Monday, December 6, 2010

♥ I NEED MONEY AND MONEY ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:08 AM 4 comments
Today 5 December 2010
Sekali lagi me with my Lesbo & Gaybos Keluar again.
Hehe Best kayoh2 nan cdak tok.
Lelah kayoh2 makan jak keja. Ya bok nama nya jalan2.
Having so much fun with Doreen HSM, Jefridzio Ressie Ryan & Sylvester Abel Voon!
Nama Facebook cdak gik ya! LOL
Mun la Jefridzio ya study kat K-ell nang Gila la keja kami semua!
Bankrup la aku setiap hujung minggu kuar. LOL
Jef transfer gik k-ell ko! Ok ler tuu!
tadi kami kuar jalan2 kat bukit bintang, sungai wang and Lowyat for ofcoz!
My lesbo Doreen Hsm beli PSP 3000 version 6.0!
Damm i sooo soo and soo Jealous!
JEALOUS SYIALL!
Arrgghh bila la mok dapat Handphone canggih and ada PSP tok!
Wahh Aku suka online kat Handphone coz Handphone was everything to me beside My Lappy!
Aku xtau whether beli Handphone lok or PSP!
Aiyooma! Complicated so Complicated!
Tapi mun ku beli PSP aku beli Handphone secondhand mpun jak la.
Ney bagus korang asak?
Sony W995, Sony W 705 or N97?
Aku keliru and keliru. N97 nang mahal la memang ku xsanggup kecuali beli Secondhand
Sony W995 rm870
Sony W705 rm800
Original Set! For ofcoz aku pilih W 995!
Waa bila mo dapat handphone canggih?
Sadis nya idup tok! That why my entry tittle I need MONEY and MONEY!
Bukan x bersyukur just yala JIWA REMAJA ku masih membara!
huhu sedeyh nya. Duit PT kuar kelak pun lebih2 tolong family tok.
but i must buy PSP la. tapi rm850 psp 2000!
ok larh kan?
Bule ori and cracked pun game!
Beza ckit jak nan psp 3000! Ok deal!
handphone mun datang gila LOAN la keja ku! Haha. Sssshhss! Biarla rahsia!
Sorry entry kali tok xda gambar. Malas transfer gik. Len kali share! Olrite?

Saturday, December 4, 2010

♥ NO CHRISTMAS THIS YEAR ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:02 PM 1 comments
Puas?
Damm now im really can't back home for christmas!
Namun paling ku pantang owang yang macam pssst mulut nya padah
" xwajib pun flor kau balik christmas"
WATHAPARK LU!
Eyh senang2 ko padah x wajib hoh?
Aku pun macam korang juak bha mok beraya excited mok kumpul nan family!!

NOW I CAN'T BACK! PSSST!
Really pisses me off!
Arrghh! Benci nya disebabkan UNIHELL punya kimak!
Aku x dapat Balik.
Mun aku ponteng banyak la ku ketinggalan lam study!
AKU BUDAK BAEK DOWH!
Dala Christmas Xpat balik mun time Easter Day kelak pun xpat balik juak!
Semua perayaan aku terlepas!
Aissshh! Xda belas kasihan betul!!
nasib baek 1 my sister x balik juak so aku ok lagi la
Mun aku sorang2 tinggal nang sedeyh gilak ku!
Huhuhu! ):
Sedeyhnya Idup di Negeri orang yang xda perikemanusiaan tok!
Btw I Sarawak!
Sekurang2 Sarawak mengerti Budaya orang laen!

Tuesday, November 30, 2010

♥ HANG OUT WITH LESBO & GAYBOO(CUZIE)♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 8:38 PM 3 comments



On 27th November 2010
me and my lesbo planning hang out with my cuzzie that Just arrive KL
and bring Him kayoh2 with us.
So we decide hang out at Times Square the place we owez hang out.
me and my cuzzie meet my lesboo at Times Square where me and my cuzzie from Cheras and Lesbo come from Shah Alam ALONE!
Can't believe that she can go ALONE! SYABAS!
Really Happy walk inside the Times Square Because of Christmas Environment!
WOW at that times really Miss my Hometown So much!
CHRISTMAS IS A TIME TO ♥ Bebey!
Besides me, cuzzie (JEFRIZIO) , lesbo there another more Friend joins us
Just he late a lil bit more.
He is my Lesbo Panda. Hahaha!
Friend of my Cuzzy too!
Ouch So Sweet when they sitting Side by side watching Cinema!
Oh yeah! Forgot we also watch HARRY POTTER new Movie!
You Should watch it and now i so curious to watch Part 2!
When kayoh2 im the want buy thing but the others follows me and only come there to EAT!
Ngek Betul.
Oh yah me and my lesbo buy new BENNIE CAP! Nice rite?
Are we Cute? Say YES if not I KILL YOU!
Lalalalallala

My Lesboo & my Gayboo (Cuzzy)
Just FRIEND ok!

and me myself alone!
Promoting the BENNIE CAP!
Am i CUTE? Haha Yeah i knoe im CUTE!
my Lesbo and me at Christmas Tree at middle of Times Square!
Nice and really Feel the Christmas Mood olready!
Nice Shoot Rite? Yeah Nice face and hand there! Haha.
Nobody Capture For Us!

Then me myself again taken by my Lesbo
Peace to The Christmas! Merry Christmas!

and Last picture of mind at Marry Brown and i ♥ this Photo So much!
And this Photo last capture before we went back home and separately.
I miss you guy! We hang out again yah lesbo?



♥ CAN I HAVE THIS DADDY? ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 6:41 PM 4 comments





Daddy my lovely Daddy!
I really want this So much!
Could you buy this to me for Christmas Present?
Oh man i fall in ♥ with PSP 3000
Cool if i could buy this.
For actually i wanna buy Handphone but im too Demanding on that
Lastly when my lesbo asking me why don't i but PSP only
then im thinking bout that. LOL
If my dad not buy this i will use my PT money to buy this!
MUST BUY! No borrowed my money anymore!
Hahahahhaa! any left then i borrow.
Beside PSP 3000 I also ♥ SUPRA SKYTOP or ANY SKYTOP STYLE!


Cool Rite? I will walk with Proud and My nose Look on Air!
Haha ♥ with this Design!
I will Find this Shoes!

This also Cool Rite?
Yeah i knoe That! Because that i ♥ Korean Style
Mostly to Big Bang & 2ne1 Style!
Saranghaeyo ♥

before this i ♥ this handphone so much!
If i could i want buy this Hp with PSP together!
Then i not eat for 2 Year? ok?
Then i can Diet rite? LOL


♥ this white colour so much
if i could i will buy this coming soon after i buy PSP!
But i must buy PSP 1st!

There many i wanna buy actually but this thing i really want.
I wish i can get this all thing. hoho.
I ♥ to Shopping because of LESBO!


Friday, November 19, 2010

♥ GOODBYE SARAWAK HELLO SIN CITY ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 4:13 PM 3 comments
Goodbye to Sarawak and Hello to Sin City.
Akhirnya Cuti Semester ku telah abis.
3 minggu seperti tiada apa-apa rasanya.
dala cuti tidak bersesuaian masa cuti.
orang start cuti aku plak balik skola. adoiyaima.
menyampah betul skola jauh-jauh tok
apa punya unisel la polah cuti kedak tok?
Krismas xda cuti?
Gila ka apa! yala masa aku dan Family aku berkumpul kali aahh.
I MUST BACK TO LIMBANG NEXT MONTH
sekarang bermula la semester 3 aku di Unisel.
Tak ku sangka mampu juga ku teruskan perjuangan ku dalam Physiotheraphy nie
namun aku sedeyh dalam kelas aku bosan sangat xda kawan
xda teman pegi makan or pegi cney2 or pegi buat assgnment
i really miss my Classmate when semester 1.
but Thank God for this Semester my cuzzy will be my Roomate.
sekurang2 nya x sunyi gilak.
For this Semester i will do more Better. I keep that Promise.
FIGHTHING FLOREYN! (:
I WILL DO THE BEST FOR ME FOR YOU!




Tuesday, November 9, 2010

♥ 1 MORE WEEKS ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 1:23 PM 0 comments
1 more weeks then i gonna leave Limbang
i hate Uni***
why owez give us holiday for 3 week?
why on Christmas no holiday hah?
Do you know i need back to my hometown celebrate Christmas together
that only when whole my family will be gather together?
Damm u Uni***
Now i need to holiday on my own when Christmas and not attend to class and need buy 1 more ticket back to Limbang.
Eh membebel plak ku kan?
hehe
Benci nya skejap jak rasa kat Limbang eyh
X puas gado nan mamy dady
x puas makan makanan mamy
xpuas eyh jalan2 kat Limbang
argghh! Benci cuti kejap2!
tapi sepanjang ku kat Limbang for sure berat badan memang meningkat dengan mendadak!
hahahahhahaha
teruk eyh pagi siang malam makan jak keja
oh my lovely mamy la keja nya brik makan jak kat anak buntal nya tok
hahahahahhahaha
Walaupun kali tok ku cuti jarang lepak nan kawan
tapi aku enjoy lepak nan parents ku
ada2 jak keja mok d polah nan mamy dady ku
jual daun bawang la jual chili la
jadi petani ku kali tok
hahahahahhaha
mun x nangga Tv on9 then Tidor la keja ku
apuu neyda x gemuk gik tok!
xmooo kuuu! Diet Diet tok! hahahahaha. mampu ka saya? LOL
tinggal beberapa ary mok pegi dari Limbang
Saya seperti x sanggup tinggal kan mamy daddy sorang2 kat ctok
aduh God bule ka ku mbak mamy dady ku sinun?
I gonna miss them Much Much Much!
i gonna miss elite Viva! Bule saya bawa pegi Kl ka mamy?
Hmmm kan best ada keta kat Kl tak la bosan idup ku yang tanpa kawan d Shah Alam tu!
Huh benci Life d Shah Alam! Saya nak putar balik masa smua! Saya nak stay study di Twintech or Unikop kalau ku tauk! Hmmmm!

Thursday, October 28, 2010

♥ARRIVED LIMBANG ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:23 PM 0 comments

Yes ahernya ku telah sampai ke bumi kenyalang!
wow bahagia idup ku smpai Limbang!
Even kecik namun di situ la ada ketenangan dalam idup ku! LOL
Aku sampai Limbang pada 26 oktober 2010 di miri
Yes perut pun lapar terus makan d 2020 miri makan dimsum! Yummy!
Then round2 jap d Miri terus balik Limbang
Namun singgah lagi d Brunei lepak2 sana dulu
Petang then sampai Limbang! Then trun kedai terus makan malam
Woh keja makan and makan saja.. LOL
Then kesokan ari ku bangun lewat la konon bagi d sini
Mun kl kira time paling awal ku bangun.. LOL
Ku kemas2 rumah dan bilik ku.. Cuci toilet smua!
Then on9 computer then xpat on9! PPP adress modem x berlampu!
Shari ya ku tensen! duduk depan Modem ya! LOL
then mami ku membebel konon aku yang buat rosak coz aku adalah last pakai mlm before tu
Aku lagi la tensen! LOL
namun kejap jak pun mami membebel
dengan semangat aritok ku bangun awal gik telekom tanya
aher da ok! OK OK!
then tengahari kawan ku nana syafina msej aku mbak kuar
Yang penting dalam mesej ya nya padah nya lanja GUA! LOL
punya ksiokan and semangat aku turun and lagipun aku rindu juak mok jumpa nya
Then gik makan kat KFC *KFC lagi Tu * then pegi karok then jalan2 kat plaza!
Bukan jalan2 jak pun bershoping kami duak.. Beli gelang la beli rantai la beli keychain la! Ya bok nya! LOL.. Banyak juak kenangan nan Nana aritok!
Then sampai rumah on9 terus then Edeng IM aku mbak kuar gik
Lepak2 di pasar malam cina makan2 kolo mee and Minum
Then karok! Apu karok lagi! Abis sora eh! Ya bok artis nama nya! LOL

Friday, October 22, 2010

♥ FINAL EXAM FINISH ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 2:44 PM 0 comments
woot²! Finally my exam Finish on 21 october 2010!
No more Pressure on me!
But siyesly this Semester like Damm To me the Final Exam
Most of all my paper my Biomechanic II easy to me and the others paper?
Others paper DOWN! Oh man!
Mostly Paper Principles Pharmacology?
Damm Study for 2 days also difficult to me!
I think me and My classmate gonna Repeat that Subject! LOL
I think my result this Sem Worse and really worse! Cuak Doh Hah kuar bahasa semenanjung ku!
Nak menangis dulu nie! Wa wa wa wa! Sadis Paper semester nie susah!

But mostly Saya nak Bagitau sini 3 days Left:: LIMBANG MALI larh!
LOL i miss Limbang damm Much even just a small town no shopping complex just Limbang Plaza
Limbang so special in my Heart!
Then Mostly I miss my Parents Mamy Daddy Here ur cutest manja Daughter Coming!
LOL i miss my Lovely Elite! I miss Elite damm Much! i wish can bring u me here! LOL
macam Benda idup plak Elite kan? Haha
cheoo Really excited da tok! Dengar bunyi kapal terbang da over excited! Haha
Kalau kat Limbang bule merayau tanpa banyak guna duit itu yang penting
HAHA! Bahagia idup d Limbang
:: Limbang Wait me Keyh? 3 More Days Left ::

Tuesday, October 12, 2010

♥ THANK YOU ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:36 PM 0 comments
THANK YOU MY FRIEND~!
Thank being my friend and appreciate me as your friend
Thank coz selalu menerima aku dengan seadanya
walaupun ku x kacak korang tetap kawan aku
korang xpenah malu kawan nan aku!~
Aku xtau mok padah apa Just Thank You My Friend!~
♥ u my friend!
Saranghaeyo

♥ DO I STILL LOVE? ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:29 PM 0 comments
For your information! HAHA!
Saya nie pelik orang nya dan aku pun xtau kenapa?
Saya adalah orang yang jenis cepat bosan bila kapel dengan seseorang ya
aku pun xtau kenak mybe coz aku jenis Demand ckit pasal lelaki tok
yala pasal nektok agik SINGLE!~ Haha! Hey single Ladies!~ Lalalaa!
Sometimes aku t'ingin mok kapel balik tapi aku risau aku permaenkan aty Laki gik
aku sebenanya x sanggup juak tapi Aku tok Jaik bha!~ Oh plez Stop Blaming me about this!~
For those aku penah luka kan i'm truelly sorry coz i don't really mean it And i really hate myself now!~
Aku nektok da hilang semangat mok kapel da walaupun kadang ku t'ingin mok ada gerek
aku dengki nangga owang ada gerek juak di mana cdak bule manja and bule share about life and masalah semua ya!~
Hmmm ya aku da minat lelaki juak tapi semua yang ku minat pasti time2 aku minat cdak ada gerek kakya cdak xkan layan pun aku langsung (sapa juak layan owang Hodoh nak?) LOL!~
Tapi xpa mybe ya balasan kot jenis orang macam aku tok!~ Ambek sebiji~!

♥ FINAL EXAM ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:19 PM 0 comments
11 october 2010

Final Exam da pun bermula!~
Then aku plak langsung x sedia lagi
and FYI 1st day of my exam adalah Paper Anatomy 1 & 2!
Damm in 1 Day i need do 2 paper?
Da la kena jawab 2 paper kena Kuarantin lagi!~
Kan ka bengang di buat nya!
aku rasa seperti duduk dalam bilik TELETUBIES! LOL
duduk seharian dalam sia tanpa makan tanpa hiburan seperti MY HANDPHONE!~
Ooo Tidak!~ Separuh Tiang jak rasa time tuu!~
Kul 4pm then baru balik Rumah and NO KUARANTIN anymore!~
Dan muka aku time tu macam orang gila and mati suami jak asak!
But aku betul2 risau nie result Anatomy ku!~ Oh NO!~

My next Exam on 14 Oct, 19 oct And 21 oct!~

Then Im free for a while dan xlama tu pasti kuar result!~ Oh man!~ Sekarang suda rasa nak gugur jak jantung ku! Oh Lord! Plez Help me!~ Aku betul2 risau nie~! Mampu ka diriku? Aku macam tak ada semangat da nie (@_@)

26 October 2010
I will back to LIMBANG! Damm i can't wait for that!~ Plez fast the Time!~ But Slow the Time when im at LIMBANG! Miss my Home so much my lovely Car my Parents For ofcoz!~ Miss mamy dady so much!~ ♥ u my Mummy Daddy!~ Saranghaeyo!~ >_<

Thursday, October 7, 2010

♥KEHIDUPAN SEPERTI RODA ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:27 PM 0 comments
Kehidupan kita nie umpana seperti RODA
Bak kata kakak ku Hidup kita nie ada masa senang ada masa susah
macam Roda juga la
ada masa kita di Atas ada Masa kita di Bawah
Betul x?
So kepada orang yang rasa diri nya Senang dan berlagak Senang tu
takpa saya x kesah pun bha
Ya mybe arinie ari ko ada len sapa tau kan?
Biar la kamu pandan Hina saya kerna saya miskin
mybe saya miskin dari Duit tapi saya kaya dengan Iman
Tuhan Sentiasa Bersama tak kira aku susah atau senang
Walaupun setiap masalah yang menimpa idup aku sekarang pasal Duit Duit dan Duit
tapi Tuhan itu sentiasa bersama aku
walaupun tak la masalah tu selesai sekali gus tapi Tuhan memberi aku jalan untuk menyelesai kan segala masalah ku
Tanpa dugaan dalam idup maka xda la erti dalam idup kita kan?
Just Keep Believe there's nothing Imposibble To God

Thursday, September 30, 2010

♥ ROCK MAN ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 1:33 AM 0 comments
ROCK THIS PHOTO!
KO SUKA KA INDA?
MUN INDA PEGI MAMPOS KAU
ADA KU KESAH?
DAMM NO I DONK CARE
I ♥ THIS PHOTO JUGA!
AKU SUKA DAN AKU SUKA

Sunday, September 26, 2010

♥TIADA ERTI ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 2:59 PM 0 comments
Kenapa semua nie berlaku?
Duit ku lum masok!
Lappy rosak motherboard la!
Otak ku da benar2 Mauk pecah!
Air mata ku sentiasa mengalir!
Hey Mum!~ I just need ur support!
Tapi apa yang ko padah
" memang kau tu tak sayang barang"
Otak aku punya nak Pecah fikir nak selamat kan Lappy ku
kali itu jawapan ko mamy?
I Just need Ur support mamy!
I really miss U mummy
tapi Kau buat aku menangis dan hati ku betul2 terluka!~
Kenapa semua nie berlaku sekali gus?
Aku xda sapa2 nak luahkan semua nie!~
Aku minta Duit pun kena Marah

Then Better me Gone From this World
Tak ada makna lagi idup lagi idup dalam dunia tok!
:'(

Saturday, September 25, 2010

♥ FUCKER PUKIMAK ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 9:44 PM 0 comments
SHIT FUCKER CIBAI CHIBET!!! !@#$%^&*!
Aku da really tensen dan palak aku nak pecah da sekarang!
Tunggu punya tunggu kan Duit PT bila kuar!
Semua orang ingat 24 Sept tok kuar! Fucker punya UNISEL!
ini la jawapan nya sebenanya!

"24 sept adalah tarikh untuk pemprosesan oleh pihak PTPTN,PTPTN mengambil masa 14 hari (waktu bekerja tidak termasuk cuti ) untuk membuat arahan bayaran kepada pelajar melalui Bank Islam."

"tarikh sebenar seperti yang dimaklumkan adalah pada bermula pada 13 oktober 2010.sekiranya pelajar masih belum terima sebarang pembayaran sehingga 31 oktober 2010 sila rujuk pada Unit Kebajikan."

Fuck la kau Bodo!
Aku punya la ingat duit kuar 24 Sept nie!
Then rupa2 nya baru nak Proses!
Hoi korang keja macam mana hah?
Tolong Larh!
Aku da betul2 HyperTensen Fikir Duit nie Bodo!
Mana lagi duit nak makan, beli buku nota semua, Sewa rumah!
UNISEL membunuh Aku!
PTPTN membunuh Aku!
Aku bukan orang senang sebab tu aku mohon PTPTN!
Dan jangan la korang cakap Kami Budak Unisel nie kurang ajar!
Wei Lu fikir la Sendiri!
Kami xkan kurang ajar kalau Korang buat keja dengan Betul
U want us to respect you then do ur Job properly and sytematic!
Please la sangat Buat la keja Elok2 ckit
Saya sekarang nak Final Exam!
Tetapi kepala saya nie Fikir Duit Duit Duit!
Saya betul2 Xdapat concentrate study!
Saya betul2 Kecewa dengan UNISEL!
Macam Sial korang tauk tak?
FUCKER! SHIT SIAL!

♥ SICK OF BEING NERD ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:40 PM 0 comments
Haiyoo!
Im really sick of studying now~
Oh Gosh!~ Everything just complicated to me~!
Study Study Study only in minds
Oiinaa Teidah juak eh~!
HAHAHA!~
FYI, Saya bukan Jenis akan belajar sekarang
Kerna saya ada penyakit Cepat Lupa~!
HAHA
so kalau la esok exam then arinie baru aku start belajar
tapi ada juga la revision sebelum tu juga
I mean study betul Harder punya la
Selama aku stay kat rumah sewa aku
Arinie ada la kali-2 aku stay ujung minggu kat Rumah sewa
coz Everyweek aku mmg akan balik rumah kakak ku
Malas plak balik minggu nie
cian abangku penat2 antar ambel aku dari shah alam nie
Apa plan nie di Rumah hah?

1. Keluar? ( boh lui larh)

Atuiyaa! Tensen nie Duit PT belum masok!~
FFFUUUCCCKK!
Benci ku eh!~ Mun ada duit tok da kuar nan LESBO tok tek
Bengang ku Arrrghh!!!!!!
Mok Makan pun Fikir 10 kali tengok duit dalam Dompet nie!
Fucker la kau Unihell Dan PT!!
Keja macam FUCKER!



♥ LOST MY PATIENT ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:25 AM 0 comments
Haish!
PTPTN nie membuat aku hilang sabar betul larh
Aku punya la lama menunggu dari awal semester hingga sekarang!!
Sekarang da Hujung Semester!~
Encik PT bule tolong jawab x?
Fuuh Key Makk Betui la! >_<
Ko cakap 24/09/2010!
Arinie da brapa ari bulan Encik PT?
Bule tolong cepat x?
Aku da HyperTensen kat cnie fikir Duit Duit Duit~!
Aku nak makan sedap beli barang2 pun terbantut dari Awal Tahun!
Ko ingat aku makan rumput batu semua ka?
klu aku orang senang takde makna nya mauk pinjam la
Haish! U make my Blood Going Round untill 360 Degree!~
Arrgghh Bisa Gila Gue kok!~
Aku mauk REBBOX REDBOX SUPRA SUPRA!~
Ko faham ka Inda?
Mun FAHAM BISAI mun INDA CIBAI!~
Cepatan masok Duit ku Itu!~

Sunday, September 19, 2010

♥ 2 WEEKS HOLIDAY ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 2:48 PM 0 comments
Ahernya Cuti selama 2 minggu ahernya akan berakhir arinie
X sedar da 2 minggu cuti
Begitu Singkat ku rasa cuti tok
Pejam Celik da abis cuti and Nextmonth da Balik Swak!
Woh x Sbar eh mok balik~!
Namun aku kena Struggle selama 3 minggu tok
Coz 11 oktober aku kena FINAL EXAM!
What The F**K~!
Aku seperti rasa Semester nie mcm X belajar jak!
Cuti nie langsung x Disentuh Nota ku~!
Apa nak Jadi eh~?
Mampu ka aku?
Chaiyok Floreyn Reysntty~!
Kakya aku still blur Dakney Subjek ku anatomy yang Clash Masa ya~!
Atuidah~! cdak padah kena Kurantin!
Aduhyai~! Cepat la Masa berlalu Mok balik Swak nie~!
Selama 2 Minggu keja ku Kemas Umah and Jadi Bby Sitter!~
Mun balik Umah sewa Shah Alam lagi la Borink tahap Dewa Tok kelak~!
Kelas pun mula Full kembali tok~!
Duit PT harap2 kuar minggu nie~! plez larh~!
So far I really Enjoy my Holiday with My beloved Family!
But Really Tensen xda Ulangkaji Gik tok~!
I'm Sorry Mama~! I promise i Struggle from Now!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Thursday, September 9, 2010

♥ EVERYTHING CHANGE ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 1:23 PM 0 comments
Manusia sekarang semakin lupa sapa diri dorang sebenarnya
Nampak nya Manusia knektok terlalu asyik dengan Duniawi
Semua tidak pandai bersyulur
kerna bila da kaya da senang semua dlupakan jasa orang laen
Bukan mauk kata perlu di balas apa da kita tolong
Manusia sekarang da senang da kaya lupa segala- gala2 nya
even sudah tidak mengenal keluarga kawan sendiri
Ya manusia mudah Lupa da susah baru mauk cari Tuhan baru mauk cari Keluarga
Setan nektok xkan musnah orang yang x kenal Tuhan
tapi akan Musnah owang yang kenal Tuhan
Lihat la setan kini akan suka meruntuh ikatan keluarga kita tanpa kita sedar
menar x?
so pray olwey and Alway give thank dengan apa kita ada!
Jangan la lupa sapa diri kita sapa keluarga kita kerna dengan kesenangan anda ada knektok
kerna Tuhan itu Maha Adil dan bila2 masa Tuhan akan menarik balik kesenangan ko ada knektok!

Thursday, September 2, 2010

♥ GOSSIP GIRL ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:47 AM 0 comments
I MOSTLY LOVE CHUCK & BLAIR!
WOOT WOOT!
SO SWEET RITE? AWWW!
I ♥ SERENA & NATE!
WOOT WOOT!
THEY PICTURE SO AWE
SOME!
SEXY ELEGANCE STYLO
I ♥ GOSSIP GIRL!
XOXO GOSSIP GIRL
OH BLAIR OH CHUCK OH SERENA OH NATE OH DAN OH JENNY
I ♥ OL OF YOU!

♥ I MISS HER ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:16 AM 0 comments
MISS U SO MUCH SISTA!
I REALLY WANNA HUG AND KISS U SISTA!
I MISS UR LAUGH & SMILE
I MISS HOW U TAKE CARE ME SO MUCH!
I ♥ U SO MUCH SISTA
I MISS EVERYTHING ABOUT U SISTA
NO WORD CAN DESCRIBE WHAT I FEELING NOW
I MISS U LIKE CRAZY SISTA!
XDA ORANG DA KU MOK CETA SUDA
SELALU NYA KO LA YANG SELALU MELAYAN AKU!
HUHUHU


Wednesday, September 1, 2010

♥ CRAZY CRAZY ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:03 PM 1 comments
Nama saya Genevieve Floreyn Reysntty Anak Flavius Eba
Bule panggil saya Flor atau Suyang atau Suyenk
Saya d laherkan di Negeri Kenyalang
Bhagian Limbang ( Tersepit )
Saya lahir pada 21 Mac 1991 di atas katil Hospital Besar Limbang
Kata mamy saya sangat Chumel masa kecil dan sampai besar sekarang ( BETUL BETUL)
Saya ada Lima (5) adek bradek
Saya anak Bongsu dan Saya sangat Manja!
Abang Kakak saya DENGKI! HAHA!
saya hanya ada sorang Abang jak and tiga (3) kakak!
Abang saya FLAVERRO REYNNO
Kakak (1) FLOSIE REYNNIE
Kakak (2) FLOVIA REYNNA
Kakak (3) FLORA REYNITTA
Saya FLOREYN REYSNNTY
Unik kan nama kami?
nama FLA/FLO tu ikut nama DADDY saya
DADDY--FLAVIUS EBA @YABAH MAU INJAN
maka REY tu kira ikut nama MAMMY saya
MAMMY-- ROSE YUPAK ANAK DAMI

♥I LOVES MY FAMILY SO MUCH ♥

Semasa Tadika saya bersekolah di Kindergarden Chung Hwa
Sekolah Rendah ( darjah 1-5 1/2) di SJK (C) Chung Hwa
then saya pindah sekolah ke SK. ST. EDMUND!
walaupun sekejap kat SK.ST.EDMUND begitu banyak kenangan sekolah di situ
Sekolah Menengah plak saya bersekolah di SMKL ( Sekolah T'tua and banyak Gangster)
Di sekolah Menengah ini la banyak sangat Kenangan yang takkan saya Lupakan
Saya sangat aktif bermain Pancaragam ( satu2 nya Pancaragam d Limbang)
Saya juga Pengawas Library ( Suka Ponteng buat Kerja )
Saya juga sangat Gaok ( NAKAL) dalam Kelas
Suka buat Hal sendiri ( Dunia ko ko la Dunia aku aku la)
Saya ada banyak kawan d sekolah kerna saya Chumel ( HAHA )
♥ I LOVES MY SKOOL AND MY FRIENDS ♥

Then tamat Form 5 saya menyambung ke KOLEJ TWINTECH KUCHING (UTM)
Saya ambel Jurusan Management Technology ( Accounting)
Tapi saya sekejap jak kat sana tapi banyak Kenangan Indah dan banyak Kawan!
♥RINDU KAMU SEMUA ♥

Saya pindah ke KOLEJ UNIKOP ( UITM)
saya ambel Pra Diploma Sain ( FIZIKAL)
maksud nya saya akan ambel dalam Jurusan Engineering!
saya dapat belajar sungguh2 dan mendapat 3.0 Pointer Final Exam!
Tapi selepas tu saya d beri Jurusan Sains Kuantitatif ( TIDAK BERMINAT LANGSUNG)
Tapi banyak kenangan dan saya Tidak selesa Suasana di sana!
♥ RINDU CLASSMATE HOUSEMATE KAWAN2 ♥

Currently sekarang saya menyambung di Universiti Industri Selangor
saya mengambil Jurusan Physiotheraphy
Auucchh! Sedangkan cita2 ku mahu jadi Engineering tapi t'ambel Physiotheraphy!
Langsung xda dalam LIST!
saya BENCI bio!
sekarang rasa amat menyesal Tak masok KOLEJ IKIP ( JURUSAN CIVIL ENGINEERING)
tapi takper Physiotheraphy Ok saja just saya d sini KEKURANGAN kawan!
kebanyakan BERHENTI hanya tinggal 3 orang jak sambung study!
DAN saya ONLY perempuan!
semasa Semester 1 saya banyak kawan dan saya Happy!
tapi semua Kini berubah dan Buang Batu!
OK FINE! takpa la sapa saya kan?
SAYA SANGAT BENCI MASOK UNISEL!
semua kolej saya masok semua banyak kawan hanya UNISEL jak xda!
kerna kebanyakan dorang PENTING DIRI SENDIRI! HIPOKRIT!
♥BENCI BENCI BENCI ♥



♥RENCANA TUHAN ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:07 AM 0 comments
setiap rentak kehidupan kita adalah semua rencana Tuhan kepada kita
semua dugaan yang kita terima juga adalah semua Rencana Tuhan
sedar la wahai saudara saudari dalam Kristus bhawa KERAJAAN TUHAN sudah dekat
seperti yang aku terima berita semalam seorang senior aku semasa sekolah menengah telah meninggal kerna menghidapi leukimia..
Tengok bertapa besar nya kuasa Tuhan itu.. begitu senang dia mencipta kita mengikut rupanya dan begitu senang juga Tuhan mengambil kembali Nya!
sekrang kita semakin alpa dengan tanggungjwab kita dan Tuhan ingin mengambil kita cepat supaya kita tidak terus membuat Jahat di duniawi kini
kerna TUHAN begitu menyayangi kita smpai dia mati bagi kita yang BERDOSA ini di kayu salib
LIHAT! dan kita manusia juga jangan la kita mengabaikan seseorang itu dan baru sedar bertapa penting orang itu selepas dia PERGI.. hargai la setiap masa anda semua ada..BERSYUKUR la selalu kerna kita mampu melihat matahari terbit pada keesokan arinya..
GIVE THANK ALWAYS

Rest in Peace Calvin Dana
GOD loves you more than US!

Saturday, August 28, 2010

♥HIDUPKU PENUH KETENSENAN ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 4:08 PM 0 comments
ARRRRRRRGGGHHHHHHH!
ingin jak mok jerit kuat2 sampai xda suara tok
lelah da otak ku mikir pasal DUIT tok eh!
semua benda mok DUIT! kenak lambat gilak mok kuar hah?
susah gilak ka mok masok duit ya lam bank hah?
mun x mok keja banyak gik owang luar nun mok keja bhaaaaa!
mun aku tok ada duit xda ku mok meminjam nan ko sia bhaaa
korang tok keja x adil bha kena intake 1 da kuar kami intake 2 punya la lama mok masok duit
abis ko mok kami makan apa? makan batu?
buduh la korang! aku da ilang sabar dengan korang bhaaa
otak ku tok buntuh mok cari $ ko tauk x?
mok makan mok bayar sewa umah semua gik
mok ku pakai DAUN ka bayar?
plez la sangat cepat2 kan la masok kan duit ku!
aku siyes memang da down gilak mok smbung study kat UNIHELL!
management semua x baek smuaa! mok makan duit student jak korang tauk!


macam nektok! actually aku mok ponteng ari isnin tok kelak memandangkan selasa cuti merdeka! so alang2 la mok balik dari cheras tok
namun paduhal ada assgnment mok d antar isnin tok
and budak kelas ku ya bok padah ku tok tek!
what the FUCK!
mun ku x msej grenti x di padah nya ku pasal ada assignment.
adalah time cuti alang2 tok ko mok polah kelas ari isnin ya smpai 3 kelas
before tok cgek kelas jak adaa! buduh!
dala nota pharmaco ku lum ngambek gik dari mbiak kelas ku!
test gik ari rabu and skang satu pun lum ku study!
neyda gaya tok mok ponteng isnin and balik ari selasa
alamatnya nang esok la ku balik shah alam tok!
palui palui! siyes palui! buduh sial pakk shet!

♥ PLAN PLAN HOLIDAY ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 3:54 PM 2 comments
SAYA ADA PLAN!
yes saya plan dengan lesbo mok pegi karok masa cuti RAYA!
HAHAHA!
itu la keja kami duak kelak! x abis2 mok karok jak keja!
apuu kami duak tok nang gilak karok!
karok cney?
of laa REDBOX mali mahh!
plan mok nangga wayang tapi alamatnya LUI kami duak x cukup
so karok jak la mampu
then tiba2 tfikir kan gerek lesbo Mac ada mali time raya
so kami duak lesbo pun plan mok PAU itu orang!
hahaha!
baek punya plan x?
alahh takpa itu orang kami mauk pau pun memang suda janji sama saya lanja saya mah?
klu mungkir janji kami SULA itu lesbo MAC?
hahha!
*ugut*
x sabar mok cuti tok!
tapi satu problem lagi? HARAP DUIT KU KUAR BEFORE RAYA!
plez plez plez!
then cuti saya xlamaa! apuuu apamacam ini UNIHELL hah?
*aku da la x suka ponteng2 kelas nie*
hahhahahahahah!

Thursday, August 26, 2010

♥ MOWNINK BLOG ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 8:35 AM 0 comments
SELAMAT PAGI

MONCOI DONDOM

VERY GOOD MORNING EVERYBODY

SARANGHAEYO
HOPE EVERYONE HAVE A ONE BETTER DAY!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tuesday, August 24, 2010

♥ PENUH BERANI ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 9:40 PM 0 comments
baru sebentar tadi aku telah upload sebuah video aku men gitar
Ewww! brani nya aku kan?
xpa la aku memang mok upload tuju lagu ya untuk kawan2 ku
I'm Sorry kalau sora xkacak kan?
I'm not perfect but practice makes perfect rite?
so apa salah nya dari kritikan aku dapat mengubah apa yang salah
Asal yang ku tauk aty ku ikhlas maenkan lagu tok and tuju kan untuk sahabat andai yang mengenali diriku
lagipun ku asak video kali tok da masok 3 kali kot masok FB
Glamorous sebenanya bukan yang ku mok
aku saja jak ngacoh2 kawan ku aku artis bha
ceh x terniat lam diriku mengatakan diriku dakya
i'm just normal human that bule membuat kesilapan bila2 masa
ENJOY my video!
saranghaeyo!
♥♥♥♥♥♥♥♥
tengok la!

♥ DUGAAN DALAM HIDUP ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 9:53 AM 0 comments
dugaan dugaan dugaan
semua orang ada dugaan lam hidup tok
kenapa la dugaan nie x pandai berhenti?
di saat itu kita akan BLAME GOD for all this happen
kenapa ini kenapa itu kenapa smua tok jadi?
kita akan blame god sebab bagi banyak gilak dugaan lam hidup tok
selesai satu datang lagi masalah baru..
TAPI PERNAH KA KITA TANYA DIRI KITA?
kenapa tuhan terus menerus memberi dugaan lam hidup kita?
kenapa kita x sedar apa sebab tuhan memberi kita dugaan?
Tuhan memberi dugaan lam hidup kita supaya kita lebih dekat bersama Dia!
supaya kita sedar akan kesalahan kita..tapi kita TIDAK! mala kita menyalah kan TUHAN!
Lihat la hidup kita kian kini! LIHAT! pernah ka kita bersyukur apa yang telah kita ada?
TIDAK! kita mauk lebih lagi.. kita lupa kewajipan kita sebagai anak TUHAN!
kita sanggup ENJOY daripada pegi church pada hari AHAD.. kita sanggup BEKERJA siang malam pada hari AHAD tapi tidak pegi gereja hari AHAD!
renungkan la? Tengok bertapa alpa kita dengan TANGGUNGJAWAB kita..
sebab itu la Tuhan sentiasa memberi kita Dugaan tapii kita x mengerti bertapa besar kasih sayang Tuhan ya kepda kita..
biar pun kita bekerja siang malam duit banyak namun semua masih x mencukupi?
kenapa? pertanyaan ini kita tanya pada diri kita sendiri.. kenapa?

Lihat la wahai saudara ku.. bertapa besar CINTA KASIH Tuhan ya kepada kita
kenapa kita xpernah bersyukur dengan apa kita ada?
kita begitu seronok dengan duniawi dan lupa akan tanggungjawab kita sebagai ANAK TUHAN!
kasih TUHAN itu tiada duanya! dia xmauk melihat kita merana di dunia akhirat! Dia ingin menyelamat kita tapi KITA??? terus menyalahkan Tuhan kerna memberi DUGAAN!
ALWAYS GIVE THANK!
WHERE OUR RESPONSIBILITY?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
GOD LOVES NEVER END TO US!

Saturday, August 21, 2010

♥ FALL IN LOVE ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 8:38 PM 0 comments
FALL IN LOVE
kini benda ya melanda diriku
tapi menar ka aku Fall in ♥?
hush! nya macam memberi harapan aku
tapi aku macam bodoh juak merasa ada harapan kat nya
nya mun YM nya mesra gilak tapi bila aku mesej nya
pasti nya xda layan
aduh aku rasa aku bertepuk sebelah tangan la
pelik la nan nya ya
adakah aku siok dirik mpun?
HAHA!
lawak2 malu ku eh mun dakya!
cis xpa laa! biar la kadang2 cinta ya milik kita kan?
♥ you ♥ you ♥ you ♥ you
aku xpat luah kan perasaan ku depan2 nan ko
tapi citok aku mok briktau ko
I LOVE YOU
SARANGHAEYO
but
I HATE YOU
sebab ko polah ku FALL IN ♥ nan ko!

♥ BENCI BILANG CINTA ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 6:58 PM 0 comments

OHH KAMU!

WO AI NIE

I LOVE YOU

SARANGHAEYO

SAYA CINTA KAMU

TAPI SAYA BENCI KAMU

I HATE YOU

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥ SWEET MOMENT ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 6:01 PM 1 comments
sweet moment? semua owang ada sweet moment kan?
macam aku the most sweet moment aku adalah bersama ngan sweet late sista memeng
and masa ku sekolah menengah..
tym ya la paling happy idup ku
terutama masa ku form 3 la moment happy lam idup persahabatan ku
ney x tym ya la paling aku nakal teruk gilak perangai
masa nan Doreen Hsm kami 2 tggal sama macam orang gilak jak upa
hahahha
rindu gilak tym ya
then tym form 3 la kami selalu excape kelas tapi ajin datang kelas tambahan
tambah gik kami mbiak muzik nang petang2 ada praktis pancaragam
macam2 la karenah kami mun excape kelas ya
adala ariya kami excape kelas sains kami excape kat kelas
ahahhahaa
agak2 la tempat mok excape kan?
sampai kantoi cikgu yuspi kakya kami menyorok bawa meja kakya cikgu yuspi tetak nangga ula kami bengong eh time yaa mun d ingat balik
kakya time lepas sekolah menengah time abis SPM
katui2 ula macam2 jak coz time ya mostly kami kebanyakan ambek lesen keta
aku start belaja keta time tahun 2008 tapi dapat lesen 2009
hahahhaaa
before dapat result SPM aku stil ingat aku, Yell, Josh and Flow sebok kuar gik PUB!
hahahhaa
konon mok buang nerves dapt result kakya risau lepas dapat result teruk xpat kuar gik yala kami kuar buat masa terakhir la konon
kakya kami dapat result semua ok jak
so kami KEEP kuar x abis2 kuar.. nang loaded la kami time ya
gilak eh time towk
really sweet moment to me
RINDU KAMU SEMUA! miss ya >_<

♥ FORGIVENESS ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 2:22 PM 0 comments
forgiveness? hehhee..
macam yang sebelum aku menyatakan aku membenci seseorng
but now i starting to forgive you coz bagi aku xda ke ciney mun benci kat ko
thank you JESUS sebab membuka aty aku yang jahat tok
inikan aku juga manusia yang berdosa lebih besar tuhan masih mengampuni aku
inikan aku hanya sama rata dengan manusia yang laen tidak mengampuni owang ya
so i skang memang starting to forgive you..
I'm sorry >_< ♥

Monday, August 16, 2010

♥ MISS GILAK ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:57 PM 0 comments
ahernya! aku dapat sign in my blog setelah sekian lama xdapat!
hurm aku pun xtau masalah nya.. mybe line internet kot tapi internet rumah sewa aku
laju apa sedangkan nektok aku pkai broadband jiran ku konon nya la punya la lembap! HAHA!
bertapa tensen nya diriku xpat login blog ku..huhu!
ok tak mau panajang ku mencerita semua ya.. aku mok ceta pasal masalah ku tok!
aku punya la tensen babeng towk! duit PT ku lum kuar gik! sedangkan owang len da kuar duit
entah xfaham kenak la intake 2 perlu aher d brik duit PT abis kamek owang tok makan apa?
batu? bengong eh! pasal tok la semua masalah ku manjadi tensen! macam2 la masalah datang tym aku kapei2 tok! budu!palui! aku xtau time aku tensen tok xtau mok luah nan sapa..
selalu nya ku akan luah kan kakak memeng tapi now aku kena berdikari selesai kan masalah ku!
how i wish u were here my sista! huhu! miss u damm much!
blog la teman ku meluahkan perasaan! sebab ya aku tensen gilak xpat login blog! hehe! =)

Saturday, July 31, 2010

♥ FUCKED U GIRL ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:57 AM 1 comments
FFFUUUCCCKK UU!
ko macam cibai kimak sial jer kan?
ko suka nak menyusahkan orang len?
ceh muka macam innocent tapi perangai macam BINATANG siall!
ko SHIT laa! tu la da senang sangat nak menyusahkan orang len
ku tauk la kau kaya macm BABI SIAL!
jangan la nak menyusah kan orang lenn!!
aku punya la ingat ko budak baek kan?
tappii kimaak pundeekk!
naaaa! aku sakit aty nanga ko boodoo!
baru jer kecik2 da pandai nak menyusah kan orang len
eeee! nasib baek kemarin aku tak jumpa muka kau kalau x mmg ku terajang ko siaa!
ko ingat senang ka mauk cari duit?
ko senang la anak orang kaya la konon sangat
dulu bukan maen cakap ko jenis x suka keluar!
wat the ffuuckk! ku tengok mlm2 ko jer yang kuar..
balik pagii? macam sial kau tau tak!
CAKAP X SERUPA BIKIN SIAL!!!
nak cakap buat assignment la sangat kan?
adakah ko yang buat? hello! plez laa aku tengok kawan2 ko juga buat kan!
plez laaa weeii!
kalau aku MALU la derr! masok dalam tong sampah jer muka kau tuuw
shit laaa ko kimak!
pastuu iya2 nak cakap berdikari kannn?
MACAM KIMAKKK! berdikari palak hotak hang!
cuci baju pun x pndaii!
pastuuu satu lagii!
ko x sedar ka BAU BADAN ko tu macm bau GAJAH!
sialllaannn! aku da kira bersabar dengan ko selama nie pastuu ko tiba2 plak brik masalah nan aku nang macam SIAL la kau!
aku da pernah cakap kalau da baek dengan orang tuu pastuu tiba2 nak buat masalah!
ko tauk la akibat nyerr!
PEGI BLAH LA KAU KIMAK!

Wednesday, July 28, 2010

♥BANYAK DIFIKIRAN ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 6:23 PM 0 comments
AAhhhh tensen nyaa idup kedak tokk! aduyaiii!
semua pasal duit.. benci la life kedak yaa..
nasib baek juak idup ku singlee xda juak mikir pasal len
pasal kawan kat universiti? aaahh lalek da ku mikir..
ada ku kesah bak kata owang malaya..
xda juak ku minta makan minum ari cdak..
hurm! dengan masalah DUIT PTPTN yang sial lum kuar gik!
semua pening d buat nyaa! aku kecian kat FAMILY ku asyik minta duit cdak
mostly kat mamy dady brapa jak gaji cdak..
mun ku mintak untuk makan minum ok gik tok mok minta pakey ku bayar assgnment bayar sewa umah! aduyaiii! tensen siaalll! camney mok idup tokk?
x sanggup ku mok minta duit kat parents ku apagik cdak kakak abang ku.. cdak ada family sendiri xkan mok sentiasa brik aku duit...
mok ku keja tapi terlalu banyak assgnment and subjek smua susah must study hard!
somebody help mee! how i wish my late sista FLORA give me strength and advices now!
DUIT ko buat aku GILAA!

♥ HAPPY BEBDAY MY LOVELY MAMY ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 9:25 AM 0 comments

HAPPY BIRTHDAY MY LOVELY MAMY
I ♥ U MY LOVELY MAMY
THANK BEING BORN AND BEING MY LOVELY MOTHER
U R MY STRONGEST HEROIN IN MY LIFE UNTILL DEATH
SORY CAN'T GIVE U A PRESENT NOW
I PROMISE I WILL BE SUCCESS IN MY LIFE FOR U MAMY!
MUAHX! SARANGHAEYO MAMY!


♥ SLEEPING CUTIE ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:09 AM 0 comments
MASA UNTUK TDO
NITE2!
MUAHX!
saranghaeyooo!
>_<

Tuesday, July 27, 2010

♥ KELAS MEMBOSAN KAN ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:48 PM 0 comments
arrgghh sungguh bosan dirikuu hendak melangkah kaki nak pegi ke kelass!
dala nak jalan jauh pegi campusss dalam panas2 lagii
sampai kelas mengantuk la plak.. aduyaii.. aku cuma suka kelas exercise theraphy jer
selain tu semua kelas aku x sukaaa semua membuat aku mengantuk
atui atui atui! sadis sadis sadis!
di mana ka semangat engkau cik FLO JOE JAMBUL?? ahhaha!
nasib baek ada 2 ekor syed azrey dan onn fahli sudi berkawan dengan ku
sayang and saranghaeyo sama kamu duaa yarh??
kelas yang aku xpaham betul adalah kelas PHARMACOLOGY! atui atui!
langsung xpaham apa dia cakap depan? bule x camya?
biomec II pun begitu jugaa! dengan loghat english india dia tuu membuat aku pening!

aaaaaa tak cukup dengan kelas yang membosankan
PTPTN aku lagi belum kuar?
ooii kimak tul la unihell nie dengan PTPTN nie
minta bayar bukan men mauk cepat lagi korang hoh?
bila part bagi kami duit haram mok cepat! aku da KAPEI faham x KAPEI (BO LUI LIAO)
cepat2 la engkau kuar duit! aku bosan tanpa idup DUIT nie!
dala aku malas nak minta dengan kakak abang ku.. kcian dorang apatah kat parents ku gik
dammit!

♥ APART FROM MY FREN ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:24 AM 0 comments

yeah i'm fucking boring here and really sad coz now i feel really far from my friend
i just miss oll of you my friend
i'm feel more alone here
everything just change now seem no more that i call a FRIEND anymore
why should me?
someday i will be billionaire then you come friend me
then fucking bad i will not even recognize u as my friend anymore
i no more longer be FLOREYN that u knoe now!
yeah i want cry and how i wish my late sister here now comforting me!
i wanna hug u i wanna tell u a story that i keep since you gone
i just wanna cry now and untill there no more tears come out
arrrghhh! FUCKING SAD BORED!

Monday, July 26, 2010

♥ NEW HOME ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:15 PM 0 comments





So kat cnie aku ingin menyatakan bahawa pada SEMESTER 2 nie saya telah pada pertama kali nya telah tinggal di rumah sewaa yang tidak jauh dari CAMPUS UNISEL ku!
walaupun tidak jauh ku katakan namun jauh juga ku rasa! aik??
so ingin nyatakan di sana saya takda kawan pun
semua kakak2 so aku selalu jak buat keja aku sendiri
pegi kelas sowang2 pegi makan jak ada teman tapi kena jalan sowang pegi rumah kawan yang tidak seberapa jauh juga dari rumah ku..
sungguh sadis nya idup ku di semester 2 nie
kawan di mana ka kawan2 ku yang ku gelar kawan?
semua kian jauh dan meninggal kan aku di sini keseorangan?
hanya FB, ONLINE, GUITAR hanya menemani diriku
aku juga semakin mengurang kan pemakanan ku kerna aku sekarang tidak mempunyai untuk pegi makan
aku rindu semua kawan2 ku
yah betul kata kakak ku kawan di semasa sekolah menengah itu adalah de true fren
kawan di kala UNIVERSITI sungguh berlainan
tengok la gambar yang seperti tertera di atas!
itu adalah gambar BILIK ku!
siap ada JADUAL kot?? hahahha!
yarh bilik ku bersih sungguh sesuai dengan jiwa ku yang suci ini!
atui atui atui! Suci? bule blah laaarh!
ahahahahhahaha (~.*)
bilik ku mengandungi 3 orang sahaja dan sewa sebulan nya rm150 ++
tapi nextsem saya akan berpindah juga ke rumah kawan ku kerna rumah nya lebih dekat untuk ke campus! hahaha! kaki ku kini malas nak berjalan2 jauh
arghh diiaaamm! yer aku tauk untuk buang lemak di celah2 badan ku namun PANAS LA BODO!
xsanggup aku koh! dala aku malu hendak membuka payung automatik ku!
kikikikik..(~.*)
so klau aku keluar kena cari replacement baru dapat deposit ku!
ewwwww! cari carik carik! buat iklan lagii! (maluku)
ooo dalam bilik ku macam2 aada tapi semua nya milik kakak senior dalam bilik ku
atui atui atuii
aku kadang2 menumpang barang nya seperti tempat sangkut tuala, cermin di mana ada gambar ku di atas lepas ya peti sejuk tempat ku meletak air2 ku kerna aku jenis minum air SEJUK!
hahahahahhahah!
oooo sungguh lega ku meluah nya di sinii!
punya la lama aku plan nak membebel dalam blog nie tapi xdpat tulis kerna the NEW EDITOR palat tuu! ahernya aku menukar nya kembali ke OLD EDITOR! argghh old pun old laaa asal ku dapat menulis di BLOG nie! aisehmennn!

♥ FUCKING THE NEW EDITOR ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 6:20 PM 0 comments
Rupa2 nyaa selama tok ku xdapat post pasal new editor entah ka bendaa!
ahernya ku kembali ke old editor baru la dapat post lam blog cibet tok!
aaarggghhh! mun la blog tok owang kan nang ku cekik2 sampai mati siaaa!
adduuuhh! aku rindu mok post memandang kan kat umah sewa ku tok bosan tahap babeng!
ccchooooii! semua benda ku explore lam lappy ku rupa2nya masalah nya dari setting blog jak duhal!
kimbeeett li... aku baru jak mok ceta pasal cmney surround umah sewa ku semuaaa..
atey atey! semua da blur mok ceta apaaa!! yang penting aku da dapat POST!!! ekekeke!♥♥

Monday, July 19, 2010

♥ FUCK U BLOG ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 8:17 PM 3 comments

Monday, July 12, 2010

♥ NEW HOME ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:42 PM 2 comments

Thursday, July 1, 2010

♥ SEMESTER 2 ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 9:58 AM 0 comments
you knoe wat?
hanya 3 orang jak masok sem 2! ngee!
tensen! and aku sorang jak ompuan lam kelas! waaahh lauu laa ooo..
dalaa paling tensen gik umah sewa last2 minit d cancel kan!
wat the fucckk! aku bengang mencari rumah! nasib baek Mary Anne sudi menerima ku ke rumah nya
walaupun nun jauh kat seksyen 17 apa ble buat tok! gilaa sehh! 2 kali naek buss! Fuhh lelah koh!
ari 1st datang unisel for de sem 2! fuh macam sial jak sorang2 xda kawan! kali naseb baek ada juak kawan
mbiak fotografi! hurm! second day kami xda kelas! so rabu baru pegi kelas! bangun pun bukan maen awal
kul 6.30am da bangun! kul 7 lebih da trun nunggu bus punya laammmaaa! kimbet tul! ok then sampai unisel orang x banyak and tunggu punya tunggu sampai kul 9! baru la clasmate laki ku dtg! naseb baek ada kawan2 dari mbiak Medical Lab! nyesal juak dulu x nukar course gik sia! Fuh! kakya jumpa puan Ruzitaa bincang2 pasal add drop subjek! and sbenanya kami 3 mybe kena extend study coz kami 3 orang jak tapi last2 xjadi! kami akn di terus kan belajar w/p 3 orang jak lect mok ajar! ngee! ♥ 
then lect utk subjek ET 2 padah ada kelas kul 2.30pm! mak aaaii! aku tggu punya tunggu dalam library nan kawan ku mbiak Medical Lab! mun x nang mati kbosanan la aku! duak mbiak clasmate ku boh di harap! ngek li.
aarggghh! tensen tokk! subjek dala smua tough2! dammit!

anatomy and physiology for physiotheraphy 1
anatomy and physiology for physiotheraphy 2
exercise theraphy 2
biomechanic 2
principles of Pharmacalogy
proficiency english 2

arrgghh! mok nangis ku nangga subjek ku yaarrhh! tensen nyaaa! smua nya mok banyak menghafal!
otak aku da jamme tok! puan pdah aku xbleh drop anatomy 2 yaa! mun x difficult untuk sem 3!

Tuesday, June 22, 2010

♥ LEPAKING ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:36 PM 0 comments
today 22 June 2010
yesterday 21 June 2010 kami berjanji akan pegi ke sekola KUBONG and LIMBANG
so 22 June pagi aku bangun pukol 7.30am! itu pun sebab my mum kol suruh bangun pegi breakfast!
arrrgghh! nak tidorr! then makan2 smpai pukol 9 am.. pegi ambek keta Unser kat rumah sakit APOK MOTOR! HAHA! then sampai rumah around 9.30am.. pusing2 tengok mami buat kemas rumah..
xsedap aty so tolong dia dulu..dia cuci kapet so abis basah baju and seluar.. mami cakap suruh jalan
then tukar baju.. tengok jam! MAK AAII! mati mati lambat suda..janji ambek kul 9.30am tapi skang da 9.50am! then rushing2 ambek Hisyam! orang paling lama and kecian tunggu! HAHA! masok2 dia da POT PET POT PET! ambek Lesbo edeng! then ambek Lesbo Mac! last sekali Gaybo Rain A.K.A Emang! hahha!
so first kami pegi KUBONG! dalam keta da kecoh oleh Hisyam and Rain! ngee!  ♥ hehe! sampai kubong masih kecoh sedangkan sana sunyi sajaa! aku and Mac selumber pakai seluar pendek! ada ku kesah?? then tunggu dorang urus hal skola! Fuhh punya lamaa! Haha! then my mum kol tanya mana? then BLAH BLAH BLAH! eeuuww! tensen! then kami semua round kubong punya skola macam skola sendiri.. masok kelas form 6 atas! So Fun dapat jumpa kawan2 lamaa! sooo sweeet! macam ARTIS la plak! then selesai balik!
pegi smk Limbang! damm sampai sana P.Am da tutup kena datang kul 2~ FFuuucckk! mati kena bunuh my mum! aku pakai keta coz nak ambek sijil kat smk Limbang! then bincang2 macam mana nak tipuu my mum then got the idea! tapi bila bercakap wif my mum tiba2 tukar idea! aku cakap AKU KAT PLAZA EDENG LANJA MAKAN! hahhaa! so pegi Plaza then makan2 sampai kul 2! Hisyam plak membebel x henti2 buat lawak bodo diaa! HAHA! majal suruh berangkat coz da kul 2 nya ada DATE dengan DOKTOR! hahha! then mengalah kami angkat bontot! kami anta Hisyam pegi DATE dulu.. then pegi SMKL! ffuuhh! miss so much kenangan di SMKL! semua suda berubaahh! sikit jer laa! HAHA! mision complete! ambek2 gambar! tapi masalah gmbr nie semua ada muka RAIN! aku? ckit saja! suruh dia ambek HARAM x SANTEK! hahhaa! then anta Rain a.k.a Emang! haha! BLUETUT gambar and lagu Thailang Rain! ceta2 lam keta rain macam sedih nak pisah dengan kamii! ngee! ♥ u rain! yeah! 2PM yarh? hahha! then anta Lesbo duak ekor! then rushing balik! coz my mum da kol! then SELAMAT ARRIVE! *pujuk2 supaya dorang xmarah* yeah x kena marah! YAHOO!


 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea