Monday, March 30, 2009

noW it oL abOt mA frenshIp!!!sApa kAmi??

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:25 AM

tixx now oLL abOut mA frensHip!!sAyang pOwk ku sEmua!!

"itu la kAmi!!duNia itu kAmi yAng puNya!!"

yaa sal keluarga ku...aaaahhh tok sal frenship aku...frenship?fren 4ever kata owg gk..aku rapat nan besfren ku tok dari aku form 1 gk..kawan2 ku yaaa or member ku yaaa...flowria,carena,doreen.hon,doreen lanie,bethany,lilis...cdak2 tok laaa kawan sejati ku...smua tok x sama sikap..tp nakal smua sama mcm aku juak...

.

.

.

...................

but most aku pling rapat nan flowria or snang ku nunggah flo...kembar aku...tp xsama muka..tp sama palak!!hhhahakxx...tp owg nunggah nya yaya..ya nama gelaran nya kat umah tp aku senang nunggah nya flo jak..kami 2 besfren dari sekolah rendah gk..nya tok nang sot2 larh...mcm2 jak lam fkiran nya ntok imaginasi...tp nya tok kacak...aku kiut jak..hahahxxx...byk glak laki minat kat nyaa kira bnyak laaa pengalaman nya nan laki..ada suka dan duka kata owg kirenk gk...hahahkxxx...yaa sal flo..

.

.

.

...............

sal carenaaa...nya tok aku nunggah mek...pendek antara kami..kdak mbiak kecik tp xsdar diri nya tua stahun dari kami...kakkaka...nya tok masok peralihan yalarh tua stahun dari kami tp sama form nan kami...mula2 sbelum kenal kami nya tok pemalu and control ayu tp da kenal kami 2 flow nya tetak nang sakit laaa badan...kebelakang kedepan badan mun tetak x kurang juak pukul meja skali...nang dahsyat laaa tetak..nya tok tua jak dri kami tp manja kddak apa!!!macam mbiak kecik...

.

.

.

...................

kakyaa..sal doreen hon..nya tok aku nunggah edenk...hehehe...camney ku mok padah sal mbiak tok...nya tok kira plink pndey antara kami...nya mix cina bisaya...kacak laaa tp dulok mula2 tomboy...kdak mbiak kecik sot2...tp nektok da berubah da nyaaa...matang katakan...tp mun ingat2 muka nya dulok nang lucu laarh..kdak apa jak muka nya...tp tomboy2 dakya pndey bgrerk juak dulok mgalah kan aku...nya tok nombor 2 flo juak nan byk gerek...pndey skandal2 juak..nya tok berperinsip punya owg..skali pdah xmok boh dipaksa..nya tok ada motosikal spongebob cz nya mpu motosikal penuh sticker spongebob...peminat setia spongebob...otak pun mcm spongebob juak..sot2...tp nya tok ada plik2 skit laa...entah laarh aku kdirik pun xtau mok padah apa...kdang ble di percayaai kdang susah dipercayaai...tuhal binggung aku di polah nya tok...mok padah jaik x kan juak...baik juak..mun baik x juak larhh..kdang2 myakitkan ati juak...dari kata2 nya perbuatan nyaa...selfish laa ckit but she good fren too..sikap seseowg berbeza la nya...

.

.

.

........................


ermm tok kenal doreen hon and tok kembar dorenn hon iaitu doreen lanie...yang dikenali sbgai duyen..ermm nya tok kira mama ustazah mekowg...huizz...suka menenasihati kami tp kadang nya pun tjangkit sot2 kami...mula2 nang pemalu tp mun lama kenal kuar temberang smua..kdang geram juak nan sikap alim nya juak...pdah baik sangta tp suka jugdes owg juak..xtau laaarh...wo pu che tau laaarh...bingung seribu binggung...sama larh nya nan kembar nya edenk yaa juak...plik2 tp bena...walaupun sepelik mana cdak i still LOVE THEM SOOO MUCH POWK!!!

.

.

.

...................................


ermmm sowg gk bethany..or kami nunggah nya bet2...slalu kena buli kacoh2 nya tp sakit juak bdan ko dipukul nya..kadang gram juak..mok balas dibalas nya kuat lagi..haiz..sot..ermmm nya tok baru2 tok aku tau sikap nyaa..i'm really frustated laa nan nya.. nya menghianati kami skwan tp skwan diam jak..cz kami xmok gado sal yaa and polah kami putus kawan..lalek jak laa buat donno kata owg gk.. tp cian juak..besfren kan..tp kata mama ku mun owg dakya bukan kawan maksud nya..tp xpalarh...w/p apa pun nya tetap kawan ku juak..yaa smua tpulang kat diri nya dirik mpun..walau apa pun bet..i still love u as ma fren!!!bagi aku yaa laarh lumhrah dalam khidupan kita sbagai manusia..hope u faham and berubah...ermm yaa sal bet2..

.

.

.

...........................


laz kawan ku lilis..ermm nya tok aku nunggah nya cicak..nya rapat nan edenk..pmalu laaa amat2 sngat tp nan kami x larh and stat kawan nan kami nya pndey da gla2...nyaa tok besfren ku tym kecik skolah rendah dulok..nang baik laarh nya tok..tp kami 2 penah bertumbok juak smpey bdarah idung sla bgado..lucu larh...hahhakxx...nya xbyk laa.cz baru2 tok juak nya rapat nan kami tp aku tetap anggap nya besfren aku...cicak2...

.

.

.

..........................


semua persahabatan kami tok bmula dari form 1 gk tp pling lama ku kawan laa flow cz nya nang besfren ku dari form 1..sama klas..nakal cdak kawan ku len knektok nang dari dari kami 2 laaa..smua yang len nang malu2 mula kawan nan kami 2..tp da start tau sapa kami duak sapa..huh xda gk tau malu2..tetak jak keja..makan pun xda malu2 kdak ompuan len..xmalu2 mun nangga laki..cz lam psahabatn kami skawan laki tok x brapa lam idup mekowg cz asal kami appy slalu…w/p apa pun blaku kat kami mereka tetap kawan ku slamanya…POWK SEmUA I LoVE U ALL SOOOO MUCH!!!NO WORD CAN DESCRIBE HOW I MIX U ALL AND OUR FRENSHIP!!!berjanji laa walaupun klita berjauhan boh loss contack keyh...ingat laa persahabtan yang kita jaga dari mula2 kita mengenali satu sama lain dulu...

.

.

.

.

.


........................






hidup ini mengata hidup tuk senang saja!!!well is tat true??
aku pun xtau...
sama kita fikir kan!!LU FIKIR LA SENDIRI!!!


towk gambar kami...
dari kiri..ekong,it me,flow,duyen and mami rock!!!
towk sempat gk bergambar walaupun tym yaa sibuk angkat barang mok maen
pancaragam!!!
.
.
.


towk laa gambar yang terkumpul semasa persahabatan kami....
kami tetap bersama walau apapun!!!
.
.
.



towk muka abis spm towk!!nangga muka abis semacam yaa!!!
i mixx tixx tym!!!
.
.
.



towk gambar pancaragam sekolah kami...nangga ko alat pancaragm kami..
buruk bha..tp kenanga itu pentink..
kami bangga sebagai pelajar SMK LIMBANG!!!
.
.
.


Towk la kami sekawan..tym towk kami bergambar sambut bebday aku sweet 16!!
tym towk muka agik nerd2..lum pandey melaram!!!
sowg jak xda tym towk!!kawan kami LILIS!!
i miss tixx tym!!!semua enjoy!!!
.
.
.

3 comments:

.anakBISAYA. said...

hehehe...bagus2..improved!

kalau cdak ada gmbr sorg2 gik kacak.ko ngkah pas habis ko ceta sal cdak or sebelum ko ceta sal cdak.

mun xda gmbr sorg2...crop jak.:)
tahniah!hehe

.anakBISAYA. said...
This comment has been removed by the author.
.anakBISAYA. said...
This comment has been removed by the author.
 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea