Wednesday, July 8, 2009

"TIRED+KEPAK=LELAH"

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:08 AM 0 comments
woooo!!baru beberapa ari start kelas..
da mula malas nak gik kelas!!
apa nak jadi??
hahahhahxkk...
nak tauk apa keja arian ku kat kolej unikop??
hemsss..pagi kelas kul 9 slalu start so bgun kul 8 lebih..
mandi2 siap2 smua yaa..
kakya gik kelas cox kelas ku belakang hostel ku jak..
hahhahalx...
then tak smpaey 2 minit da smpai kelas jux the problem kena cari kelas...
but thankx god kelas dalam satu blok jak..
begitu laa..lepas kelas balik hostel..
barink2 sementara nunggu masa kelas sterusnya..
petang xda kelas cox kelas ku pling lewat pukul 6 jak..
kawan2 ada kelas mlm smpai pukul 10 mlm...
hahhahakx..kita gelak mereka!!
jaik kan?jahat kan?memang pun!!
aku dilahir untuk menjadi kejam!!
hahhakx..
kita kutuk mereka!!
hems lepas tuu petang dalam bilik je..tgok dari tingkap nangga laki!!
wahahhahakx..
itu dia!!
aku cari pencuci mata ku!!
di mana2 pasti ada pencuci mata ku!!
my "EYE MO"
akhir nya ku jumpa 3 owang laa kira..
but the problem aku tak tauk nama mreka tuu..
antara tiga sowang jak ku tauk nama nya "MR.LESLIE"
mybe kot..tuu pun ku dgr kawan nya panggil nya kdakya..
kbetulan terdengar..
yang dua ekor tuu??
sowang ku panggil "BUDAK KACA MATA"
sowabg lagi "MBIAK MINTA PUJI"
hahhhakx..
but mreka dua tok sporting tauk..
mreka dua suka tegur ku...
mreka tauk nama aku tpi ku xtau nma mreka dua..
hahhahhalkk..
cox setiap kali bertegur mereka dua yang banyak cakap.
so xsmpat laa nak nanya nama...
then..
pada tanggal 7 julai 2009
so kira baru semalam laa terjadi..
aku nan kawan roomate ku and sowang kawan dari sarawak
gik makan kat gerai depan hostel ku yaa jak..
ku terserempak mereka dua..
but yang "budak minta puji' ya sebelah meja ku makan yaa..
aaaannnnndddd!!!
ku tengok dia duduk nan awek nya!!
fuhhh!!frust nya...
tpi yang yang lawak nya..
sempat juak mok tegur ku..
ok laa tuu...
then yang "BUDAK KACA MATA"
nya dudok nan awek2 di hujung meja ku makan yaa..di saaannaaa!!
mybe dudok nan awek kot..
hems..skali lagi hancur aty ku..
wahahhahakx..
kcian..
"NORUBAT PIGINAWAAN"
tapi biar pun hujung di saaaannaaa!!
nya berdriri then tegur aku!!
"HAI FLO-RI-DA"
hahahhakx..
yala nama glamour ku kat ctok!!
kcian kan?
okie laa tuu!!
so walaupun ada awek ke takde ka..
aku tetap minta mreka tiga yaa..
buleee bha kan klu minat??
it okie ba..bunga bukan sekuntum kumbang berekor-ekor lagi..
hahahhahakxxx...then itu je alkisah
"AKU,BUDAK KACA MATA,BUDAK MINTA PUJI,MR.L"
hahahakx..
conclusion of here is
"NORUBAT PIGINAWAAN"
hahahhakx...

Monday, July 6, 2009

*i'm here wif new environment in big2 city*

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 5:42 PM 0 comments
"hems i'm here now at kUALA LUMPUR"
hemss damm sunyi kat cnie!!
nak tauk cerita??
1st aku datang daftar wat de hell banyak nya orang!!
and the banyak2 orang semua pakai tudung ku tengok!!
and paling truk lagi aku terlupa bawa IMPORTANT thing!!!
tat it my DOCUMENT untok daftar!!!
ddammm shit tym kapal terbang aku baru ingat!!
then lepas tuu smbung cerita daftar tadi..
hems daftar punya daftar..abis laaa..
so pegi tengok "HoStel"
damm!!teruk sngat hostel tak macam kolej twintech..
the different is dalam bilik dorm besar tu dibahagi empat bilik..
satu bilik ada 4 orang..
so..dalam bilik aku ada 1 jak wat masa nie laa..
xtau ada ke orang masok lagi..
hope so "NO" laa..
ada 16 katil so 8 lagi kosong!!
but thankx god my roomates bes juga!!
so tym induksi/orentasi fuuu damm!!1
semua pakai tudung x ble lepas kan rambut..
mesti pakai lengan panjang watever laa!!
tym apa2 je aktiviti macam tersesat jak lam sekolah agama yaa!!!
eewwww!!!wat ddee hell!!1
then de most pling truk experience kat ctok aku kena bangun pukul 3.30 pagi!!not malam!
cilakak!!!dengan mata mengantok aku kena tggu orang abis sembhyang!!
ewwww!@!!!
but aher nya tym ari jumaaat yaaa!!!bis laa induksi yaaa!!!
but jumaat tuu aku x balik umah kakak laa..
cox ada gik semua pelajar kena ikut belajar taekwan-do!!
"SELF-DEFENCE" laaa katakan!!
but ok laa juak..ada juga ku belaja nak belasah orang!!
wahahhaakxc...!!!
so 6 july 2009
bermula laa kelas ku!!!
fuu damm!!semua subjek sains!!
semua kimia,fizik addmath kuar semua!!
"aduh mengapa"
but takpe!!!it for my future!!
chayo chayo!!
aza aza fighting suyenkz!!!
hahahahlx...
begitu laa alkisah aku kat sini!!
kawan??hems wat masa tok 3 je rapat nan aku!!
sowg dari "SARAWAK"
thankx god!!nya laaa kawan ku ctok!!
slain semua kawan juga..
i still miz ma fren kat limbang and kat twintech!!
miz u ol powk!!!


"IDUP INI HARUS DITERUSKAN"
jangan sia2 kan harapan "IBUBAPA" kita!!
betul x???
betu..betul..betul!!!
 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea