Monday, December 6, 2010

♥ I NEED MONEY AND MONEY ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:08 AM 4 comments
Today 5 December 2010
Sekali lagi me with my Lesbo & Gaybos Keluar again.
Hehe Best kayoh2 nan cdak tok.
Lelah kayoh2 makan jak keja. Ya bok nama nya jalan2.
Having so much fun with Doreen HSM, Jefridzio Ressie Ryan & Sylvester Abel Voon!
Nama Facebook cdak gik ya! LOL
Mun la Jefridzio ya study kat K-ell nang Gila la keja kami semua!
Bankrup la aku setiap hujung minggu kuar. LOL
Jef transfer gik k-ell ko! Ok ler tuu!
tadi kami kuar jalan2 kat bukit bintang, sungai wang and Lowyat for ofcoz!
My lesbo Doreen Hsm beli PSP 3000 version 6.0!
Damm i sooo soo and soo Jealous!
JEALOUS SYIALL!
Arrgghh bila la mok dapat Handphone canggih and ada PSP tok!
Wahh Aku suka online kat Handphone coz Handphone was everything to me beside My Lappy!
Aku xtau whether beli Handphone lok or PSP!
Aiyooma! Complicated so Complicated!
Tapi mun ku beli PSP aku beli Handphone secondhand mpun jak la.
Ney bagus korang asak?
Sony W995, Sony W 705 or N97?
Aku keliru and keliru. N97 nang mahal la memang ku xsanggup kecuali beli Secondhand
Sony W995 rm870
Sony W705 rm800
Original Set! For ofcoz aku pilih W 995!
Waa bila mo dapat handphone canggih?
Sadis nya idup tok! That why my entry tittle I need MONEY and MONEY!
Bukan x bersyukur just yala JIWA REMAJA ku masih membara!
huhu sedeyh nya. Duit PT kuar kelak pun lebih2 tolong family tok.
but i must buy PSP la. tapi rm850 psp 2000!
ok larh kan?
Bule ori and cracked pun game!
Beza ckit jak nan psp 3000! Ok deal!
handphone mun datang gila LOAN la keja ku! Haha. Sssshhss! Biarla rahsia!
Sorry entry kali tok xda gambar. Malas transfer gik. Len kali share! Olrite?

Saturday, December 4, 2010

♥ NO CHRISTMAS THIS YEAR ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:02 PM 1 comments
Puas?
Damm now im really can't back home for christmas!
Namun paling ku pantang owang yang macam pssst mulut nya padah
" xwajib pun flor kau balik christmas"
WATHAPARK LU!
Eyh senang2 ko padah x wajib hoh?
Aku pun macam korang juak bha mok beraya excited mok kumpul nan family!!

NOW I CAN'T BACK! PSSST!
Really pisses me off!
Arrghh! Benci nya disebabkan UNIHELL punya kimak!
Aku x dapat Balik.
Mun aku ponteng banyak la ku ketinggalan lam study!
AKU BUDAK BAEK DOWH!
Dala Christmas Xpat balik mun time Easter Day kelak pun xpat balik juak!
Semua perayaan aku terlepas!
Aissshh! Xda belas kasihan betul!!
nasib baek 1 my sister x balik juak so aku ok lagi la
Mun aku sorang2 tinggal nang sedeyh gilak ku!
Huhuhu! ):
Sedeyhnya Idup di Negeri orang yang xda perikemanusiaan tok!
Btw I Sarawak!
Sekurang2 Sarawak mengerti Budaya orang laen!

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea