Monday, May 31, 2010

❤ HAVING FUN WIF MY LESBO ❤

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 9:54 PM 1 comments







HEHEHE!
selama beberapa ari aku balik limbang
aku kebosanan di rumah kerana tak ada kawan nak lepak
well semua kawan aku form 6 dorang ada exam
so kena la tunggu dorang abis baru kuar!
then adala arituu ari 1st kuar plan nak gik swimming
so ajak la my lesbo DOREEN HSM kuar!
so kerabat dia pun join sekali!
hehehe!
kali2 sampai depan gate swimming pool cakap tutup untuk renovation!
paloi! so pegi la tasek mas membuang angin!hahha!
then 2nd kuar! plan sekali lagi nak kuar swimming lagi!
then ajak lagi sekali my lesbo DOREEN HSM
then ajak duyen my another lesbo
so kami 3 pegi la ke swimming pool! eh terlupa aku bawa anak buah ku juga!
well aku kan ANTY YANG BAEK!!
hahahahhahahha!kali sekali lagi dia bilang CUTI 1HARI sempena HARI WESAK!
waaa buduh!sakit nya aty!kepunan nie!
so sekali lagi juga pegi tasek mas!
so jalan2 buang lemak di badan!
kuar juga 2 3 titik peluhku!
sambil tu bergosip la kami..!
smbil tu ofcoz la ambek some pixca!then the next day lagi kami duak DOREEN HSM plan skali lagi swimming!
harap jangan tutup lagi
kalau tutup lagi memang aku roboh kan swimming pool tu!
kali ini kami ajak MACRECELLY lagi..
so on kakak DOREEN HSM pun join skali..
hahaha!
eh salah skangdoreen a.k.a babi sial
mac a.k.a babi balet
lilis a.k.a babi lesbo
ekung a.k.a mak babi!
hahahhahah!
kali ini swimming pool bukaa! yahoo!
nasib x kepunan! waaaaseehh!pastoo kami pegi makan kat sugarbun! borak2 then gelak2 buat macam kedai sendiri!
adalah si suzana ekung buat magic bodo dia kat aku!
hahahha! kelink kelink kelink haloo!
hahahha! buduh! aku di perbuduhkan!

then plan2 lagiso kami kumpul2 duit nak pegi karaoke K-BOX!
kumpul2 dapat rm11! so maksud nya kami dapat nanyi 11 lagu jer!
hahahhaha!
so pegi la kami! kali masok takda orang pun pegi K-BOX!
malunyer! tapi lantak la ada ku kesah?
hahhahaha!
so kami pun menyalak2 supaya menyuruh ujan benti!
ternyata suara kami sedap ujan pun benti!
eeee haaaa! cayak laa!

ewah mac! feeling juak ko?

❤ again my new HAIR ❤

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 9:41 PM 0 comments



before hair been curl


after my hair been curl

waaa! bosan sebenanya nak curl tapi klu x curl buruk plak upa!
aiyok! nampak aku curl besa2 jak..
no style coz aku tukar salon!
bosan salon sama jak dala pkerja macam HANJENG!
lagipun salon aku pegi nie murah and my ANAK INCHAN!
so teka brapa buat curl niee?
kira ok laa dia buat!
still juga aku CHUMEL!
hahahhahaha!
rm30 jer! waseh klau KL punnya la mahal mcm KIMAK!
hehehhee!

SO WAT DO U THINK MY HAIR?

chaliee kan? aku jus xsuka rambut depan ku!
dia nipis kan! waaa brani diaaa!

❤ visiting my late sista Flora ❤

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 8:26 PM 0 comments




today i visiting my sista grave yard
so seperti besa mesti saya dan keluarga saya melawat kubur my late sista FLORA!
sista I MISS YOU soo much!
so long not visiting ur grave yard!
i remember we sing together!
sharing secret and problems together
i miss we watching television together
ur my best sista in de world and untill forever ever

I LOVES YOU MY LOVELY SISTA!

we missed and loves you always in our hearts and prayers.
sadly missed and forever remembered by daddy, mummy, bro boboy, sister nanek, sister neneng and me!
WE LOVES YOU SO MUCH !
word can't epress how much we loves you!




❤ hey punjanga aty ku ❤

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 3:02 PM 0 comments
hey punjanga aty ku!
sungguh aku mencintai dirimu!
biar pun engkau telah ada yang berpunyaa
namun ku tetap mencintai dirimu
ya tuhan berikan aku peluang sekali untuk bersama dirinya
mengapa harus selalu ini berlaku dalam diriku
sungguh perit sunguh hancur aty ku melihat engkau bersama orang laen
namun melihat engkau bahagia sudah cukup bagiku!
namun berikan aku sekali lagi untuk bersama mu!
sungguh ku mencintai dirimu!
sungguh rasa ini juga tidak wajar namun ku tetap ingin bersama engkau

hey punjanga aty ku!
dengarkan la rintihan aty ku ini
benar kan aku bertaktha di aty mu skali saja!

hey my ❤ I LOVES YOU!
❤ ❤ I WANT UR LOVE!
hahhaha!

❤ arrrggghh! miss my blog ❤

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 2:32 PM 0 comments
buduh punya blog!
baru arini baru dapat sign in!
tengok gara kbuduhan blog sign in tu aku lupa apa aku mok post!
sengal buduh!
hahhaa! namun aku HAPPY!
my blog come back!
hehhhee!
chill sudaa! aku nak post banyak2 sampai blog ni cakap
"cukup la buduh! inda mengerti ka? menyasak saja ayat mu ituu"
hahahhaa!
my blog adalah tempat ku meluah perasaan!
dush!
aku rasa nak post pasal jiwang laa!
i want to dedicate this post to somebody!
ngeee! ❤ love like thiss! yeah!

Friday, May 28, 2010

i ♥ you

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 1:36 AM 0 comments
i wish i could say that to you
i ♥ you!
i only said that so that i can smile one more tym
but why can't you understand how i feel?
it is hard for you to understand all this?
i promised to myself but once more times i'm CRAZILLY IN LOVE!
it feel like i flying without wings
everything seem easy when fall in love
but once we take the loves everything different!
i knoe loves such as beautiful but the more you love somebody the more pain we gain!
yeah!
hey my crush!
here i want tell you that
i ♥ you!SARANGHAE!

Thursday, May 27, 2010

❤ down down down ❤

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:58 PM 0 comments

i hate being myself!!

kenapa saya juga di persalahkan??

why should mee?

da berkali-kali aku bgtau!

AKU TIDAK SAMA DENGAN ARWAH KAKAK!!!!!

please mami dady donk ever sama kan kamiii dua

yarh aku ngaku SHE the best sister to me

the BEST daughter both of you!

tapi aku bukan macam diaa..

aku nakal aku jahat aku hodoh!

tapi saya tau mana baek dan buruk!

disebabkan duit semua nak salah kan aku!

DUIT DUIT DUIT DUIT!

kenapa dari sejak aku lahir korang x bunuh saja aku!

kenapa biar kan aku membesar dan menjadi orang yang berdosa!

kenapa???

baru sekarang korang nak ungkit segala2 nya dengan aku???

kalau korang xsnggup nak belanja aku pegi study kenapa x cakap awal2!???

aku sangat sedih bila kau bgtau

"bagus kau xpayah balik sini buang duit aku jak..satu sen pun tak bagi aku balik"

"bagus lagi korang diam dekat kl bertahun2 sana xpayah balik sini"

kata2 mu itu membuat hati ku robek gugur bertempiaran!

yaaa aku mengaku aku boros tapi aku x boros untuk keseronokan!

salah ka semua tu?

i feel really DOWN now..!

kenapa kakak aku yang dapat penyakit kanser tuu?

kenapa x aku sajaa?

adakah kalau aku mati baru korang sedar sapa aku mamy?

bukan pasal duit saja kau ungkit dengan aku!

dengan makanan pakaian semua barang kau bagi pun kau ungkit dengan aku!

kenapa kau harus beri kalau hati kau x ikhlas nak bagiii!

korang membuat aku serba salah!

sekarang baru sedar aku bukan la sapa2 buat kamu dua dadi mami!

yarh lepas nie aku xkan minta duit kamu 2 lagi..

aku akan cari dengan sedaya upaya ku!

mybe nextsem cuti aku xkan balik limbang lagii..

aku akan cari kerja supaya aku xkan minta duit korang lagi..

aku sedih dulu masa abang kakak sambung skola takda pun pernah kau ungkit hal macam nie

bila aku?

kamu nak ungkit2!

rasa nya belajar macm mana pun aku untuk korang pun mcam x berguna sudaa!

aku sedih aku kecewa aku anak tak bergunaa!

yaa saya tahu cari duit susah tapi xkan pasal isi perut ku pun kau nak ungkit!

kalau bule ku muntah kan balik mmg aku da muntah kan balik semua makanan kau beri selama ini!

i feel i'm WORSE child ever both of you

my late lovely sister!

sorie i can't be like you!

aku tahu kau the best sister ever!

i wish kita 2 bertukar..

mami dadi lebih sayang kan kau!

aku tahu hanya kau saja faham perasaan ku sekarang!

aku rindu nak kongsi masalah ku dengan kau!

sekarang aku da tidak ada sapa2!

i miss you damm much sister!

mami dadi bgtau aku anak x bergunaa!

maafkan aku dik memeng!

i really donk mean it!

salah ka aku guna duit tuu?

kalau aku anak x berguna sekjap jak duit tu aku da abis kan?!

i feel really DOWN DOWN DOWN!

i hate myself!

aku rasa aku macam x berguna hidup dalam dunia nie lagii!!


p/s: hehehe! itu la kalau aku marah mmg macam niee!

kadang2 xbermaksud jugaa..

yaaalaa saja jak melepas kan geram dalam blog niee

teman sejati ku!

ngee!

tapi kata2 tuu menusuk aty ku jugaa!

macam mana pun kadang2 mereka marah sebab sayang kan aku!

ngee!anak yang baek tiba2!hahhaha!

Wednesday, May 26, 2010

❤ HOMESICK ❤

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:46 AM 0 comments
yeah!
cutisem da bermulaaaa
limbang ooohh limbang
di situ la my lovely Hometown!
bermulaa laa my responbility
take care my mamy dady!
I ❤ mamy dady!
i promise i will take care both of you
sekarang aku malas jer nak kuar2 niee..
ngee!
keja ku dudok kat rumah on9 all the tym untill da bosan sangat!
aiyaakk!
keja ku kat rumah..
bangun tidor tidor lagii!
hahhaha
makan tidor kemas rumah teman mamy pegi pasar tengok tv
itu la keja ku?!
bosan rite?
tapi i'm happy doin that!
hahahha!
tak payah fikir pasal duit makan semuaa!
i loves stay at HOME!
waaaaa!

yang aku pelik mood mami ku sentiasa baek!
terkejut kan?
hahahhahaha
tapi abis badan aku kena gigit nyampuk!
rumah ku banyak NYAMUK!
cilakak!
hahahaa..
satu lagi kerja ku cuci keta ku ELITE!
waaa banyak sracth( xtahu spelling laa)
nggeee! ❤
i knoe sapa yang buat!
DADDDYYYYY!
i knoe u did it..
hahahhahaha
paling lawak bila my niece nenang yang cakap dady ku yang polah semua sracth
then my mum baking my dad..
ahahhahaa!
i knoe my dad memang mcm tu..

motosikal dia sendri pun dia ble langgar
hahhahaha.
that my DADDY!
my big HERO in my lifee!

my mum plak memang dikenali dengan membebel nyaa
waaaahhh sapa xtahan memang sakit aty
kata2 dia mmg menusuk jantung
tapi aku pelik kbelakangan nie mood dia cam baek jer!
waaa masa ini la aku BODEK diaa
hahhaha!
i got it
aku dapat kerinting my hair again!
yeah!
❤❤❤❤❤❤❤
i got new hair styleee!
yeah!
i love it!
my mum is my HEROIN!

❤❤❤❤




Monday, May 24, 2010

❤ VERY EASY ❤

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 4:00 PM 2 comments
Yeah!
aku dengki aku jeles
saya sering bertanya kenapa saya susah mendapat kan ❤?
kenapa?
i been hurt somebody untill now i can't accept anybody in my heart
but now i feel ALONE!
aku jeles tengok kawan2 ku semua ada BF!
aku tengok baru jak break then hurt damm2 much then senang dapat BF baru
hurm kadang tanya kat diri aku
kanapa susah sangat aku dapat BF?
apaka formula dorang pakai?
hahhahaa..
hodoh sangat ka saya?
then bila aku berjalan dengan kawan2 ku
aku selalu merasa rendah diri coz no one will see mee even i'm the biggest ONE antara kawan2 ku
mybe itu salah satu FAKTOr nya kot!
hahahhahaha
SEDIH being ALONE!

now i wish my heart will berbunga semula!
aty aku telah lama tertutup dan aku ingat membuka nyaa
takut2 berkarat aty ku nie nnt!
hahhahaha
yeah peace yarh!
❤❤❤❤❤

ol i need just ❤!
❤ plez come to me!

Tuesday, May 18, 2010

♥ chenta ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 5:42 PM 0 comments
cinta cinta

aku adalah orang yang owez gagal dalam percintaan
hahhaha
cam sedih gila jak bunyi kan?
yarh tapi semua ya menar
sedih kan?
mybe juga aku sorang yang terlalu memilih
hahhaa
terlalu banyak mambaca komik JK and ceta JK larh yaaa
aiyok tapi x juak semsetinya laa

owez bila tok terjadi bila aku meminat seseorang
hurm then2 tym da minat gila babi sampai babi pun xpenah minat dakya
ada2 jak laa dengar brita laki yang ku minat ada gerek
hah satu gik tabiat aku
aku xsuka padah orang yang ku minat yaa yang aku suka nyaa
mostly aku lebih suka berdiam diri then melukakan aty sendiri
hahhahaha
malu la bhaa mok bgtau

mostly aku paling kat someone yang ku minat gilak sejak ku form 2
hahhaa
tym yaa punya la ku minat laki yaa
adush
tym ku minat juak laki ya baru berkapel
aaarggghhh
punya larh terluka aty tym yarh
tapi tym ya walaupun xdapat kapel nan nya
be just a friend pun bersyukur bgi aku
sampai gerek nya jeles coz nya kawan nan aku
then berlaku larh pegaduhan!
dammshit!

sampai skang aku tetap meminati nya!
waa cayak la gue kan?
even laki ya da break nan gerek nya cgek yaa
tapi skang nya ada gerek juak
hahahhaa..
sedih nyaa!
xpa asal nya bahagia pun cukup!

aku selalu berkata kat aty ku
"setiap cinta tak semestinya milik kita"
yarh nangga nya bahagia dengan orang tersayang da cukup bagi ku

kenapa aku selalu cepat borink nan gerek ku?
sometime orang yang ku kapel bukan la orang ku sayang
tapi orang selalu padah kita harus try menerima orang yang mencintai kita
or harus menghargai orang yang mencintai kita

tapi masalah nya aku xdapat menerima cdak so more better kami break sebelum laki ya menar mengharap2 kat aku kan?
dan aku jenis yang sangat memilih
macam sorang ex aku yarh
aku xsuka perangai nya yang kedekut mok mamposs!
"pegi mampos la kau"

sorang lagi ex aku macam budak hingusan
kata2 manis jak ada tapi semua macam cilaka!

sorang lagi ex aku "mr muscle"
yarh nya tok baek tapi aku xdapat terima nyaa
aku ingat aku ble mencintai nya kalau da kapel
tapi masalah nya aku xdapat juak
so lebih baek aku break jak darpd terus meluka nyaa
maksud xmok nya tepuk sebelah tangan jak
coz aku penah camya juak so aku xmok nya rasa apa nok ku rasa

sekarang aku merasa sunyi tanpa ❤!
entah bila gik ku akan dapat jumpa ❤?
haiyak da bosan nya xda kapel!
dengki juak nangga kawan2 ada gerek
kadang2 bila kami berkumpul semua akan pegang hp sebok mok bermesej dengan gerek
aku apa polah?
mcm ornag bodo jak nangga cdak!
hahahhaa

sedih bhaa macam niee!
❤❤❤❤
i need ur love!

Sunday, May 16, 2010

♥ PADEK KETOT ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 2:44 AM 1 comments
hahahhaa
padek ketot!
setelah sekian lama ko mengungkit kan kisah lama ku
selama beberapa tahun aku ingin melupakan benda tu
kau saja jak kan mok kena kan aku?
haaahahahhaa!
siap kau padek!
ku ketot2 kan kau biar kau jadi pendek gik!
HAHHAA!
mun kantoi siap kau padek!
ku potong badan kau 28 kerat!
HAHAHA..
xdalaa..maen2 jak..


padek2 kenak la kau ungkit hal budak hingusan babi yaa?
yaaa salah kan aku kerna tinggal kan mr.muscle!
he too perfect to me larh
by tat tym i'm good gurl gone bad bhaa!
now aku BUDAK BAEK YANG CEMERLANG GEMILANG DAN YANG TERBILANG!
tolong la faham padek!
hahahhaa..


kisah budak hingusan nie!
hurm..
susah nak explain
sampai skang mybe aku maseh sayang juga tapi everythink you n me oredy DONE!
no more pain no more cry!
u juz stil in my memory and never ever be gonee!
hahahahhaa
padek punya pasal laa aku ceta pasal nie!

MR.MUSCLE?
yeap my lovely YUSOF TAYUB!
sorie hurting you darlink
you too good to mee until i doing this such bad thing to you
when we break up u cried
i knoe tat hurting u but it also hurting me lalink!
someday you will find someone that can understand you more
btw lalink
you my ever ever BF i loves de most!
you good
you gentle
you sweet
but me?
i'm bad
i'm cheating you
i'm hurting you!

sob sob sob!
sorie damm much to you!
now we lost kontek..
i hope we can meet again
and i wish i can face to face saying that i'm so sory lalink!


now everything DONE!
no more looks back!
to both of you BUDAK HINGUSAN AND MR MUSCLE!
SARANGHAEYOO!
gamsahamida for everything!

♥padek ketot

hahahha!

ku ketot2 kan kau kerana mgungkit semua ini!

♥♥♥

Saturday, May 15, 2010

٩(-̮̮̃•̃)۶ HAPPY NYERR ٩(-̮̮̃•̃)۶

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 7:23 PM 0 comments
❤ YEAAAHHH EXAM DA ABISS ❤
ahernya selama dua minggu bertempung dalam exam aher nya OVER!
tapi happy kejap jak laa
lemah juga jantung ku menunggu result nie nanti

bak kata ajeera cuak dowh!
HAHHAHA
macam mana la result nie nanti hoh?
for me semua just okie just ANATOMY cilaka tuw jak down!
susah nak mamposs!
hish!
dala takda bgtau apa2 pun apa yang keluar
x macam kelas laen lect ada bgtau apa yang keluar
nampak nyaa nextsem jumpa larh lagi PUAN IZREEN!
damm!

forget about it
sekarang ahernya ku dapat la balik SARAWAK oh TANAH AIRKU
tidak sanggup lama2 kat SUCK CITY nie!
yeaaahh!
tapi kena tunggu lagi sampai 20 mei baru balik LIMBANG!
yeah tak sabar la nak jumpa mami dadi!
MISS u soo much MAMY DADY!

sampai limbang macam2 la aktiviti nie..
jumpa keta kesayangan ku ELITE!
then merayau jumpa kawan2 kat LIMBANG!
yeahh kawan2 aku da nak balik!!
apa2 plan kaaa?
rindu aktif kat GEJA ST.EDMUND!
here i am Lord! this is i Lord!

kawan2 ku ada pa2 plan ka?
K-Box ofcoz bila balik niee..
sediakan tenaga andaa keyh?
lepak2 kat X-planet!
yeah!
makan burger mbak anak buah!
terbaek punya anty la aku kan?
hahhahaha!
waaa semangat nya nak balik sarawak!

tapi sad laa tak jumpa my lovely kazen emmy liza!
aku balik limbang nya balik k-ell sudaa!
aiyaakak!
kazen kanapa la kau balik awal sangat hah?
rindu nyaaa samaa kamoo!
SAYANG KAMOO BOODOO!

kepada kawan2 ku di unisel!
❤ayuni ❤mardaei ❤dayang ❤ capeq ❤sya(tin)
i gonna miss ol of you soo much!
keep in touch keyh owez?
jumpa kamu nextmonth
jangan feeling2 keyh bak kata capeq
rindu sangat lepak dengan korang
pegi akuatik mesti akuatik rindu keriuhan kitaa
deng pun da sunyi takda kekecohan kitaa
hahahha!
aku rindu kamoo semua booddoo!

❤thankzz❤
❤fffffuuuuccckkk❤
❤pegiii maatii la kauu❤
❤tolong la faham❤
❤mar! BAEK ❤
❤babii saaii❤

itu la kata kamiii!
miss your trademark kaawn2 ku!
JANGAN CURANG2 keyh dengan aku!

Monday, May 10, 2010

♥ my unisel fren ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 1:08 PM 3 comments
❤i love my unisel fren ❤


i ❤ my classmate
❤lala ❤rara ❤kaisya ❤onn ❤syed azri

yeaayyh they my classmatee
they are sengal2 freenn everr

i ❤ my fotografi freenn!
yeah damm ❤ them much!
they sengal gila bodoo sot
eveything ada kat dorang!
mereka nakal dan gaok jakk
tak buat benda2 jahat!
that why i luv them!

❤yuni ❤sya ❤capeq ❤ell ❤hady ❤ejud ❤olga ❤dayang
yang tuu jew aku rapat kot
yang len tak rapat..
even baru2 nie kenal tapi rasa cam kenal a long tym agooo
hahaha!
"pegi mampoos la kau"
itu kata capeq!

"fffffuuuuccckkk"
itu kata syaaaa!

"setannn kauu flooo"
"thankxxx"

itu kata ayuniiii!

"kanapa tak cakap awal2"
itu kata ell!

"peeegiii maattiii la kaauu"
itu kata hady!

"tooolooong laaa fahamm flooo"
itu kata dayang!

HAHHAHA!
semua ada trademark dia kaann?
PAGIIII!
dorang nie asal jew bjumpa tak kering gusii punyaa
kepada sapa2 yang berhati kecik tuuw susah ckit nak gaul
"pendek idung jadi nyaa"
hahahhaaa!
idup dorang macam dorang punya duniaa jew dunia orang len "ada ku kesah"
hahhahaa!
WE DONK CAREE!
❤❤❤

Sun will shine, my friend
Won't let you cry, my dear
Seeing you shed a tear
Make my world disappear
You'll never be alone in darkness

See my smile, my friend
We are with you, holding hands
You have got to believe, you are my destiny
We're meant to be your friends
That's what a friend should be

"Most people walk in and out of your life, but only FRIENDS leave footprints in your heart"










Saturday, May 8, 2010

♥ BEEN SCOLD♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 1:21 AM 2 comments
hurm
bersamaan 7 may 10
aku balik rumah akak ku kat cheras tengah malam
nyesal plak balik
mun stay kan bagus
sebab bule bangun aher xda mok sebok2 hal len
lagipun mar datang tadi kakya terus tdo gik
aku plak balik tinggal kan nyaa
feel guilty kuu!
huhuhuhuhuhuhuh
kakya aku kena scold kakak ku dalam keta pasal duit ku
hurm
terpaksa nipuu nyaa..
duit ku tinggal ckit bukan sebab aku enjoy2 smua..
entah la rm50 macam duit rm5 jak ku asak..
kakya nya tanya aku ney ilang duit rm500 smuaa dlaam 2 minggu??
aku bayar baju uniform,gambar,blanja makan ku semua..
aku nagku dalam part makan aku amat la sangat boros!
ngee!

tolong maafkan aku sistaa!
duit uniform dulu aku terpakai untuk tolong korang..
soo duit pt ku kuar bok bayar!
hurm..
semua kena tipuu?adaka harus beginii?
kalau dia tau perkara sbenanya grenti nya ngamokk gik
kakya aku suka baca komik..
duit tuu entah macam air jak asak
damm semua pasal duit!
aku terlalu boros!
camney laa tok kelak??
maafkan akuu!
aku terlalu borosss!
aku x kuar jalan2 la untuk boros duit tu
untuk makan jak..
lagipun mkan kat shah alam mahal and macam2 barang nak makan
beli roti2 pun kadang bule jadi rm30 cmtoo..
huhuhuh...
(i'm sory my family)


Thursday, May 6, 2010

♥ LIFE UNISEL ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 7:47 PM 0 comments
unisel?
mula2 cam bosan doe masok unisell
waa cakap semenanjung sudaa!
ahhaha..
xpaa mengikut cuaca kataakaan..
memandang ku kat semenanjung tpaksa cakap semenanjung
maklum x banyak kawan sarwwak ku kat unisel
bisai kalii aaahh..
asal kan jiwa ku agik "MBIAK SARWAK"
agik idup agik ngelaban
back to de stories
life kat unisel?
macam bes pun ada macam sial pun ada
well life campus macam towk la nya
kawan2?
semua ok jak..
classmate pun ok
tapi xla rapat gilak
aku more rapat nan housemate ku 2 ekor ayuni and dayang
kakya now more slalu lepak dengan kawan kepada ayuni
iaitu budak2 fotografi
aku dengan cdak macam aku clasmate cdak..
bukan apaa cdak smua sporting and cool gituuu
siyesly i HATE *GEDIK*
lagipun cdak towk xkira ompuan laki nang bes jadi kawan..
mula2 salu join cdak besa2 lepak jak
lama2 da geng join juak kdang2 gik overnitee
selama sem 1 satu tok ada la 2 kali ku penah overnitee!
fuhh nang gila2 and bes gilak
haahhahaha
classmate aku rapat juak tapi camya2 jak..
kawan clasmate ku sperti lala,rara,kaiya,on2 and azrey (packages)
hehhee..
ya jak pun clasmate ku..
ok la tuw kan?
study?
hurm bule la juak ada certain subjek aku xsukaa..
mostly bio pun subjek..
hahahaha..
setahu aku semua subjek aku bio!
ngaaahahaha!
semua mok hafal!
WTF!
fuck damm!
xsuka tapi aku LAWAN!
chayokkk3 suyang!
go fighting go fighting!
♥ONE DAY I WILL SUCCESS!♥

yeah hooray!
♥i do believe in myself♥

Tuesday, May 4, 2010

♥MARDARTUU♥AYUNNII♥DAYANG

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 1:30 PM 0 comments
hahhaa
♥ mardatu mardartuu ♥
nasi kandang pulau pinang
Ko memang terbaek laa mardaei!
xtau make up apa ko pakai
muka tak pandai maluu!
hahaha!
aku still ingat bila kita 2 polah rambut ♥adam lambek♥ bodoo kau tuw!
aish
buat2 jak terus pegi mcD study
agak2 laa..
HAHHAHAA!
i miss uu powk since u been gone ke SUBANG!
damm uu keyh!
SAYANG KAMOO BOODOO!

♥ayuni ayuniii♥
ko aku xtau nak cakap apa..
wooo mula2 jumpa ko sombonk gilew dengan akuu!
hahaha!
sekali aku da kenal koo!
mak aiiii!
"PERANGAI MENGALAH KAN SETAN"
hahahaa..
by de highway
ko memang terbaek la sahabat!
i damm much BOODOO!
yeappp!
i mean it
HAHAHHAA!

♥dayang dayangggg♥
hahahhaha!
"amboi mak minah sayang mak minah kekitam berang"
jangan marah gitu lorh minah!
i u damm much DAYANG SURAYA HASHIM!
hahhaa!.
muka ko 1st jumpa fuh alim siot!
bila ku kenalll!
mak aiiii!
"rupa nya ko serupa seperti minah kat atas tu jugaa"
hahahaa..!
tidak ku sangkaa!
perangai teruk dari hantuuu
cakap sorang-sorang
seram akuu malam2..
ahahhaha!


♥mardaei ♥ ayuniii ♥ dayang ♥
korang 3 de bes fren and roomates ever
walaupun kadang2 rasa nak cekik jak korang 3
pengotor betulll..
nasib baek ada marathon tolong aku..
HAHHAHHAHA!
letih betul melayan karenah bodoo korang berekor!
aisshhh!
walau macam maana pun
ILY u ol damm much siot!
thank being my bestie kat aty akuuu!
mauhx..muahx..muahxx!
"nak kemam"
AHHAHAHHAHA!
and korang la de bes kawan MAKAN ku!
lemak itu sahabat kitaaa!
HAHAHAHA
♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥ WORRIED ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 1:19 PM 0 comments
hurm
susah nya aty akuuu!
1st risau sangat pasal final exam exspecialy my subjek anatomy semua tu!
dammit!
camna la bule aku nak ambek bio2 niee
langsung xda minaattt!
dammm!WTF!
2nd-otak ku nak balik LIMBANG jak asak!
missing my mummm!
daammm miss herr!
terutama sekarang mami kena tahan kat hospital!
damm worried and sedih xda orang jaga mami!
semua kami kat k-ell(suck city)
da seminggu mami kena tahan kat hospital..
harap kan my lil niece jaga diaa..
kecian betul ku dgr..
mami plak tipu aku cakap ok2 tapi kaki dia bengkak dengan teruk
kalau la my big bro x balik laz week mesti xtau kaki mami
damm teruk bengkakk!
menitis air mataku dengar!
bayangkan kalau kami adik beradik sakit mami sanggup do everything
supaya kami cepat sembuh
bila dia sakit damm aku xpat balik jaga diaa!
MAMI!EVEN ME JAUH FROM U!
I OWEZ DAMM LOVES U DAMM MUCH MAMI!
ur my heroin!my everything!
DADDY tooo!
cian daddy..harap kan daddy mana harap daddy..
ooooo kalau la SHAH ALAM nie bule ku angkat ke LIMBANG kan baek!
huuhuhuk..
sobbb...sobb...sobb!
20 mei faster comeee!
i nak balek LIMBANG!

BERCELARU

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 1:07 PM 0 comments
otak bercelaruu??
rumah sewa belum cari
da nak abis sem suda rumah sewa malas nak cari
sewa2 tu ada tapi semua nak bilik
aku mauk RUMAH!
ngek..
susah betul cari rumah area UNISEL!
then ceta2 sal rumah
aku berminat pasal rumah MONA FENDI yang ada kat shah alam tok
hahahahha!
aku berminat pasal MONA FENDI tok bila kawan2 ku pegi rumah ya
then dorang jumpa SPECIES AKU!
HANTUUUUUU!
hahhahaa..
macam menarik kan bunyiiii
urm bukan mok pdah berani takut2 memang takut tok
tapi t'iingin nak tengok benda2 macam tuu..
xtau betul or perasaan merekaa!
hehehhee!
akan ku terjah!
HAAHHAHAHAHAH!
back 2 de stories
pasal rumah sewaa!
aiyooo!
anybody ada tauk rumah sewa kat area2 shah alam seksyen 7
plez inform meee!
bikin gue pining sssiiiccchhh!!

Monday, May 3, 2010

FINAL EXAM

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 7:15 PM 2 comments
*winkwink*
ahernya final exam da sampai!..
dush!!
xsangka masa tuw cepat pejam celik pejam lagi da nak abis sem 1..
macam xterasa daa.
dulu bukan maen gik xsabar mok abis sem..
naarh ambek ko da smpai exam cuak gilak..
belajar pun last2 minutee..
hhahaha..
aritok 3 mei 2010
aku exam MPW1133 PENGAJIAN MALAYSIA
semalam bukan main blaja..hahhaa
neway thank god ble juak jawab..
hoooreeyyy!
nak cakap senang tak la juga..
sedang-sedang bule2 aku lulus..
tapi tadi nang lucu larh bule gik duduk salah tempat..
damm!malu rasa nak sarung pakai plastik itam..
tapi nasib baek aku tok chumel kan pandai kontrol..
hahhaahaa!
jawab dengan penuh cuak tapi BISAI la..
duduk pun depan sekali agak2 laa..
hahahaa..
esok gik PENGAJIAN MORAL..
lagi satu subjek aku cuak..
dammit!
sekarang pun bule aku mok on9 update blog..
nang ngek larh bukan apa otak ku nektok full gilak
xdapat mok himpit2 gik..
hooreeyy!
abis paper moral kakya PROFICIENCY ENGLISH
hurmm
rasa2 nya bule kot entah laa..
chayokk gambate FLOREYN REYSNTTY!
then bermula larh alkisah segala BIO2!
hush!
I HATE BIO2 towk..
tapi cmney bule aku ter'AMBEK!
hahaa..
but bila ku dengar kawan2 ku kat PENANG padah cgpa cdak tinggi
semangat untuk belajar aku MEMBARA kian MEMBARA!
hahaha..
x bule kalah towk..
bak kata mami aku
"ORANG LEN MAKAN NASI JUAK XKAN XPAT POLAH"
difikir-fikirin menar juak..
aku xda juak makan batu kan..
kenak x bulee!
yeay to MY LOVELY FAMILY !
i will do it for ol of u!
ILY damm much!
chayok3 suyang!
ANATOMY AND PHYSIOLOGY FOR PHYSIOTHERAPHY
BIOMECHANIC
EXERCISE THERAPHY
chayok3!i can do it!
GOD BLEZ ME!
selepas abis exam!!
HOOOOREEYYY!
SARAWAK ooo TANAH AIR ku!
di sini aku kembali pada mu!
i miss my "LINTAT MEMENG"
MY ROOM
MY GUITAR
MY ORGAN
MY LOVELY ELITE(CAR)
MY BISCYLE<---xtau betul ke x spelling!
waaa..sungguh nikmat nyaa!
OOOO BALIK KAMPUNG OOO BALIK KAMPUNG!
azam nextsem!*winkwink*
"SLIMMING MY BODY"
YEAY!
BULE BHA KALAU AAKKKUU!
*til then THE END*
♥♥♥♥♥♥♥♥
 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea