Tuesday, June 22, 2010

♥ LEPAKING ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:36 PM 0 comments
today 22 June 2010
yesterday 21 June 2010 kami berjanji akan pegi ke sekola KUBONG and LIMBANG
so 22 June pagi aku bangun pukol 7.30am! itu pun sebab my mum kol suruh bangun pegi breakfast!
arrrgghh! nak tidorr! then makan2 smpai pukol 9 am.. pegi ambek keta Unser kat rumah sakit APOK MOTOR! HAHA! then sampai rumah around 9.30am.. pusing2 tengok mami buat kemas rumah..
xsedap aty so tolong dia dulu..dia cuci kapet so abis basah baju and seluar.. mami cakap suruh jalan
then tukar baju.. tengok jam! MAK AAII! mati mati lambat suda..janji ambek kul 9.30am tapi skang da 9.50am! then rushing2 ambek Hisyam! orang paling lama and kecian tunggu! HAHA! masok2 dia da POT PET POT PET! ambek Lesbo edeng! then ambek Lesbo Mac! last sekali Gaybo Rain A.K.A Emang! hahha!
so first kami pegi KUBONG! dalam keta da kecoh oleh Hisyam and Rain! ngee!  ♥ hehe! sampai kubong masih kecoh sedangkan sana sunyi sajaa! aku and Mac selumber pakai seluar pendek! ada ku kesah?? then tunggu dorang urus hal skola! Fuhh punya lamaa! Haha! then my mum kol tanya mana? then BLAH BLAH BLAH! eeuuww! tensen! then kami semua round kubong punya skola macam skola sendiri.. masok kelas form 6 atas! So Fun dapat jumpa kawan2 lamaa! sooo sweeet! macam ARTIS la plak! then selesai balik!
pegi smk Limbang! damm sampai sana P.Am da tutup kena datang kul 2~ FFuuucckk! mati kena bunuh my mum! aku pakai keta coz nak ambek sijil kat smk Limbang! then bincang2 macam mana nak tipuu my mum then got the idea! tapi bila bercakap wif my mum tiba2 tukar idea! aku cakap AKU KAT PLAZA EDENG LANJA MAKAN! hahhaa! so pegi Plaza then makan2 sampai kul 2! Hisyam plak membebel x henti2 buat lawak bodo diaa! HAHA! majal suruh berangkat coz da kul 2 nya ada DATE dengan DOKTOR! hahha! then mengalah kami angkat bontot! kami anta Hisyam pegi DATE dulu.. then pegi SMKL! ffuuhh! miss so much kenangan di SMKL! semua suda berubaahh! sikit jer laa! HAHA! mision complete! ambek2 gambar! tapi masalah gmbr nie semua ada muka RAIN! aku? ckit saja! suruh dia ambek HARAM x SANTEK! hahhaa! then anta Rain a.k.a Emang! haha! BLUETUT gambar and lagu Thailang Rain! ceta2 lam keta rain macam sedih nak pisah dengan kamii! ngee! ♥ u rain! yeah! 2PM yarh? hahha! then anta Lesbo duak ekor! then rushing balik! coz my mum da kol! then SELAMAT ARRIVE! *pujuk2 supaya dorang xmarah* yeah x kena marah! YAHOO!


Monday, June 21, 2010

♥ GONNA LEAVE LIMBANG ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 8:19 PM 0 comments
Waaaa thank to all my fren at Limbang
exspecially to Doreen Hsm, Doreen Lanie, Rainey Leong, Didik acham, Ekong, Macrecelly, Lilis
thank korang semuaa.. having so much fun when we lepaking watching movies!
thank kepada kawan2 yang sudi menumpang kami tengok movies
jasa mu amat dikenang selamanya!
(^_^) saranghaeyoo 친구.. 
now tinggal berapa ari lagi gonna leave Limbang
sedihnyaa! gonna miss my lovely parents..
walaupun selalu gaduh tapi normal laa..ya baru nama nya HAPPY BLESSED FAMILY!
gonna miss tidor at my room dengan aircorn! waaa no more sejuk sembunyi dalam selimut lagi
gonna miss lepaking wif kawan2.. tapi xpa cuti jumpa lagi pun dorang pun pegi skola juak..
see yarh my 친구! saranghaeyoo!
i will and always remember all of you where ever i'm..
my LINTAD MEMENG or MEMENG VILLA!
oo my sweet homee! bertapa senang tinggal di tempat sendiri...
di KL bermula la kisah NERD ku! coz nextsem aku mula struggle and struggle and struggle!
chaiyok3! aza fighting!



♥ THROW STONE ON ME ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 7:57 PM 0 comments
ooohooii! sedih nar aty ku..
kawan or sahabat ku mula buang batu nan aku..
ooo xpa laa.. dulu bukan maen gik korang pada xlupa nan aku..
"xda kami/aku lupa nan ko ya Flo" or "takder kami/kiter luper dengan awak Flo"
puek! bannaarr? semua tinggal kenangan..
kenapa juak harus aku buzz korang tag korang chat hai nan korang dulu..
korang?? klau seribu sjuta tahun aku x tegur xda korang msej tepon buzz chat nan aku..
aissshh! tapi aku xkisah.. kadang ada juak Hipokrit nan aku.. belakang cakap burok aku..depan
waseh bukan maen baek gik.. tapi aku xpenah kisah? sebab bagi aku sekali aku kawan selama2 nya korang
kawan aku.. tapi aku mok sedikit jak penghargaan dari korang pun korang xpenah polah..
aku da lalek la nan korang semua.. sekarang aku da tauk aty korang laa..
tapi aku xkan berubah laa..aku tetap dulu.. aku masih sorang yang gila2 sot2 sewel2..! HAHA!

Sunday, June 20, 2010

♥ MY LESBO ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 1:02 AM 1 comments
i'm feel so guilty to my lesbo!
soe i can't help you about the penjamin
please donk give up keyh?
late i'll explain to my dady..
take it easy keyh? i alway support you my lesbo!
see i post this just for you..
about the pengesahan and or the cop we go together keyh..
about ur mom not understand you and not support you donk be sad keyh?
just pray to god.. semua tok adalah rencana Tuhan.. mun nya padah ko pegi ko akan pergi punya..
PEACE! =)

Friday, June 18, 2010

♥ WHY SHOULD I? ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:27 PM 0 comments
sedih hampa kecewa jeles semua ada dalam perasaan ku
aku ingat aku dapat terima bahawa dia suda bersama orang lain?
knapa selalu aku dapat macam nie?
hodoh sangat ka aku sampai ko xpenah memandang aku?
xtulus ka perasaan ku kat ko?
semua persoalan tok sentiasa dalam fikiran ku..
sampai aku hilang and putus asa semua tok..
kanapa harus aku yang heart broken?
yah aku tauk aku tidak secantek dia sekurus dia selawa dia..
but some day i will kurus cantek chomel macam cdak..
hehehe! hope so la. but i will try! chayok suyang!
jeles nya ku melihat dia bergambar dengan si dia
jeles nya aku melihat dia bermesej dengan si dia
aku? hanya memandang senyum sinis tapi dalam aty nie tiada sapa yang tau bertapa teruk nya ia luka
seperti dicucuk dengan duri yang beracun and xkan idup lagi..
yah mybe ini la akibat nya aku buat kan yusof dulu kali..
aku buat semua nie juga dulu sebab aku xnak ko rasa ko mencintai aku bertepuk sebelah tangan
padahal aku suka kat orang len.. I'm sorry dear!
aku ingat aku dapat berhenti berharap tapi rasa nya aku xmampu melaawan perasaan ku..
Setelah kau pergi jauh dari sisi
tiada ku cinta selain dirimu
ku ingin bersama dgnmu selamanya
walaupun sehingga ke akhir nyawa
mungkin kau tak mengerti
maksud ku dulu pada dirimu
kiniku kan menyinta dirimu itu sehingga ke akhir waktu

cinta antara kita
tiada penghalangnya
walau akhir usia
ku menyintai dirimu
ku hanya menunggu mu
menyata kau cintaku
ku kan berjanji
menyintamu sayang….

Wednesday, June 16, 2010

♥ ADDICTED KOREAN ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:05 PM 0 comments
YEAH! ANEIYONGHASEYO kanmuliksahayo!
hahaha!Ooohhooii yes i'm addicted to korean!
semua nie pasal kazen gua itu EMMY la!
actually start from mr.JETZY! really ensem boy! ngee! ♥
i started minat kat BIG BANG! yeah BIG BANG is BACK!
then lepas BIG BANG ofcoz 2NE1! sampai sekarang saya tetap suka dorang nie!
SARANGHAEYO! oooyaahh oppa! saranghae!
tapi saya suka korean any song larh! but mostly orang banyak SUJU, GIRL GENERATION, SS501, SHINEE, WONDER GIRLS!
Smua towk da vetebran! sekarang banyak gik group baru macam MBLAQ ( anak buah RAIN ), UKISS!
oOOhooi! semua ensem and SANTEK! macam FT ISLAND pun hensem terutama HONG KI and JOONG HOON! aku suka kumpul komik EPOP! sapa2 minat korean beli la komik tok! tapi sarawak xda jual! KL pun jarang jumpa! aiyak! apa cdak tokk!

♥ MISS MY LATE SISTA ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:51 PM 0 comments
My late sista GABRIELLIA FLORA REYNITTA
i miss and love you sista!
macam x sangka kan ko suda meninggal kan kami semua!
walau camney pun aku dapat merasa ko sentiasa nan kami!
deep in my heart aku rasa mok melaung menjerit menangis sekuat aty ku
tapi aku xmok camya mun aku dakya mesti ko susah aty kan sista?
i miss advice from you! i miss bila kita duak slalu bergosip n mengumpat orang
sekarang even ada sis Flosie and sis Flovia tapi aku xdapat kongsi semua ya macam ko
mami selalu padah kat aku kenak aku x nangis mun ceta pasal ko
aku mok nangis tapi air mata ya susah mok kuar coz dalam aty aku betul2 merindui kau YADIK!
soe masa kau sakit aku selalu dengki nan ko coz mami dadi penting kan kau
tapi ko xpenah berat sebelah nan aku..ko bagi apa jak aku mok!
ur de best sista ever! i miss kau masak bekal untuk aku dulok! ko jarang marah aku..
walau aku nan ko berbeza sikap tapi kita duak jarang gado terutama aku yang panas baran tok
aku xtau cmney ko dapat menghadapi semua kesakitan dan ko masih lagi tersenyum
kami ctok sentiasa merindui and menyayangi ko sista tapi GOD more love you my sista!
no word how to describe my feeling now! I LOVE YOU sista! ♥!
sorry sorry sista aku xdapat menjadi ko! aku jenis melawan cakap mami dadi..x macam ko! ko xpenah
melawan cakap mami dadi.. ko jarang keluar tapi aku selalu kuar and x pndai berjimat!
kadang aku merasa aku menyusah kan mami dadi cdak yadik and ituk! kenapa ko yang pergi bukan aku kan?
dik, adakah sikap ku suka melawan and marah menyebabkan ko pergii?
sob sob sob.. miss you sistaa!muahx! ♥
♥ I LOVE YOU ♥


♥ NEED CHENTHA ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:36 PM 0 comments
Haish! asyek2 pasal CHENTHA♥ kan?
oooOhhoii! yeah aku sunyi la tanpa CHENTHA♥ tok!
whahaha! cam sial jak bunyi ku ya! eeuuww!
tapi aku nang mok mencari bhaa tapi x jumpa KUMBANG2 tok!
semua KUMBANG terbang tinggi2 or KUMBANG suda ada pasangan nyaa!
OOooohoii KUMBANG! terbang la engkau rendah2 senang ku lastik! HAHA!
aku nie memilih bha! camney orang ya nuwoh terima jak orang mencintai aku tapi x dapat juak
cmney la juak mun x suka kan? kcian plank nya clap one hand jak kelak..
risiko terlalu tinggi yarh! ooOOhooii! xpa la cuci mata pun cukup la
aku boh heran mun mata ku berkeliaran! tengah cuci mata tym yarh cari laki ensem!
HAHA! aiyak minat jak pun x mudah aku mok FALL IN LOVE!
aku terlalu banyak tengok Drama KOREAN! nie la jadi nyaa!
OOOhoooi! xpa la one day pandey la chenta ya datang kedirek mpun nak?
bak rama2 bha..mun kita kejar larik nya nak? mun kita kdak tunggul tau la nya datang!
HAHA! sungguh salah teori ni kan? xpa la lantak laa!
te te te raa tte te raa! sawadikap! cup B cup C! hahaha! ♥
♥ give me one more LOVE ♥

♥ COPY PASTE ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 6:55 PM 0 comments
kadang2 aku blur larh!
coz kebelakangan nie aku tengok orang gado pasal copy2 blog dorang!
eeuuww! aku takut orang polah kat aku kdakya!
tapi APA MASALAH mun copy la? neytau kebetulan sama ka?
ya pun mok kecoh kaa?
aiyakk! bak kata NONO! apa guna gado2 bha susah sangat ka mok padah SORRY!
manusia tok ego gilak bhaa! ceh * paduhal sama jak dengan aku *
HAHA! so plez keyh! sebelum benda nie terjadi! JANGAN CAKAP AKU COPY BLOG KORANG
brani?? mok smack down ka? or korang mok servis kuda? HHAH!

♥ GAME OVER ♥
THIS IS MINE!

♥FFFUUCCKK ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 6:43 PM 0 comments
hehhee! kebelakangan nie aku suka cakap FFFUUCCKK!
nie smua pasal si sya larh yaa! mengajar nok jaik2 nan aku!
AHAHA! ok la tuu! aku selalu juak sebut BHA BISAI! last2 jadi BHA CIBAI!
nie punya kerja MARDAEI! nie budak entah kebelakangan tok menghilang xda msej ku!
OOII JANDAKU YANG HODOH! lu mana hah? udah matii ka xda kol aku??
bukan ko ka yang kaya selalu kol aku?? HAHHA! buang batu ko ooo? cukup ka BATU ko da buang?
first kazen aku jef dengar aku cakap FFFFUUCCKk nya gelak jak! lama2 keikutan deh dia! 
then my lesbo suka cakap BHA CIBAI! haha! ayat baru aku polah gik "BERAMPUT @ AMPUT"
hahhaha! jaik jak kan? actually semua nie dosa tapi menghindar kita dari polah benda yaa! ngee! ♥
♥ FFFUCCCKK ♥

♥ HOLIDAY KUCHING ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 6:33 PM 0 comments
towk ku mok share gambar ku gik kuching!
see yaa! ♥ miss my kazen sot JEFRIZIO and JERRY JAY! hahha! siap nama ful ku bagi ko JERRY!

♥my kazen JEFRIZIO *pssssttt* ♥
♥kepuasan makan MEE CHAP!♥


this my kazen JERRY JAY!♥ tengok aku jak CHUMEL ♥


kepenatan balik dari SERIKIN
♥gambar curi2 dari JERRY♥


♥perli JERRY♥
♥jangan marah kazen ♥


♥ kantoi ko jerry curi gambar aku ♥


♥ laksa paling sedap di KUCHING ♥


♥ GUNUNG SANTUBONG ♥
kamek sayang ♥SARAWAK♥


♥ SERIKIN ♥ SEMPADAN INDONESIA♥
* mari2 banyak murah *


♥ TASEK BIRU ♥
* sangat SANTEK *

soe la keyh! lambat updated gambar! malas mok pindah dari HP ke LAPPY!
♥ arinie tiba2 rasa RAJIN! ngee! ♥ have fun! 

♥ SURAT BERANAK ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 5:40 PM 0 comments
damm! 
selama berapa bulan aku menyimpan rahsia ini
aku tauk pasal surat beranak aku takde kat aku
ngee!♥
so tiba2 la ada ari ya my mum cakap
MAMI: yang, pasport ko tu da abis tempoh
ME     : oo yaka? ( dengan selumber )
MAMI: mana surat beranak ko?
ME     : (shit! baru ingat buat pasport kena pakai sijil beranak buduh punya sempadan brunei pakai pasport lagi)
              ooo ada kat aku kali???tapi file aku kat rumah yadik kat KL *yadik=kakak*
MAMI: bha suruh yadik ko kirim file ko pegi cniee!! 

aiyakk! macam mana nie?? tensen nyaa! kalau dia kirim pun mana ada sijil beranak dalam tuu!
so aku risau so saya mesej my kazen EMMY and my lesbo EDENG!
tak puas aty blakon kat kakak konon2 suruh dia cari sijil beranak aku kat file
then blakon kat depan mami konon cakap sijil ada kat nya
so my dad plak lebih2! ngee! ♥ then malam my sista kol cakap takda surat beranak aku
cis ! memang pun xda coz aku tauk memang xda suda before aku pegi KL arituu!
HAHA! ♥ then my mum diam jak concentrate kat TV but my dad yang cari! dadi cakap takda juak!
aiyakk kalau dadi yang cari jangan di harap! depan mata pun xnampak! ngee! ♥ u dadi!thank worried!
so next mownink my mum bangun awal! nie yang x ble bangun aher nie! dia siap masak nasi goreng! yummy bagun terus makan! then mami start operasi mencari surat beranak! semua file dikeluar kan last2 satu file blum cari! file yang my mami selalu bawa tu blum check! so tym aku ambek file tuu aku dapat merasa kan or TALIPATHI( ayat semalam aku baru belajar from my kazen speling xtau betul ke x) surat beranak aku dalam tuu! then my mami buka! cis kat situu rupanyaa! mami punya and dadi punya surat beranak pun sama sekali dengan aku punya surat beranak! mami mami! bukan men bangga cakap TAKDE hek? aiyakk! thank mami ♥ u muahx! 

Sunday, June 13, 2010

♥ SAD ENDINGS ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:34 AM 3 comments
hurm aritok aku bangun awal..
bangun2 terus pegi rumah uncle sebelah pegi brekfast dii sannaa
lepas brekfast pegi church ada kawin kakak si ROY
hurm!
yang aku dapat padah aku sedih and bingung memikir aritok!
:(
kata aku mok berhenti berharap kat nya rasa nya aku blum dapat lupakan nya
aku geram nangga nya dengan si dia yang kau cintai
aku plak hanya melihat dari jauh dan bertepuk sebelah tangan
sampai bila aku harus begini?
macam mana mok lupa kan nyaa?
aku feel really sad and xpat mok lalui semua tok
:( HUHUK!

♥ DON'T BLAME ME ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:27 AM 3 comments
sekarang saya dapat merasa kan semua telah berubah
mybe aku terlalu frustated dengan kawan2 ku kat semenanjung
donk blame me kalau aku mula berubah
ceh ayat macam kimak
hahahhaha
tapi aku rasa aku akan berubah dengan korang suda
"a true frens xpayah mok remind korang"
aku da lelah dok mesej2 korang tapi hampeh langsung x balas
adalah korang padah xda kredit
duk mesej BF korang ada korang
entah2 esok lusa break nan BF aku juak di cari korang
macam sial jak laa
aku lalek mok jaga perasaan korang
perasaan aku ada korang fikir???
xda nak?
mun aku padah xda kredit nang xda kredit tapi lepas ada kredit aku nang balas
mun korang? ada kredit xda mok balas pdah sory xdpat balas coz xda kredit
ciss! I HATE fren like this
TITIK! DONK BLAME ME!

Friday, June 11, 2010

♥BLAH BLAH BLAH ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 8:33 PM 0 comments
so here aku dengan sakai nya mengubah layout blog ku
hehehee!
malas mok cari benda len pakai jak tok
ok la tuw!
ari nie mood ibu ku baek2 saja
mybe sebab aku jadi budak rajin arinie!
bangun bule la awal dari macam besa
then menolong segala kerja nya tanpa dia menjerit "SUYANG"
hahahhaha
then petang my lesbo babi sial and lesbo ajak maen badminton
sama itu ex kumbang dia and ada kazen ex kumbang dia
hahahhaa
kami maen skejap jak
peluh aku before jalan da banyak sampai dewan mok sebesen banyak
hahahhaha
well artis memang kuat peluh x bule panas bhaa
ngee! winkwink! pzzztttsss!
so lepas maen lepak la keja sampai ke pasar malam malay
kul 7 my mum kol suruh balik sebab nak pakai kereta
aiyak potong stim kalau tau pakai keta besar tadiii
haiyakk! sampai rumah terus naek pegi ruang tamu segala gelas2 minum petang
x dikemas! aiyak nie buat HOT!! Pzzzztt!
brender luar kami da di ubah
dlu takder cermin so skang di tutp coz my dad nak guna tu sbabgi office kecik dia
alaaahh konon laa.. beli pc baru sentuh pun baru sekali nie
hahhahaa!
so kena angkat meja PC ke bilik kecik brender( balkoni) tuu..
after vacuum lagi semua benda susun segala2 wayar
alaaahhh aku juga anak pompuan dan laki di rumah tuu
angkat kerusi aku juga angkaatt!
hoiii! peluh aku satu tong keluar!
HOT!! HOT!!HOT!!
so i on de aircorn!
ngeee! peduli apa aku bill elektrik melambung! hahhahaha!
TITIK! PZZSSTT!

Thursday, June 10, 2010

♥ MY ONLY EXCEPTION ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:30 PM 0 comments
When I was younger
I saw my daddy cry
And curse at the wind
He broke his own heart
And I watched
As he tried to reassemble it

And my momma swore that
She would never let herself forget
And that was the day that I promised
I'd never sing of love
If it does not exist

But darling,
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception

Maybe I know, somewhere
Deep in my soul
That love never lasts
And we've got to find other ways
To make it alone
Keep a straight face

And I've always lived like this
Keeping a comfortable, distance
And up until now

I had sworn to myself that I'm
Content with loneliness

Because none of it was ever worth the risk

Well, You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception

I've got a tight grip on reality
But I can't
Let go of what's in front of me here
I know you're leaving
In the morning, when you wake up
Leave me with some kind of proof it's not a dream

Ohh---

You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception

And I'm on my way to believing
Oh, And I'm on my way to believing

♥RESULT ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:07 PM 0 comments
so as u knoe result aku bok kuar 8 JUN 2010
hurm keputusan macam FUCK!
aku dapat cgpa 2.58 jak!
then my anatomy get grade D-
what the FUCK!
aku kena repeat my anatomy!
shit aku benci mok ketemu lagi sama si IZREEN itu!
then aku yang lebih terkejut!
semua clasmate pompuan ku FAILED xpat masok NEXTSEM!
aarrrgghh! hanya tinggal aku sama ONN FADHLI and SYED AZREY!
whatt???
then only 3 and me the only gurl??
sedih nyaa!
i'm gonna mizz them soo much!
AJEERA( RARA )
ALYAH ( LALA )
KAISYA ( SASA)
nampak nya for de laz kita makan di SUBWAY adalah kita bergelar sbagai CLASSMATE!
huhuhuhuk!

then saya dapat lagi satu berita dari my besfren AYUNNI KAMARUDIN
pun sebok nak pindah dari unisel!
so angan kami tinggal di KONDO KRISTAL !
kenapa ko nak pindah juga?
DAYANG pun pergi BATANG BERJUNTAI!
MARDAEI pula pindah entah ke mana!
semua korang nak tinggal kan aku!
kornag buat aku nyesal besar masuk UNISEL!
kalau aku tauk aku da lama aku masok IKIP COLLEGE
tapi kalau minta pindah lagi memang kena tempeleng dari family aku
hahhahahahha!
tapi takper laa!
may ol my fren GUDLUCK and SARANGHAEYO!
aku pulak akan terus kan KERJAYAAN KU!
chayok fighting!
kawan2!
plez JANGAN LUPA FLO YANG CHUMEL nie keyh?
nampak nya hanya aku dan sya( JUSTIN) jer la yang stay kat kondo tu!
huhuhuhuk!

I MISS OL OF YOU!
sob..sob..sobb!

♥ sahabat ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:50 PM 0 comments
sahabat?
GENG PEMBONCENG
nama itu dikenali dalam persahabatan kami sejak kami menengah
bak kata babi sial ku dulu hidup kami hanya gembira ketawa sahaja
walaupun macam2 berlaku ketika kami di skola menengah
kami masih berkawan dan ketawa bersama
tapi bila kami berjauhan
jarak itu telah banyak membawa masalah kepada persahabatan kami
pada mula nya mybe aku rasa marah sedih kecewa
tapi x pernah terlintas dalam fikiran ku mok benci cdak
aku xkan sanggup membenci korang kerna hal ini
aku faham juak korang bz tapi plez after this korang inform la kami
simple "HI" suda memandai bagi kami ctok
aku xsanggup kehilangan korang
once aku kawan dengan korang sampai bila2 pun kita still kawan
aku mok kita kembali macam dulu keluar sama2 gelak sama2
I LOVE all MY BESTIE GENG PEMBONCENG!

Wednesday, June 9, 2010

♥ having fun with my gays kazen ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:39 AM 0 comments
hahhaha!
selama seminggu aku bercuti bersama keluarga ku ke KUCHING,SARAWAK!
fuhh!! wat the fffuucckk!
sangat2 penat our journey
mengambil masa 2 hari baru sampai
actually satu ari pun sampai sudah tapi parents ku *GEDIK* mok singgah2!
haik! xpa laa mu terus2 journey nang penat gilak! nang xda burit sampai kuch!
ehehhee!
so mula2 plan nak stop kat sri aman saja
tapi memandang kan ari da gelap so kami pun sempat sampai di SARIKEI!
sarikei bandar nya lebih kurang macam LIMBANG la juga..
not small not big!
so kami tdor2 rehat2 di sarikei!
pagi2 bangun gik breakfast makan MEE GORENG UDANG GALAH!
fulamak! sedap hingga makan mangkuk! hahhaa!
then kami pun terus kan perjalanan ke KUCHING!
eh lupa nak bagitau..
perjalanan kami bermula dari
LIMBANG-MIRI-BINTULU-SIBU-SARIKEI-SRI AMAN-KUCHING
fuhh! penat kan?
so kami pun arrived kuching dalam kul 6 petang macam tuu
rehat minum petang dulu pegi rumah anty ku kat BATU KAWA!
bila sampai kuching waa macam2 kenangan wif my late sister
nak cakap pun susah
my mum non stop talking about our memories taking my late sista to chck up at kuching from limbang using our car UNSER QMF 169!
at that time no word "TIRED" 'in our life!
so memang macam2 kenangan! tapi tahan jak laa
lagipun banyak juak kenangan dengan kawan2 kat kuching bila further study kat kuching last year!miss u my TWINTECH!
hehehe!
sampai rumah anty..anty2 ku suda menunggu dengan anak2 ribena!
saya ada kazen paling kecik umor 1 years plus!
hehhee!
x sangka kan??
itu sebelah my dad..
my mum side aku paling BONGSU!
hhehehe!
so dengan excited turun dari keta jumpa kazen bengong aku JEFRIZIO!
entah betul ke x nama tuu?
hahhahaa!
tapi sekejap jak jumpa coz kami terus kan perjalanan mencari rumah anty sorang lagi
so balik mlm sangat ngantok penat sangat!
bangun awal pagi!
mami cakap" YANG, BANGUN MAKAN MEE LAKSA"
hahahah! makan jak keja ku!
well agik idup agik makai!
hahahhahahah!
sluurpppss! dua pinggan ku hentam! sedap siot!
paling sedap LAKSA di kuching!
then jalan2 di indian street beli belah di sana!
hush! penat melayan karenah mami ku sebok membeli kain batik sarawak di sana!
so malam juga kami balik..
tapi time ku balik ya my kazen jef xda..only another kazen lagi JERRY JAY!
my crush on upon a time agoo!
hehehhehe! kantoii!
so ceta2 la dengan nyaa! sambil menunggu kazen ku jef balik dinner
fuhhh lama menunggu dala mata mengantok
so dalam kul 12.30 am dia pun sampai..
kami semua pun tidor coz kletihan!
then next pagii kamii bangun pagi lagiii!
kalii nie pergi ke SERIKIN!
xkan miss pegi kuching kalau x gik SERIKIN!
my kazen jef x join tapi JERRY JAY jak join
kami duak x rapat pun jadi rapat!
ngeee!
punya panas di sana smpai sunburn muka!
tapi kami duak jerry soo sweet kongsi payung wif sama colour t-shirt!
ehehehehe!
then kami duak beli same binicap!
cantek! dia aku pilih..yang aku punya dia pilih!
rapat plak! then kami duak ambek2 gmbr together!
soo sweett! as a kazen keyh?
hehhehe!
then malam plak gik makan MEE CHAP!
waaa sedap sluurrpp!
kali ni JEF ada! kami pun gila2 jak keja!
so banyak gambar kamii!
nanti2 saya upload!
ngeee!
begitu la ceta!
overall cetaa!
HOLIDAY BES SANGAT AND PENAT LELAH!

♥ BERHENTI BERHARAP ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:29 AM 0 comments
selama ini aku hanya berharap pada benda yang x mungkin akan berlaku
yarh kini baru sedar aku harus berhenti berharap terhadap mu
walaupun ini sungguh perit buat diriku namun aku sudi melepasmu dari sisi ku
aku tidak mau mengharap simpati mu lagi
bagi ku bila kamu bahagia suda cukup bagi ku
tidak mengapa aku terluka kerna aku suda biasa mengalami nya
sungguh bahagia ku melihat muka mu bila kamu bersamanya
aku tauk aku tidak layak berada di sisi mu
kadang-kadang aku merasa begitu bodo kerna sampai mengharap kamu akan melihat aku
namun semua hanya sia2
sedikit pun kamu tidak memandang ku

hahahhaa!
camney ayat gempak x?
hahhaa!
yarh knapa la aku jiwang sangat kan?
mybe bak kata lesbo ku!
i really need LOVE now!
tapi daripada kata2 atas yaa
aku memang mengharap kat seseorang supaya dia dapat melihat aku ada orang di aty nya
tapi nya knektok ada gerek
walaupun cdak duak lum kahwin tapi perlu ka aku mengharap lagi?
kadang2 rasa bosan mengharap dakya
so now aku rasa aku perlu berhenti berharap kat nya
mybe sukar ntok ku lupa kan nya tapi...
so speechless now!
now semua
♥TITIK♥

Tuesday, June 1, 2010

♥ TRAVELING HOLIDAY ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:46 PM 0 comments
HO HO HO LIDAY!!
yeaps! tomorow bersamaan 2 june saya akan pegi kuching sarawak!
waaa so rindu pegi sana!
and i remember when i further my study at kuching!
waaa having so much funs!
i miss my fren! but now dorang tengah cuti so xpat jumpa!
waaaa! juz jumpa my ensem kazen JEFRIZIO!
ngee! awal2 suda dia bawa pegi clubbing!
bengong punya kazen!
"AKU BUDAK BAEK" la kazen!
ahahahah!
so see u tomorow!
ko pun da pndia driving nang berjalan la keja kita 2 towk!
kan bes mun ku still at kuching kan??
aiyoyo! so sekarang sebok nak on9 kan?
packing baarang belum lagi!
burit ku melekat kat lappy niee!
ok chow duluan!
see yaa!
may god bles my traveling tomorow!

♥ SLEEPY ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:35 AM 0 comments
snoopy it tym ti sleep!
yaarh!
ahernya suda pagi rupanya!
hahaha!
mami bilang padaku!
"yang jangan tidor lewat"
meninggi ari lagi ko bangun!
hahahha!
aiyak mami niee!
potong stim betul!
ok daaa!TITIK!
masa untuk tidor!
zzzZZZzzz!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea