Friday, March 27, 2009

it all aBot maasElf!!ma fAmilY aNd mA frEnxx!!

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:18 PM
all AbOut mAselF here...
I lOve MA life so Much!!walaupUn hiZDup ku xJUak kaYA
i Love beIng tixx and owexx give thankxx wif tat!!
hehehekxx...suka ku bha idupku daktowk!!idupku penuh dgn rintAngan x kira pa2 jak..tp family and kawan2 ku sentiasa ada di sisi ku...
terutama rintanGan yang blaku lAm faMily kU...
.
.
.
about mAself juxx simPle thiNg..i love ma familyy ssoooo much!!..tp akU towk gAnas laarh ckIT...coxx kecik2 dulok dadi ku train aku kdak laKi..so smpeY besar ada taBiat gAnas and adventure yaa...anTAra kami adik beradik tp kira aku lA nOk pling gAnas..
ari2 jak gado nan mami kU..sukA melawan..hhee..tp xmaksud i hate ma mum..i love her sooo mUch but dA tabiat kU dari kecik...degil palak batu bha aku tok...hahhakxx..tp aku x laa jaik glak..aku ok2 je..i can fren wif anybody..mun owg xsuka nangga aku..suka ati nya laa yaa...mls juak mok kepoh2 benci nya balik..buang masa aku jak..aku tok minat lam musixx gler2 laarh...aku suka maen gitar..ari2 mesti ada pegang gitar ku...tp x juak terer glak..nok sedang-sedang pandey yaa..aku suka maen piano juak..aku ada organ kat umah tp xtau maen and baca not...maen antam jak..aku blajar kdirek mpun ari kwan ku..mok blajar tp majal jak2 bz..
.
.
.
ariya gik kl ada
ku blaja skejap tp sebulan jak..balik limbang bha..aku sempat blaja kat GORDON MUSIC aku actually bukan bz apa aku tok..bz jaga anak buahku juak...well BABY SITTER yang berjaya bha...tensen ku!!!terkongkong idupku...entah2 da besar ingat ke x kat aku tok jaga cdak siang mlm..apuuu!!!amat aaa!!!hahhakxx..ermm aku towk ada maen pancaragam juak kat skoll..aku maen BASS DRUM..hehhekxx..apuu..berat glak bha mbak dalar alat yaaa nok alat zaman purba yaa...gler larh tp enjoy laa wif pancaragam Limbang mpun w/p x standing pancaragam laen2 yaa...hehehkxx..aku aktif lam amen gamelan juak...hehehkxx...macam pngalaman mun berjaln gk buat show gamelan yaa...terutama nya kena ngacoh antu tym mok tdo...kakkakaa...lawak2..masalahnya smua owg kena kacoh antu yaa aku sowg jak x kena...apaka!!mentang2 laa aku pun olah pun kedak antu nya xmok ngacoh ku...hehhee..kdak mok jak kena ngacoh antu jak...hahakxx...
.
.
.
i mixx ma skol and ma fren!!huhukxx...cdak smua nang rock larh..mun kami smua berkumpul x kira kat skol,kedey tgh2 jalan raya smua yaa kedak dunia yaa dunia kami mpun...yaa...
dunia itu kami yang punya..dunia aku dunia aku larh!!duinia cdak..cdak laa sia..klu abot love lam idupku??hahahkxx...ermm aku towk cpat minat owg tp cpat juak bowink nan owg yaa...biar pun owg yaa mati gler cinta kat aku tp mun aku da bowink soe la aku mok layan agik..hehehkxx..jaik2 aku tok...tp ya larh aku..mun minat yaa banyak glak aku minat...huh...tp grek ku xbyk plang...scandal banyak laa..haahkxx...teruk2...begitu banyak cerita sal scandal tok...sampey ku x ingat brapa scandal ku..but bila aku love gler wif some 1 yaaa slalu jak cinta yaa x berkekalan..ya la akibat nya..tp aku redah nan smua yaa..yala knektok aku prefer be single and enjoy wif ma life...hehhekxx...dalam hidup ku almost wif ma family and fren..coxx bagi ku knektok ma family and fren more important..tau laa ya kelak cinta yaa datang kdirek mpun..smua alkisah cinta tok x brapa laa...ehekxx..bulak ku jakk..cinta tok laa banyak ngajarku erti idup yang sbenar...
.
.
.
mun kes2 minat tok banyak plang..berlambak bha...hahhakxxx..well minat yaa bukan maksud cinta larh..minat tok banyak artinya dong!!!minat style seseowg ya ka..minat nangga muka kiut ka..xsalah nak mok minat owg yaa..owang slalu salah anggap hal tok..bok jak minat over2 la cdak...terutama
LELAKI!!tp x smua laa laki dakya...
.
.
.
ermm actually banyak mok ku ceta...ermm terutama about ma sista who gone away from tixx world...ma frenship and about ma love..interesting x..hehehkxx...aku akan mula kan ceta blog yang bermula kisah aku lok..kakya bok sal familyku..then ma frenship...mun ada salah dan silap sila ajar2 laa aku tok!!aku BUDAK BARU BELAJAR TOWK!!!


towk gambar smpat indah...aku love ambIk gambR..
towk gambar ku nan gtar kapok ksayangan ku!!

kacak x gambar towk..xsngaja dapat gambar kacak towk!!
kagum ku eh!!!


0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea