Sunday, August 23, 2009

+so borink odie do blog+

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 4:15 PM

alif and de geng!!


tiz ma fren dira-clasmate-



kiri-nana-clasmate kanan-wahidah-clasmate
budak2 laki dlm kelas.. ngah cuci sometink tu nama MINOR!! then sowg ya azrul-grek dira ya.. belakang azrul yang xnampak yaa.. nama nya alif!!

me n wahidah!!


....lalalalalalalaalalalalalalaa.. sebelum mula menulis blog nie mari kita buat senaman! mula2
1.senyum lebar-lebar smpai yang mampu
2.kaseh keluar kan lidah sampai ke lutut..

3.smbil senyum da keluar kan lidah..........
4.goyang kan bontot untuk melonggar kan pinggang..
... lepas tu lepas kan gas beracun anda smbil buat kan rentak musik!! macam mana? ... lega tak? ... kan sya da ckap senaman itu baek!! ....

sebenarnya.. macam mana nak mula hek? mals betol suda nak buat blog nie.. OMG.. sumbodie help me!! i have no idea here odie... tak dew yang istimewa kat KL nie tak macam kat sarawak.. cnie asal jak ujung minggu balik rumah kakak.. bukan apa malas nak kuar then pasti duit banyak keluar asal keluar.. hems.. macam tu la life kat kl.. and paling aku tensen laaa bulan nie ...bulan ramadhan!!.. aku terpaksa berpuasa dengan mereka yang berposa perlu ka aku ikut cdak juak.. konon nak hormat mereka.. but mereka tidak menghormati kita.. ewww!!damm!! satu gerai pun tak buka... iskh3..benci benci benci!!!
...............
dala sibuk2 nak bgun pagi2 sahur dengan merekaa!! eeee!!!sungguh membenci kan laa kat cnie!!! dala tempat kolej tuu jauh betol dari rumah kakak ku.. cuba la dekat jak dengan rumah kakak.. sanggup ulang alik balik.. tensen btol tggal kat hostel.. macam2 masalah.. takda air laa ini itu la.. PEMALAS!!! tidak ada peningkatan!!!
.....
dala tensen dengan study!! hish!!tym spm pun aku tak penah study macam nie!! nak hafal ini laa...itu laa... assignment banyak betol.. kuiz and test tak pandai berenti.. ingat robot ka.. mana dapat nak catchup semua tuu.. mcm2 btol mereka nie..!! nasib baik ada basic sains juga... macam laa klu ambik diploma lagi nie.. pasti lagi pecah kepala aku... btol3!!

..............................

wat are suck life here...!! tpi kl tok part2 mok shoping smua nang bes la ctok... janji ada duit jak laa.. iskh3..pasal duit gik!!! truk ku ctok boros gilak.. bukan boros beli baju apa tpi untuk keprluan pun xckup ctok.. nasib baek ujung minggu balit umah kakak ku.. jimat bajet BABE!! hahhahahahahahhahahahhahaha...

aku da malas mok update2 blog ku..malas bha... lagipun mbiak ctok bodo dumm x pandai ambik gmbr.. smua mok malu.. mun polah maksiat x malu.. HUDU LA kirenk!!! so mun ajin2 jak ku update.. lak2 mun ku ajin trun dari ostel ku ambik gmbr kolej ku hek.. tpi buruk bha ostel ku yaa... ku share kowang gmbr ku tym lam lab jak ooo... wait the minute!!hehehhek..



0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea