Thursday, October 28, 2010

♥ARRIVED LIMBANG ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:23 PM 0 comments

Yes ahernya ku telah sampai ke bumi kenyalang!
wow bahagia idup ku smpai Limbang!
Even kecik namun di situ la ada ketenangan dalam idup ku! LOL
Aku sampai Limbang pada 26 oktober 2010 di miri
Yes perut pun lapar terus makan d 2020 miri makan dimsum! Yummy!
Then round2 jap d Miri terus balik Limbang
Namun singgah lagi d Brunei lepak2 sana dulu
Petang then sampai Limbang! Then trun kedai terus makan malam
Woh keja makan and makan saja.. LOL
Then kesokan ari ku bangun lewat la konon bagi d sini
Mun kl kira time paling awal ku bangun.. LOL
Ku kemas2 rumah dan bilik ku.. Cuci toilet smua!
Then on9 computer then xpat on9! PPP adress modem x berlampu!
Shari ya ku tensen! duduk depan Modem ya! LOL
then mami ku membebel konon aku yang buat rosak coz aku adalah last pakai mlm before tu
Aku lagi la tensen! LOL
namun kejap jak pun mami membebel
dengan semangat aritok ku bangun awal gik telekom tanya
aher da ok! OK OK!
then tengahari kawan ku nana syafina msej aku mbak kuar
Yang penting dalam mesej ya nya padah nya lanja GUA! LOL
punya ksiokan and semangat aku turun and lagipun aku rindu juak mok jumpa nya
Then gik makan kat KFC *KFC lagi Tu * then pegi karok then jalan2 kat plaza!
Bukan jalan2 jak pun bershoping kami duak.. Beli gelang la beli rantai la beli keychain la! Ya bok nya! LOL.. Banyak juak kenangan nan Nana aritok!
Then sampai rumah on9 terus then Edeng IM aku mbak kuar gik
Lepak2 di pasar malam cina makan2 kolo mee and Minum
Then karok! Apu karok lagi! Abis sora eh! Ya bok artis nama nya! LOL

Friday, October 22, 2010

♥ FINAL EXAM FINISH ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 2:44 PM 0 comments
woot²! Finally my exam Finish on 21 october 2010!
No more Pressure on me!
But siyesly this Semester like Damm To me the Final Exam
Most of all my paper my Biomechanic II easy to me and the others paper?
Others paper DOWN! Oh man!
Mostly Paper Principles Pharmacology?
Damm Study for 2 days also difficult to me!
I think me and My classmate gonna Repeat that Subject! LOL
I think my result this Sem Worse and really worse! Cuak Doh Hah kuar bahasa semenanjung ku!
Nak menangis dulu nie! Wa wa wa wa! Sadis Paper semester nie susah!

But mostly Saya nak Bagitau sini 3 days Left:: LIMBANG MALI larh!
LOL i miss Limbang damm Much even just a small town no shopping complex just Limbang Plaza
Limbang so special in my Heart!
Then Mostly I miss my Parents Mamy Daddy Here ur cutest manja Daughter Coming!
LOL i miss my Lovely Elite! I miss Elite damm Much! i wish can bring u me here! LOL
macam Benda idup plak Elite kan? Haha
cheoo Really excited da tok! Dengar bunyi kapal terbang da over excited! Haha
Kalau kat Limbang bule merayau tanpa banyak guna duit itu yang penting
HAHA! Bahagia idup d Limbang
:: Limbang Wait me Keyh? 3 More Days Left ::

Tuesday, October 12, 2010

♥ THANK YOU ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:36 PM 0 comments
THANK YOU MY FRIEND~!
Thank being my friend and appreciate me as your friend
Thank coz selalu menerima aku dengan seadanya
walaupun ku x kacak korang tetap kawan aku
korang xpenah malu kawan nan aku!~
Aku xtau mok padah apa Just Thank You My Friend!~
♥ u my friend!
Saranghaeyo

♥ DO I STILL LOVE? ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:29 PM 0 comments
For your information! HAHA!
Saya nie pelik orang nya dan aku pun xtau kenapa?
Saya adalah orang yang jenis cepat bosan bila kapel dengan seseorang ya
aku pun xtau kenak mybe coz aku jenis Demand ckit pasal lelaki tok
yala pasal nektok agik SINGLE!~ Haha! Hey single Ladies!~ Lalalaa!
Sometimes aku t'ingin mok kapel balik tapi aku risau aku permaenkan aty Laki gik
aku sebenanya x sanggup juak tapi Aku tok Jaik bha!~ Oh plez Stop Blaming me about this!~
For those aku penah luka kan i'm truelly sorry coz i don't really mean it And i really hate myself now!~
Aku nektok da hilang semangat mok kapel da walaupun kadang ku t'ingin mok ada gerek
aku dengki nangga owang ada gerek juak di mana cdak bule manja and bule share about life and masalah semua ya!~
Hmmm ya aku da minat lelaki juak tapi semua yang ku minat pasti time2 aku minat cdak ada gerek kakya cdak xkan layan pun aku langsung (sapa juak layan owang Hodoh nak?) LOL!~
Tapi xpa mybe ya balasan kot jenis orang macam aku tok!~ Ambek sebiji~!

♥ FINAL EXAM ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:19 PM 0 comments
11 october 2010

Final Exam da pun bermula!~
Then aku plak langsung x sedia lagi
and FYI 1st day of my exam adalah Paper Anatomy 1 & 2!
Damm in 1 Day i need do 2 paper?
Da la kena jawab 2 paper kena Kuarantin lagi!~
Kan ka bengang di buat nya!
aku rasa seperti duduk dalam bilik TELETUBIES! LOL
duduk seharian dalam sia tanpa makan tanpa hiburan seperti MY HANDPHONE!~
Ooo Tidak!~ Separuh Tiang jak rasa time tuu!~
Kul 4pm then baru balik Rumah and NO KUARANTIN anymore!~
Dan muka aku time tu macam orang gila and mati suami jak asak!
But aku betul2 risau nie result Anatomy ku!~ Oh NO!~

My next Exam on 14 Oct, 19 oct And 21 oct!~

Then Im free for a while dan xlama tu pasti kuar result!~ Oh man!~ Sekarang suda rasa nak gugur jak jantung ku! Oh Lord! Plez Help me!~ Aku betul2 risau nie~! Mampu ka diriku? Aku macam tak ada semangat da nie (@_@)

26 October 2010
I will back to LIMBANG! Damm i can't wait for that!~ Plez fast the Time!~ But Slow the Time when im at LIMBANG! Miss my Home so much my lovely Car my Parents For ofcoz!~ Miss mamy dady so much!~ ♥ u my Mummy Daddy!~ Saranghaeyo!~ >_<

Thursday, October 7, 2010

♥KEHIDUPAN SEPERTI RODA ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:27 PM 0 comments
Kehidupan kita nie umpana seperti RODA
Bak kata kakak ku Hidup kita nie ada masa senang ada masa susah
macam Roda juga la
ada masa kita di Atas ada Masa kita di Bawah
Betul x?
So kepada orang yang rasa diri nya Senang dan berlagak Senang tu
takpa saya x kesah pun bha
Ya mybe arinie ari ko ada len sapa tau kan?
Biar la kamu pandan Hina saya kerna saya miskin
mybe saya miskin dari Duit tapi saya kaya dengan Iman
Tuhan Sentiasa Bersama tak kira aku susah atau senang
Walaupun setiap masalah yang menimpa idup aku sekarang pasal Duit Duit dan Duit
tapi Tuhan itu sentiasa bersama aku
walaupun tak la masalah tu selesai sekali gus tapi Tuhan memberi aku jalan untuk menyelesai kan segala masalah ku
Tanpa dugaan dalam idup maka xda la erti dalam idup kita kan?
Just Keep Believe there's nothing Imposibble To God

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea