Thursday, March 18, 2010

aku merapu sekali lagi

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 5:03 PM
HAHAHA!!
rasa lawak plak tulis dalam blog..
entah apa2 jak aku tulis dalam nie..
suka aty aku la nak tulis apa hoh??
aku sebenarnya tak tauk la plak nak tulis apa dalam blog..
merapu2 entah apa2 jew..
CUAK I!!
eww!!getek noh!..
ok aku cerita pasal housemate n roomate ku laa..
housemate ku mostly banyak la amat KELINK nama di beri!!
dua orang jak malay!!
dorang 2 tu laa GINK ku..
haha..
sorang ku panggil ORANG GILA aka DAYANG!!
coz nya suka menjerit2 macam orang gila..
tak kira masa..
tpi pndai plak nya control depan orang!
HIPOKRIT tul!!hahaha!
dalam rumah tuww nya laa paling ANNOYING!
haha..
yang sorang plak gergasi ANJING LAUT aka AYUNI!!
hahaha..
nya towk mekap nang tebal and konon nampak ayuu!
fulamak mun da kenal bisa gila seks juak dengan nyaa!
HAHAHA..
dorang 2 MEMANG best!
roomate ku KELINK!
haish mok sebotol da spray perfumes ku spray!
so FAHAM2 la yew!
da la pengotor mok mampui!
yang dalam segala2 dalam tu di gantung2..
da tau bilik kecik mesti la bau jadi nyaa!
BODOOO!klu faham bisai klu inda faham CIBAI!!
eeee!!bak kata anjing laut suka sebut BABI LAAA!!
nasib baek xlama ku tinggal dengan dorang tuw..
hah aku ada kawan rapat gak..
dia nie GILA2 la AMAT sangat!
nama diberi oleh MOHIDIN kepada dia MARDAEI!
aku suka panggil dia MARDARTU aka MAR ANAK DARA TUA!!
hahahaa..
dia nie dari SABAH bha..tpi lama suda tinggal KL..
w/p da lama tinggal kl tpi slenk SABAH itu tetap di mulut nya!
HAHAHA..
ok bah MAR MATI aka MAR DAEI(DIE)!!
hahaha..
dia nie baek orang nyaa!
aku slalu jak membuli nya!
klu dia baca blog ku nie mesti nya akan jawab daktok
"OK FLOR TIMA KASEH FLOR"
xtau apa motif nya tpi nya mmg sindir aku!
hahahhaa..
dorang nie laa teman ku di MAIS yang amat la sangat BOSAN tuw!
hah another good news!
aku da JARANG gik MCDONALD!
hahaha..
menahan aty siot..!mun x bergunung2 duit nang abis d keja ku!
HAHAHHAHAA!!
pastoo aku cerita plak clasmate ku 2 orang yang SENGAL!
dua2 orang nie besfren n BEKAS UNIKOP sama angkatan ku juga...
yang sorang nama di beri oleh ABU BAKAR kat diew AJEERA aka RARA!
hahaha..
nya towk ada keta so slalu la juak menumpang dengan x tauk malu tuw!
hahahaa...
nya towk tinggi tpi mun nangga cara nya jalan macam owang malas angkat kaki yaa..
nya mengingat kan aku kepada sahabat gila2 ku ketika FORM 3 iaitu ADHWA!
sorang lagi kecik2 orang nyaa nama di beri ALYA aka LALA!!
manja la amat sangat!
orang nya itam2 manis..
ingat lagi 1st jumpa nya lam bus tym for 1st kelas!
dua2 towk ok jaak!!
yang PALING PENTING!
DORANG semua nie suka PUJI aku CHOMELL la sangat!!
HAHAHAHHA!
ok sabar2 mesti ko yang baca memang rasa sakit aty membaca kan??
HAHHAHAHHAHAHAHHAHAH!
elek2 suda!
terima la HAKIKAT dowh!
AKU MEMANG CHOMEL tpi GENDUT laa..
oppppsss!
TERJUJUR LA PLAK!
hahahahhahahha!
tpi gendut2 mesti serlah kan kechomeelaann ku kann??
ok laa sudaaa!CUKUP!
bateri laptop mok MATI nya padah!
bubye!

2 comments:

Shu mei said...

ya tuhan,perasan sgt la hang!

*cHentHacOlour!nk* said...

hahahha!!perasan itu membangkit kan semangat bhaa!HAHAHA..kamu harus paham dengan orang yang complicated status nyaa..haiyoo!

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea