Saturday, July 31, 2010

♥ FUCKED U GIRL ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:57 AM 1 comments
FFFUUUCCCKK UU!
ko macam cibai kimak sial jer kan?
ko suka nak menyusahkan orang len?
ceh muka macam innocent tapi perangai macam BINATANG siall!
ko SHIT laa! tu la da senang sangat nak menyusahkan orang len
ku tauk la kau kaya macm BABI SIAL!
jangan la nak menyusah kan orang lenn!!
aku punya la ingat ko budak baek kan?
tappii kimaak pundeekk!
naaaa! aku sakit aty nanga ko boodoo!
baru jer kecik2 da pandai nak menyusah kan orang len
eeee! nasib baek kemarin aku tak jumpa muka kau kalau x mmg ku terajang ko siaa!
ko ingat senang ka mauk cari duit?
ko senang la anak orang kaya la konon sangat
dulu bukan maen cakap ko jenis x suka keluar!
wat the ffuuckk! ku tengok mlm2 ko jer yang kuar..
balik pagii? macam sial kau tau tak!
CAKAP X SERUPA BIKIN SIAL!!!
nak cakap buat assignment la sangat kan?
adakah ko yang buat? hello! plez laa aku tengok kawan2 ko juga buat kan!
plez laaa weeii!
kalau aku MALU la derr! masok dalam tong sampah jer muka kau tuuw
shit laaa ko kimak!
pastuu iya2 nak cakap berdikari kannn?
MACAM KIMAKKK! berdikari palak hotak hang!
cuci baju pun x pndaii!
pastuuu satu lagii!
ko x sedar ka BAU BADAN ko tu macm bau GAJAH!
sialllaannn! aku da kira bersabar dengan ko selama nie pastuu ko tiba2 plak brik masalah nan aku nang macam SIAL la kau!
aku da pernah cakap kalau da baek dengan orang tuu pastuu tiba2 nak buat masalah!
ko tauk la akibat nyerr!
PEGI BLAH LA KAU KIMAK!

Wednesday, July 28, 2010

♥BANYAK DIFIKIRAN ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 6:23 PM 0 comments
AAhhhh tensen nyaa idup kedak tokk! aduyaiii!
semua pasal duit.. benci la life kedak yaa..
nasib baek juak idup ku singlee xda juak mikir pasal len
pasal kawan kat universiti? aaahh lalek da ku mikir..
ada ku kesah bak kata owang malaya..
xda juak ku minta makan minum ari cdak..
hurm! dengan masalah DUIT PTPTN yang sial lum kuar gik!
semua pening d buat nyaa! aku kecian kat FAMILY ku asyik minta duit cdak
mostly kat mamy dady brapa jak gaji cdak..
mun ku mintak untuk makan minum ok gik tok mok minta pakey ku bayar assgnment bayar sewa umah! aduyaiii! tensen siaalll! camney mok idup tokk?
x sanggup ku mok minta duit kat parents ku apagik cdak kakak abang ku.. cdak ada family sendiri xkan mok sentiasa brik aku duit...
mok ku keja tapi terlalu banyak assgnment and subjek smua susah must study hard!
somebody help mee! how i wish my late sista FLORA give me strength and advices now!
DUIT ko buat aku GILAA!

♥ HAPPY BEBDAY MY LOVELY MAMY ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 9:25 AM 0 comments

HAPPY BIRTHDAY MY LOVELY MAMY
I ♥ U MY LOVELY MAMY
THANK BEING BORN AND BEING MY LOVELY MOTHER
U R MY STRONGEST HEROIN IN MY LIFE UNTILL DEATH
SORY CAN'T GIVE U A PRESENT NOW
I PROMISE I WILL BE SUCCESS IN MY LIFE FOR U MAMY!
MUAHX! SARANGHAEYO MAMY!


♥ SLEEPING CUTIE ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:09 AM 0 comments
MASA UNTUK TDO
NITE2!
MUAHX!
saranghaeyooo!
>_<

Tuesday, July 27, 2010

♥ KELAS MEMBOSAN KAN ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:48 PM 0 comments
arrgghh sungguh bosan dirikuu hendak melangkah kaki nak pegi ke kelass!
dala nak jalan jauh pegi campusss dalam panas2 lagii
sampai kelas mengantuk la plak.. aduyaii.. aku cuma suka kelas exercise theraphy jer
selain tu semua kelas aku x sukaaa semua membuat aku mengantuk
atui atui atui! sadis sadis sadis!
di mana ka semangat engkau cik FLO JOE JAMBUL?? ahhaha!
nasib baek ada 2 ekor syed azrey dan onn fahli sudi berkawan dengan ku
sayang and saranghaeyo sama kamu duaa yarh??
kelas yang aku xpaham betul adalah kelas PHARMACOLOGY! atui atui!
langsung xpaham apa dia cakap depan? bule x camya?
biomec II pun begitu jugaa! dengan loghat english india dia tuu membuat aku pening!

aaaaaa tak cukup dengan kelas yang membosankan
PTPTN aku lagi belum kuar?
ooii kimak tul la unihell nie dengan PTPTN nie
minta bayar bukan men mauk cepat lagi korang hoh?
bila part bagi kami duit haram mok cepat! aku da KAPEI faham x KAPEI (BO LUI LIAO)
cepat2 la engkau kuar duit! aku bosan tanpa idup DUIT nie!
dala aku malas nak minta dengan kakak abang ku.. kcian dorang apatah kat parents ku gik
dammit!

♥ APART FROM MY FREN ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:24 AM 0 comments

yeah i'm fucking boring here and really sad coz now i feel really far from my friend
i just miss oll of you my friend
i'm feel more alone here
everything just change now seem no more that i call a FRIEND anymore
why should me?
someday i will be billionaire then you come friend me
then fucking bad i will not even recognize u as my friend anymore
i no more longer be FLOREYN that u knoe now!
yeah i want cry and how i wish my late sister here now comforting me!
i wanna hug u i wanna tell u a story that i keep since you gone
i just wanna cry now and untill there no more tears come out
arrrghhh! FUCKING SAD BORED!

Monday, July 26, 2010

♥ NEW HOME ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:15 PM 0 comments





So kat cnie aku ingin menyatakan bahawa pada SEMESTER 2 nie saya telah pada pertama kali nya telah tinggal di rumah sewaa yang tidak jauh dari CAMPUS UNISEL ku!
walaupun tidak jauh ku katakan namun jauh juga ku rasa! aik??
so ingin nyatakan di sana saya takda kawan pun
semua kakak2 so aku selalu jak buat keja aku sendiri
pegi kelas sowang2 pegi makan jak ada teman tapi kena jalan sowang pegi rumah kawan yang tidak seberapa jauh juga dari rumah ku..
sungguh sadis nya idup ku di semester 2 nie
kawan di mana ka kawan2 ku yang ku gelar kawan?
semua kian jauh dan meninggal kan aku di sini keseorangan?
hanya FB, ONLINE, GUITAR hanya menemani diriku
aku juga semakin mengurang kan pemakanan ku kerna aku sekarang tidak mempunyai untuk pegi makan
aku rindu semua kawan2 ku
yah betul kata kakak ku kawan di semasa sekolah menengah itu adalah de true fren
kawan di kala UNIVERSITI sungguh berlainan
tengok la gambar yang seperti tertera di atas!
itu adalah gambar BILIK ku!
siap ada JADUAL kot?? hahahha!
yarh bilik ku bersih sungguh sesuai dengan jiwa ku yang suci ini!
atui atui atui! Suci? bule blah laaarh!
ahahahahhahaha (~.*)
bilik ku mengandungi 3 orang sahaja dan sewa sebulan nya rm150 ++
tapi nextsem saya akan berpindah juga ke rumah kawan ku kerna rumah nya lebih dekat untuk ke campus! hahaha! kaki ku kini malas nak berjalan2 jauh
arghh diiaaamm! yer aku tauk untuk buang lemak di celah2 badan ku namun PANAS LA BODO!
xsanggup aku koh! dala aku malu hendak membuka payung automatik ku!
kikikikik..(~.*)
so klau aku keluar kena cari replacement baru dapat deposit ku!
ewwwww! cari carik carik! buat iklan lagii! (maluku)
ooo dalam bilik ku macam2 aada tapi semua nya milik kakak senior dalam bilik ku
atui atui atuii
aku kadang2 menumpang barang nya seperti tempat sangkut tuala, cermin di mana ada gambar ku di atas lepas ya peti sejuk tempat ku meletak air2 ku kerna aku jenis minum air SEJUK!
hahahahahhahah!
oooo sungguh lega ku meluah nya di sinii!
punya la lama aku plan nak membebel dalam blog nie tapi xdpat tulis kerna the NEW EDITOR palat tuu! ahernya aku menukar nya kembali ke OLD EDITOR! argghh old pun old laaa asal ku dapat menulis di BLOG nie! aisehmennn!

♥ FUCKING THE NEW EDITOR ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 6:20 PM 0 comments
Rupa2 nyaa selama tok ku xdapat post pasal new editor entah ka bendaa!
ahernya ku kembali ke old editor baru la dapat post lam blog cibet tok!
aaarggghhh! mun la blog tok owang kan nang ku cekik2 sampai mati siaaa!
adduuuhh! aku rindu mok post memandang kan kat umah sewa ku tok bosan tahap babeng!
ccchooooii! semua benda ku explore lam lappy ku rupa2nya masalah nya dari setting blog jak duhal!
kimbeeett li... aku baru jak mok ceta pasal cmney surround umah sewa ku semuaaa..
atey atey! semua da blur mok ceta apaaa!! yang penting aku da dapat POST!!! ekekeke!♥♥

Monday, July 19, 2010

♥ FUCK U BLOG ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 8:17 PM 3 comments

Monday, July 12, 2010

♥ NEW HOME ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:42 PM 2 comments

Thursday, July 1, 2010

♥ SEMESTER 2 ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 9:58 AM 0 comments
you knoe wat?
hanya 3 orang jak masok sem 2! ngee!
tensen! and aku sorang jak ompuan lam kelas! waaahh lauu laa ooo..
dalaa paling tensen gik umah sewa last2 minit d cancel kan!
wat the fucckk! aku bengang mencari rumah! nasib baek Mary Anne sudi menerima ku ke rumah nya
walaupun nun jauh kat seksyen 17 apa ble buat tok! gilaa sehh! 2 kali naek buss! Fuhh lelah koh!
ari 1st datang unisel for de sem 2! fuh macam sial jak sorang2 xda kawan! kali naseb baek ada juak kawan
mbiak fotografi! hurm! second day kami xda kelas! so rabu baru pegi kelas! bangun pun bukan maen awal
kul 6.30am da bangun! kul 7 lebih da trun nunggu bus punya laammmaaa! kimbet tul! ok then sampai unisel orang x banyak and tunggu punya tunggu sampai kul 9! baru la clasmate laki ku dtg! naseb baek ada kawan2 dari mbiak Medical Lab! nyesal juak dulu x nukar course gik sia! Fuh! kakya jumpa puan Ruzitaa bincang2 pasal add drop subjek! and sbenanya kami 3 mybe kena extend study coz kami 3 orang jak tapi last2 xjadi! kami akn di terus kan belajar w/p 3 orang jak lect mok ajar! ngee! ♥ 
then lect utk subjek ET 2 padah ada kelas kul 2.30pm! mak aaaii! aku tggu punya tunggu dalam library nan kawan ku mbiak Medical Lab! mun x nang mati kbosanan la aku! duak mbiak clasmate ku boh di harap! ngek li.
aarggghh! tensen tokk! subjek dala smua tough2! dammit!

anatomy and physiology for physiotheraphy 1
anatomy and physiology for physiotheraphy 2
exercise theraphy 2
biomechanic 2
principles of Pharmacalogy
proficiency english 2

arrgghh! mok nangis ku nangga subjek ku yaarrhh! tensen nyaaa! smua nya mok banyak menghafal!
otak aku da jamme tok! puan pdah aku xbleh drop anatomy 2 yaa! mun x difficult untuk sem 3!

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea