Thursday, April 2, 2009

huhukxx..naaa!!coming again lorh!!!

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:21 PM
duiii daaaaa!!!i coming do maa blog!!!!

hehheek..nie bermulaaa alkisah dari ceta awal pagi tadiii!!!
BETHANY KORINTUS mengajak aku trun kdey bincang pasal MENU untuk EASTER CAMP!!
well kami dua nie kan AJK makanan...dehhhh...
so aku pun mbak laaa maa sot2 tey punye kazen JOSH!!well maa TUKANG GAJI bha!!
mesti larh ikut..hehehkxx..xdaler...boring kan so bawa dia skali kcian juga tengok dia HOME ALONE kat rumah purple dia tuu..dehhh!!apuuu!!!
KANTOI umah JOSH warna PURPLE giittuuu!!!
thennn lepas ambik JOSH!!then..tiba..tiba!!!!!
telefon BETHANY berbunyi!!!
TELEFON!!TELEFON!!TELKEFON BERBUNYI AAAHH!!!
INDA DENGAR KALI!!BENGAL KALI!!

wei yaa aku reka jak tuu...tat kedayan laguages!!!
upanya adik nya minta ambik dari skol cox nobody in tat skol for praktis bola jaring...
so on de way ambik tuu thennn...POLICE ROAD BLOCk!!well nie kdua kali lintas sana lagi...
JOSH pun dengan kelam kabut memasang tali KALEDAR kat belakang like skema!!!
apUUU!!well skang kan ada undang-undang penumpang belakang pkai juaga!!
well kami kan budak skema yang baik!!!
mesti BERTINDAK MENGIKUT ARAHAN!!!!
then kami pun ambik adik bet!!lagi skali lintas POLICE ROAD BLOCK tuu!!!
dengan muka x tau malu kami lintas lagi...

sampai plaza..Bet parking punyaa jauh..takut mati enjin gik..ngehuahua!!!
well baru dapat lesen!!not confident benar yet!!
takpe SAYA FAHAM BHA ITU!!!
hahhakx..tapi hanya tuhan saja tau betapa jauh juga ko parking tuu!!!
then me wif JOSH walking and walking..dehh xkan juak berguling kat jalan raya yang panas yaaa...iskh3...
sampey laa kat PLAZA!!apuuu!!sejuk laa ckit!!!nger..nger!!!
then..aku sangat laaa kehausan gik laa kat WANG LIAN!!de onie kdey roti kat PLAZA!!!
well!!!tapi yang kureng ajakk nye!!!aku da bli minuman baru laa cdak padah gik KOKOBERRY!!
palak cdak tok bha!!!so aku cepat laa mengabiskan air aku itu dengan scepat mungkin!!
then!!aku jumpa abang ANTOO EDENK!!waaauuu!!ensem nye!!!
well aku tegur laa..nya kan maa kazen juga!!
hehehekxx..perbualan itu HANYA AKU SAJA YANG TAU!!!
kakakkaa...
then..order air kat kokobery..1st tym bli sana..
aku order!!DOUBLE COKLAT CHIP satu deh!!
siap!!!so aku minum!!!

mulaaa laarh perbincang pasal menu tuuu!!!
ermm kami mula EASTER CAMP next2 week..9 april-12 april!!
so bincang punye bincang gelak tawwa dengan karenah JOSH yang bodo yaa!!!
keja JOSH menyampuk jak!!!
eee!!!tadi dia jumpa PENGETUA dia!!!hish2!!
*i"M A BIG-BIG GURL IN DE BIG-BIG worlD*
well besa bha JOSH bha itu!!!
then abis bincang..kami naik NGIU KEE SDN.BHD!!
see our fren!!ANTOO EDENK!!JOSH yang beriya-iya mok jumpa MOMOK nya!!
hish3...apaka!!
apa gik keja mun jumpa kawan sot2 tey!!
melaram keja kami dua JOSH kat kaunter sia...
well melaram dengan bergambar!!hobi kami dua JOSH!!
hish JOSH lagi!!wei JOSH popular juak ko tok!!asyik2 nama ko saja!!
CHIHUAHUA!!!hahahkx..i love tat name!!!
round2 kat plaza kepenatan suda!!!capek dong!!!
kepak asak kamek yuu!!!
then..sempat gik kami dua JOSH nanya kdey komputer brapa harga install ADOBE PHOTOSHOP!!well itu tauke cakaap aaa!!kalau CD RM5 saja tapi kalau kami INSTALL skali RM10!!
doh!!selama nie punye laarh aku mati2 tapi xjuak mati ingat berpuluh ringgit!!
hish..upa nya RM10 saja bha!!

then..tengah dudok mnunggu bet order corn butter tuu!!entah apa nama makanan yaa..
itu ANTOO fLOWRIA and ANTOO CARENA
datang menyampuk..ceta punye ceta kami pun balik suda laarh!!
ieu dua ekong ANTOO juga ikut tumpang sekaki saja laa..satu kaki lagi kat luar kereta!!hhahakxx..
then..sebelum keluar dari plaza JOSH sempat hina sorg laki pkai cermin MATA hitam!!!
JOSh pun berkata!!!silau!!silau!!
well ANAK LIBES memang mcm itu bha!
!
hahahakxx!!!
panjang lebar suda ceta ku itu!!!aku rasa semua aku ceta itu!!
JANGAN BORINK ATAU KEBOSANAN TAHAP DEWA KAMU BACA NIe!!
tidak suka kETAWA juga!!kalau suka KETAWA juga!!
KETAWA LAA SLALU!!tak payah buat pembedahan BOTOX!!
hahahkxx!!!
BAIK BHA AKU nie!!bagitau cara menjaga awet muda!!
HIDUP INI SENTIASA MUDA!!
JIKA ANDA TERSENYUM DENGAN PIPI TERSORONG-SORONG!!

hish3..
dengan ini saya mengakhir blog ini dengan serangkap pantun!!

DUA TIGA KUCING BERLARI
MANA SAMA SI KUDA BERLARI
SAMPAI SINI SAJA BLOG SAYA ARI INI
dENGAN RACANGAN LU FIKIR LAA SENDIRI!!!

hahhakxxx...sekian TERIMA KASEEEEHHH!!!


hekhek..muka JOSH!!apa gik muka ku!!hish!!
ehh xnampak laa plak muka BETHANY!!
supir kami dua JOSH!!kan..kan JOSH??


hak!!nie JOSH yang suruh ambik gambar!!
nie laa tempat ROADBLOCK tuu!!!
"KAMI TIDAK MAKAN RASUAH"
HIDUP BELIA!!
slogan BELIA ka ya??

hehehekxx..muka kami dua JOSH melaram kat kaunter tingkat 3!!
huhukxx..JoSH punyyee pasal nie!!
well kami dua kan owez like tixx!!
itu laa KAMI!!
yeee!!budak SINDROM mane laa sesat nie yeee??
hish3..takpe nak...mana mama awak tadi??
"MAMI KAT HOSPITAL KEJA laa""
apuu..jangan main2 kat cnie nanti kena culik
well aku kan BUDAK BAIK!!!

5 comments:

.anakBISAYA. said...

oi.lahanat lu.

memalookan akoo yer.
tekentut2 aku baca.hahahahahha!

aNak kImuk bisAya te2 mayAk teGUlu!! said...

hahhaakxx...ok apa terkentut2!!ewww..mesti bau double coklat chip tek??hahahkxx...

StefyAnie said...

Nice post babeyyy :D~~~~

Terguling terpijak lutut gue kertawah... :P~~

xoxo

Rebel'ous Xang Rodriguez said...

tgl makanan 4 me yea!
hehe.. easter!! hehe^^

nk promote polis ka ni?

josh!!
haha.
he look cute!~
hohoh.

aNak kImuk bisAya te2 mayAk teGUlu!! said...

~to sis stefy!!thankxx yaa tat coment!!!muahxx..xoxo..!!
~to sis xang!!hehehk..ofcoz saye tinggalkan klu sis dtg limbang sini laa..
hahahkxx..JOSH kiut??hhahakx..sot boy adaler sye tengok..hahahkx..but he good kazen and fren!!

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea