Saturday, May 8, 2010

♥ BEEN SCOLD♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 1:21 AM
hurm
bersamaan 7 may 10
aku balik rumah akak ku kat cheras tengah malam
nyesal plak balik
mun stay kan bagus
sebab bule bangun aher xda mok sebok2 hal len
lagipun mar datang tadi kakya terus tdo gik
aku plak balik tinggal kan nyaa
feel guilty kuu!
huhuhuhuhuhuhuh
kakya aku kena scold kakak ku dalam keta pasal duit ku
hurm
terpaksa nipuu nyaa..
duit ku tinggal ckit bukan sebab aku enjoy2 smua..
entah la rm50 macam duit rm5 jak ku asak..
kakya nya tanya aku ney ilang duit rm500 smuaa dlaam 2 minggu??
aku bayar baju uniform,gambar,blanja makan ku semua..
aku nagku dalam part makan aku amat la sangat boros!
ngee!

tolong maafkan aku sistaa!
duit uniform dulu aku terpakai untuk tolong korang..
soo duit pt ku kuar bok bayar!
hurm..
semua kena tipuu?adaka harus beginii?
kalau dia tau perkara sbenanya grenti nya ngamokk gik
kakya aku suka baca komik..
duit tuu entah macam air jak asak
damm semua pasal duit!
aku terlalu boros!
camney laa tok kelak??
maafkan akuu!
aku terlalu borosss!
aku x kuar jalan2 la untuk boros duit tu
untuk makan jak..
lagipun mkan kat shah alam mahal and macam2 barang nak makan
beli roti2 pun kadang bule jadi rm30 cmtoo..
huhuhuh...
(i'm sory my family)


2 comments:

Mary Anne Peter said...

ala..biasala...sengaie ja student yg aro pt ka an ka...mmg rm5 sama rm50..even aku pon...kdg2, beli brg dapor seplastik jak pon tp rega rm100...aiyo! kena trima hakikat yang cara hidup skrg tdk sprti dulu...well...shah alam mmg mahal bab makanan...juz tell ur sister...mun jop cayak, stay la p shah alam~ heheh~

♥CHENTHA ITU LOLIEPOP♥ said...

kan mary??susah sangat ka cdak mok faham...setahu aku xda pun aku abis duit yaa gik shoping smuaa..beruntung da dapat anak n adik macam aku tee..mybe aku ngakun la boros juak tapi untuk kperluan harian aku..dala semua barang mahal..air mineral pun rm2.00..apa gik roti2 smuaa..

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea