Monday, May 31, 2010

❤ HAVING FUN WIF MY LESBO ❤

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 9:54 PM







HEHEHE!
selama beberapa ari aku balik limbang
aku kebosanan di rumah kerana tak ada kawan nak lepak
well semua kawan aku form 6 dorang ada exam
so kena la tunggu dorang abis baru kuar!
then adala arituu ari 1st kuar plan nak gik swimming
so ajak la my lesbo DOREEN HSM kuar!
so kerabat dia pun join sekali!
hehehe!
kali2 sampai depan gate swimming pool cakap tutup untuk renovation!
paloi! so pegi la tasek mas membuang angin!hahha!
then 2nd kuar! plan sekali lagi nak kuar swimming lagi!
then ajak lagi sekali my lesbo DOREEN HSM
then ajak duyen my another lesbo
so kami 3 pegi la ke swimming pool! eh terlupa aku bawa anak buah ku juga!
well aku kan ANTY YANG BAEK!!
hahahahhahahha!kali sekali lagi dia bilang CUTI 1HARI sempena HARI WESAK!
waaa buduh!sakit nya aty!kepunan nie!
so sekali lagi juga pegi tasek mas!
so jalan2 buang lemak di badan!
kuar juga 2 3 titik peluhku!
sambil tu bergosip la kami..!
smbil tu ofcoz la ambek some pixca!then the next day lagi kami duak DOREEN HSM plan skali lagi swimming!
harap jangan tutup lagi
kalau tutup lagi memang aku roboh kan swimming pool tu!
kali ini kami ajak MACRECELLY lagi..
so on kakak DOREEN HSM pun join skali..
hahaha!
eh salah skangdoreen a.k.a babi sial
mac a.k.a babi balet
lilis a.k.a babi lesbo
ekung a.k.a mak babi!
hahahhahah!
kali ini swimming pool bukaa! yahoo!
nasib x kepunan! waaaaseehh!pastoo kami pegi makan kat sugarbun! borak2 then gelak2 buat macam kedai sendiri!
adalah si suzana ekung buat magic bodo dia kat aku!
hahahha! kelink kelink kelink haloo!
hahahha! buduh! aku di perbuduhkan!

then plan2 lagiso kami kumpul2 duit nak pegi karaoke K-BOX!
kumpul2 dapat rm11! so maksud nya kami dapat nanyi 11 lagu jer!
hahahhaha!
so pegi la kami! kali masok takda orang pun pegi K-BOX!
malunyer! tapi lantak la ada ku kesah?
hahhahaha!
so kami pun menyalak2 supaya menyuruh ujan benti!
ternyata suara kami sedap ujan pun benti!
eeee haaaa! cayak laa!

ewah mac! feeling juak ko?

1 comments:

Christy Macrecelly said...

seksi da jak pic ku ya kowh.. wakaka.. ngek!

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea