Friday, June 26, 2009

~GOSH~tommorow bermula lagi hidup baru di "KUALA LUMPUR"

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 2:27 PM 2 comments
"ADUH MENGAPA"
hems...masa 18 june aku telah brenti skool kat
"KOLEJ TWINTECH KUCHING"
hemss...dalam satu hari saja aku membuat keputusan ntok brenti skool
kat sia...walaupun berat aty mok tinggal kan..
tpi my future lagi pentink..
becox kat twintech aku hanya ambik jurusan diploma in akauntan..
kat becoming new skool at KL or "KOLEJ UNIKOP"
or dia under "UITM" punye kolej..
kat sana saya ambil jurusan "DIPLOMA SAINS"
jurusan yang memang saya mahu..
so peluang kat depan mata so pegi jak laa..
lagipun ma parent pun sokong keputusan saya..
lagipun sana senang sikit..my sister ada kat sana..
but yang saya risau laa sesangat nie..
takut alone2 je kat sana nnt..mula2 masok tu laaa..
palak aku nie blur sangat...
lagipun..aku mengharap laa sesangat skool tuu mcm campus betul2..
and most important de hostel kena bgus laa..
yaaa ampun asak mok gugok jantung ku fikir kan yaa..
hahhahahahxk...
*aduh mengapa*
rasa2 nya "AKU BOLEH"
risau juga diploma sains nie kena blaja balik bio,kimia smua tuu..
mati2 pecah laa otak ku niee nnt...

*kini hanya tinggal kenangan terindah buat sahabatku di twintech*

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 2:02 PM 0 comments







*kini hanya tinggal kenangan*
aduh rindu betul nan kawan ku kat twintech diii saaannaaa... hehehhekx.. berat sungguh rasa aty ku tinggal kan mreka ariyaa... tpi kata mami dadi gik "ur future more important" benaa juak kan??? mereka semua baek nan aku.. yang pentink gik semua sama palak nan aku.. hems.. i still remember the laz day aku mok pindah mreka smua snggup berkorban meraikan perpindahan ku gik "DAMAI BEACH" walaupun cdak xda duit they still mok jalan... actually tym yaaa rasa bersalah juak.. semua tym yaa pokai termasuk aku... huhuhukx.. kat pantai yaaa...wau really fun larh.. smpey badan ku sunburn abis laaa.. gilaaa.... lawak btul muka kami kena sunburn... hahhahkx.. then monink 20 june yaaa aku pun da balik limbang.. tinggal kan twintech..walaupun xseberapa.. semua orang twintech baek2 smua.. pagi yaaa semua kwan2 ku bgun and trun tolong ku angkat brang.. still member tat REAGON blanja kami minum breakfast.. hehhehekx..
"I PROMISE NEVER FORGET U OL POWK"

*PASU JATUH*
*BAK KATA DONNY*
*BUKAN ALANG-ALANG*
hahhahakx......

Friday, June 12, 2009

yoyoyyo!!!hahhahalkx..genGxx tWintech datang geGar bLOg!!!

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 6:21 PM 0 comments






hehehhekx..taaaaaaaaa raaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
ini laaa gengx ku kat twintech!!!yoyoyooyo!!!
bukan alang-alang2 kan???
hehehhekx..
tix was really fun larh...
mula2 kami plan bli baju sama2 but wif diffrent word!!
hehehhekx..colourful rite??cantek kan??
macam tuan yang menulis blog nie kan???
hahhahahahkx...
waaaaahhh bukan main besar terbeliak mata orang tengok
baju kami!!!
welll!!!
kAMI LA GENGX TWINTECH yorh!!!
hehehkx...
mereka nie laaa kawan aku kat kolej..
semua sporting!!semua sama palak nan aku!!
aduudududh..i mix my besfren!!!flo,mek,denk,yen and bet!!!
mereka nie laaa penganti melepas rindu ku!!
mereka nie smua bes!!huhuhukx...
terharu ku nie???ney tisu??bagi ku!!!hahhahakx...
btw tat ol from me!!!
cantewk!!bukan alang-alang yorh!!!
celaka betol!!!hahhahakx..trademark kawan ku fiza!!
bengong tademark kwan ku demitz..hehhek..
begok trademark mia..
pikachuuuuuuu!!!tademark si sin chan eh salah si Qisty!!hahahhakx..
aku???benaaaa????gilaaaa!!!!hahahakx...
ok bek larh...kok emang nya sampai di sini aja lorh...
sekian terima kaseeeeehhhh!!!!!
 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea