Friday, March 26, 2010

i ♥ you

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 6:31 PM 0 comments
i ♥ you??
yaaa itu la ayat yang kita akan kepada orang yang kita sayangi..
namun ayat itu kita guna kan apabila kita bersama gerek kita jak..
ayat itu kita suda malu ungkap kan kat ibu bapa kita sudaa..
cuba korang ingat dalam sehari penah x kowang ungkap kat parents korang??
mesti xda kan??
kenak??
coz kita da upak semua yaa bila kita udah ada gerek??
kakya mun da abis duit enjoy nan gerek??
sapa kita minta??
parents kita..
hurm bayangkan aritok kita minta duit on de spot juak parents kita gik bank.in duit k kita..
kakya xlama laki ya tinggal kan kitaa??
apa faedah??
takda faedah nyaaa!!!
tapi lam ctok bukan ku mok padah x ble kapel smua..
sapa2 jak bule kapel..
aku dirik mpun mok kapel tok..
hahha..!
menyindir dirik agik SINGLE ya laa..
hahhaa..
tapi setiap kita kapel mesti tauk had kitaa..
kdak kata rossa!
"suda ku bilang jangan terlalu cinta kalau patah aty siapa nolong"
hah...
so elek suda!
I LOVE MY PARENTS!
yarh!!

Thursday, March 18, 2010

~SAHABAT love KEHIDUPAN~

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:32 PM 0 comments









aku merapu sekali lagi

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 5:03 PM 2 comments
HAHAHA!!
rasa lawak plak tulis dalam blog..
entah apa2 jak aku tulis dalam nie..
suka aty aku la nak tulis apa hoh??
aku sebenarnya tak tauk la plak nak tulis apa dalam blog..
merapu2 entah apa2 jew..
CUAK I!!
eww!!getek noh!..
ok aku cerita pasal housemate n roomate ku laa..
housemate ku mostly banyak la amat KELINK nama di beri!!
dua orang jak malay!!
dorang 2 tu laa GINK ku..
haha..
sorang ku panggil ORANG GILA aka DAYANG!!
coz nya suka menjerit2 macam orang gila..
tak kira masa..
tpi pndai plak nya control depan orang!
HIPOKRIT tul!!hahaha!
dalam rumah tuww nya laa paling ANNOYING!
haha..
yang sorang plak gergasi ANJING LAUT aka AYUNI!!
hahaha..
nya towk mekap nang tebal and konon nampak ayuu!
fulamak mun da kenal bisa gila seks juak dengan nyaa!
HAHAHA..
dorang 2 MEMANG best!
roomate ku KELINK!
haish mok sebotol da spray perfumes ku spray!
so FAHAM2 la yew!
da la pengotor mok mampui!
yang dalam segala2 dalam tu di gantung2..
da tau bilik kecik mesti la bau jadi nyaa!
BODOOO!klu faham bisai klu inda faham CIBAI!!
eeee!!bak kata anjing laut suka sebut BABI LAAA!!
nasib baek xlama ku tinggal dengan dorang tuw..
hah aku ada kawan rapat gak..
dia nie GILA2 la AMAT sangat!
nama diberi oleh MOHIDIN kepada dia MARDAEI!
aku suka panggil dia MARDARTU aka MAR ANAK DARA TUA!!
hahahaa..
dia nie dari SABAH bha..tpi lama suda tinggal KL..
w/p da lama tinggal kl tpi slenk SABAH itu tetap di mulut nya!
HAHAHA..
ok bah MAR MATI aka MAR DAEI(DIE)!!
hahaha..
dia nie baek orang nyaa!
aku slalu jak membuli nya!
klu dia baca blog ku nie mesti nya akan jawab daktok
"OK FLOR TIMA KASEH FLOR"
xtau apa motif nya tpi nya mmg sindir aku!
hahahhaa..
dorang nie laa teman ku di MAIS yang amat la sangat BOSAN tuw!
hah another good news!
aku da JARANG gik MCDONALD!
hahaha..
menahan aty siot..!mun x bergunung2 duit nang abis d keja ku!
HAHAHHAHAA!!
pastoo aku cerita plak clasmate ku 2 orang yang SENGAL!
dua2 orang nie besfren n BEKAS UNIKOP sama angkatan ku juga...
yang sorang nama di beri oleh ABU BAKAR kat diew AJEERA aka RARA!
hahaha..
nya towk ada keta so slalu la juak menumpang dengan x tauk malu tuw!
hahahaa...
nya towk tinggi tpi mun nangga cara nya jalan macam owang malas angkat kaki yaa..
nya mengingat kan aku kepada sahabat gila2 ku ketika FORM 3 iaitu ADHWA!
sorang lagi kecik2 orang nyaa nama di beri ALYA aka LALA!!
manja la amat sangat!
orang nya itam2 manis..
ingat lagi 1st jumpa nya lam bus tym for 1st kelas!
dua2 towk ok jaak!!
yang PALING PENTING!
DORANG semua nie suka PUJI aku CHOMELL la sangat!!
HAHAHAHHA!
ok sabar2 mesti ko yang baca memang rasa sakit aty membaca kan??
HAHHAHAHHAHAHAHHAHAH!
elek2 suda!
terima la HAKIKAT dowh!
AKU MEMANG CHOMEL tpi GENDUT laa..
oppppsss!
TERJUJUR LA PLAK!
hahahahhahahha!
tpi gendut2 mesti serlah kan kechomeelaann ku kann??
ok laa sudaaa!CUKUP!
bateri laptop mok MATI nya padah!
bubye!

Wednesday, March 17, 2010

satu kabaran baek

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 9:20 PM 2 comments
yeww!
lesbo bestie ku DOREEN HON SHU MEI buat blog kali 2 nyaa
hehehehee..
dia cakap dia da xtahan bosan yang amat sangat lalu buat la dia blog skali lagi..
hehhehe..
untung la aku arituw xjadi buang blog ku..
sedih baaa mok buang kan??
banyak luahan aty ku di situuu...
hahhahaa...
aritok bersamaan 17 mac 2010..
hehhee..
ari yang penuh keletihan coz klas full smpai petang tadi..
sangat la mengantok terutama kelas ANATOMY & PHYSIOLOGY FOR PHYSIOTHERAPHY!!
baru masok kelas yaaa da ngantok mataaa ku..
HAHAHA..
bayangkan 76 slide mok tengok non stop..
semua nya ajar langsung tidak ku fahami..
kerana ku tidow!wahahaha!..
i HATE bio but i love EXERCISE THERAPHY N BIOMECHANIC..
di dalam kelas anatomy la ku jadi gila bayang tek..
hahaha..
aku t'ingat akan HURUF itu!!
aku tidak mampu ELEK2 bak kata EDENK!
aty ini penuh deritaaa!kerana banyak cerita chentha yang membuat ku derita merindu!
walau mcm mana pun aku tetap tunggu dan tunggu!
walaupun aku tidak tahu apa ka yang ku tunggu ini!
aku pasti CHENTHA SEJATI itu akan datang!
ku sedari ku hanya insan biasa yang tidak mempunyai apa2 cita rasa mu!
ceh!JIWANG la plak!
getek dowh!
HAHAHA..
bak kata EDENK!
"CHALIE2..PELIK KWU TOWK"
Yaaa aku memang pelik la powk!!
lesboo jak nama xkenal lesboo dirik mpun!
hahahha!
rasa seronok juak tulis2lam blog towk!
hasrat lam aty ku smua ku lepas lam BLOG towk!
sorie la bahasa nie teruk macam BABI!
well dulu xda cikgu BM ajar bha..
HAHHAA..



~sekali lagi aku di hampa kan~

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:38 AM 2 comments
dammit!
xsangka smua towk harus berlaku??
apa salah ku smua benda towk terjadi?
xble ka brik aku cgek peluang untuk bersama nyaa?
adakah cinta x setulus yang mpuan yaa brik??
aku tauk sapa la ku towk??
aku xlawa dak nya..
aku x berstyle dak nya...
mmg HARUS ko akan memilih nyaa!!
tpi knapa ko xpenah brik pluang untuk aku bertaktah kan aty ko??
susah gilak kaa??
salah ka aku untuk mencintai kau??
bertapa sakit nya aty towk bila nangga ko ada relationship nan mpuan yaa..
kenak hah??
mybe towk semua salah dirik ku mpun nak coz naruh harapan kat kwu tanpa bertanya aty ko knektok milik sapa..
suka2 aku jak mok suka owang nak??
ewww??
tpi aku tetap BAHAGIA kerna dapat melihat ko BAHAGIA!
smua itu cukup buat ku..
"CINTA X SEMESTINYA HARUS DIMILIKI"
Yaaa!!cinta x sharusnya dimiliki..
HEY MPUAN!!
tolong jaga nya baek2 keyh!
tat ol tat can i say!
to U!!
ILOVEYOUDAMMMUCH!!
i mean it lalink!..
cuba la aku ble ucap kan ayat towk depan2 ko kan bez??
GAMSAHAMIDA coz polah aty ku breaker again n again!
my tears will keep fall n fall now!..
sob..sob..sob..

Monday, March 15, 2010

hidup ini harus diteruskan!!..

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 8:01 PM 1 comments
oh my gosh!..
x sangka da hampir 3 bulan da kat unisel hoh..
actually UNISEL bes sangat..
xtau kenak mybe facilities yang disediakan mencukup kan kot..
baru2 tok 12-14 march 2010..
aku join UMAG naik gik GUNUNG ANGSI!
wat hell seronok gilew!..
hahhaa..
biar pun segala otot2 kaki ku sakit mok mampus!
tym naek gunung tuw hanya tuhan saja tauk bertapa susah mok mampui!..
mati jak x kata owang!..
dala de first day smpai..
kena pasang khemah lam ujan lebat!..
cis!tpi seronok dowh main ujan..
masalah beg smua barang basah..
nasib baek aku nie bijak kan simpan pakaian ku lam plastik so x la nya basah..
bijak x aku??
aku nang slalu bijak pun..
kakya masak sama2 dalam kgelapan yang hanya diterangi lampu suluh..
hahhaa..
pasir smua menjadi tambhan perisa..
dalam kelaparan smua pun jadi la..
HAHHA..
tpi ku mkn ckit jak..
xda selera kerana ksejukan suda..
pastoo yang bes lepas makan tuw..
ice breaking!..
sakit perut la ketaawa..
smua peserta i give u THUMB UP!
korang mmg bes sangat!!
bulee kalii ahhh!..tat my trademark!
hhahaa..
hiking gik gunung angsi plak menyeksakan!..
namun bes skali tidur pun nyenyak!..
hahhaa..
namun juak sgala otot2 kaki ku skit kerana hiking!..
ooo tidak!berjalan macm owang tempang suda!
laz day!..bgun aher kul 8.30am..
bgun2 cari2 orang xda..
smua entah ke mana..
duduk dalam khemah..
smpai la masa balik!.
yes!ahernya sampai la di MAIS!..
abis suda cerita!..hahaha..
 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea