Monday, June 3, 2013

KISAH HATI

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 1:11 PM
Waduuuhh ! As above tittle. Kisah hati or Story of  Heart. Lebih indah bunyi nya luahan hati la sbenanya. Jangan nak puitis sangat bak hang ! Luahan hati dari segi sudut tok. Dari A - Z datin mk cerita. Akaii kuikuikui maap eh. Terlalu banyak suda ku simpan luahan ati tok tapi xtau kenak time tulis tok blank palak otak ku. Cilangkui eh.

Kisah Hati 1 - Crush 

Crush ku ada 2 orang nektok. Fuhh kelas kau jah ! Kau ingat ko kacak ? Aiseh ayat cdak didieq tok. Love u dieq. Terkentut2 kali ko nektok eh. Kuikuikui maap eh ! Sorry lebih senang d panggil T and sorang D . Duak2 xla ensem gila tapi bule d minati banyak cewek nya. Paling lama ku minat T tok. Kenal dari mukabuku jer. Face to face ? Xpenah. So hampeh la kisah ku ngan T tok. Memang bak kata Dewa19 cinta bertepuk sebelah tangan jak tok. Tapi T tok baik mybe sebab ya juak minat nya kali. Girl fav. Well ! Tapi nya tok ku stalk 2 3 hari lepas kedak ada gf jak just x official. So aku rasa aku pelu plahan2 lupakan T tok. Yala jumpa xpenah sebok mk minat nak. Wasting time kata omputih gik. Ok balik limbang jumpa D tok. Ensem bak hang. Ok bulak ku jak. Nya macho jak actually. Tapi kisah tok lagi sadis. Nya ada gf suda. Fuh my other half bak hang. Kuikuikui. So conclusion. Dua crush tok aku CRASH ! No HAPPY ENDING. Xpa life still young. 

Kisah Hati 2 - Enemy

Enemy / Musuh. Complicated ku sal tok. benda ala musuh tok xsure dari diri orang benci aku ya or masalah dari diri aku. Aku pun xtau. Mybe dari diri aku la kali. Annoying stupid cute pretty. EH ? Maap eh. Mulut kali or cara membuat orang rasa benci. Cakap sorry pun tara guna la. Peoples nowday xtrima benda ala sorry2 tok. Sori naik lori bak kata cdak. So just go on life. Keep the motto " ADA KU KESAH " ya jak solutions nya. Kadang2 orang2 nektok ada masalah mental suka benci orang dengan sekelip mata jak. Tiba2 mk benci xtentu pasal juak. Sebab nya DENGKI dalam diri nya. Xsuka nanga orang lebih dari nya. Ko ada ? Rilex la bai. xbule la mk dengki2 jak. Xmaju. So mok camya ko berusaha kedirek boh mk benci2. kakya benda ala nok talam bertalam tok. Lebih bagus aku berik contoh dakney org talam minta penampor and sepak laju2 tok. Contohnya kedak tok.. ada 4 sekawan.A,B,C, and D.. Watak utama Si A nie la. Si A benci B then si A bgtau si C " tup tup ni bah si B n Si D palui tup tup ckp ko ni tup tup bha " so si C pun cayak. then sik puas Si A sebar virus gik si D "ko tauk si C sama si B tu tup tup ni bah " so Si D pun cayak la.So benda tok akan ulang2 sampai la kantoi. Da kantoi nangis pastu tweet twitter. Eh ? HAHAHA So Conclusion cerita contoh tok sila kan fahami lebih dalam dan hurai kan dalam 15 patah perkataan. Kuikuikui.

Kepada semua.

Selidik dulu yer kalau nak membenci sapa2 tu. Sila abaikan kata2 orang. Ko xtau ceta sebenanya utk dua2 pihak sila jangan nak benci dulu. LISTEN LISTEN LISTEN ! Kita tok manusia biasa selalu membuat salah. Kisah silam jangan d ungkit. 

Kisah Hati 3 - Stalker

Ni masalah besar tok. Asal stalker tok dari musuh or orang yang hipokrit sebenanya. Stalker tok kira dari kawan kawan musuh. sebab xpuas aty kan da kena remove or unfollow nya rindu mk dengar kisah idup aku. Wahahahhahahaa hebat kau jah. Artis la tek ? Kuikuikui. mun x stalker tok org nya hipokrit. Nya x benci ko tapi acting baik. Xpost facebook 100 kali status. X tweet 1000 tweet2. X post 10000 gambar instagram. Tapi nya tauk kisah idup ko. Wow ! ni virus lagi bahaya. Diam2 tu. Ada udang sebalik batu bak hang. Tup tup ni bha orang camtok. Paling banci la ku orang camtok. Nya invisible bha. Kdang orang cmtok bule berdiri sebelah ko jak. So beware. Don't trust anybody kecuali family ko yang sentiasa support ko dari setiap sudut. Kalau support satu sudut jak pun susah mk cakap. Kong pun bo yong ! Xpa asal terus kan idup anda. Biar la orang macam tok. Pandai cdak bosan ya kelak. LOL XD


Sekian.

Regards,
Flowy'Reyn Xoxo

0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea