Monday, April 13, 2009

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 1:28 PM
9-12 april 2009
Easther Camp 2009!!!

woohh!!!tahun nie memang banyak peserta ikut...
memang dijangka kan banyak nya...
bes memang bes buuuuuttttt...
so tired laaa mok urus kan..
terutama dalam makanan...
huh..bayang kan kena masak sebanyak 300 peserta..
mampus babe!!!!
untung ma lovely MUM ROSE and ma anty MAK NEL ada tolong..
and ol maa mum fren..
mun mauk harap kan ku memang x makan2 laa peserta yaa...
hahhakxx..
without them memang tak dapt laa nak masak..
tixx year the most pling banyak peserta daripada tahun2 lepas..
disiplin mereka tahun tok pun memang smakin baik punye sudah!!!
hhahaakxx..
tapi rasa nya kan..tix year laz aku ikut easther camp larh..
mauk jadi sukarelawan jak ku..
kalau jadi AJK nie memang susah laa babe!!
macam-macam masalah datang melanda..
pandey-pandey diri ko laa mok mengharungi semua rintangan yaa...
hehheekxx...
about makanan kat easther camp..
huhuhkkxx..memang sedap daripada tahun2 lepas bha..
untung nye..tym aku jadi peserta xda plak sedap macam tu makanan..
apuu!!!
tym nie x banyak ku ambik gamabr..
terlampau sibuk and penat bha...
pegang handphone pun jarang..
mata ku memang macam panda da...
huh..xckup tdo bha..
huh..apa lagi ku mok ceta ooo..
aku kongsi gamabr2 aku ambik tym easther camp jak..
coxx nothing interesting kisah lam easther..mybe cox aku AJK lam makanan and xda ikut aktiviti...
JOSH laa untung..nya AJK makanan and nya juak core group..
core group nie yang tukang bawa "PNW"
mereka nanyi and bes larh keja mereka...
xmacam keja ku..apuuu!!!1st and laz laa ku jadi AJK..
badan ku tok da rasa nya xda tulang suda..
sakit nak mampus babe!!!
huuhukkx..


ENJOY WIF TIXX PIC!!!
xtau pa mok dikongsi ceta dengan korg semua..
ini saja mampu ku kongsi kan..
i'm sorry!!!
otakku masih blur larh..




me and core group FIAT LIMBANG..
still small and masih dalam perjalanan belajar..

tixx bro paul!!ketua kami..
chalie kan muka nya..
nya tok baik orang nyaa..
xsuka marah orang sebarang..
tengok muka nya kelaparan yaa...


tixx bro LUCAS and unknown..
aku xtau pun nama budak sebelah bro lucas yaa..
nyampuk tiba2..
hahhakxx..
control lagi yaa muka..

budak2 core group and fiat limbang tengah makan..
semua kelapran..
rasa2 nya tym tok menu kami
NASI AYAM and TAUGE!!
hehehkx..

anty-anty yang banyak menolong
wthout them memang lambat larh siap keja kami..

nie laa peserta yang tengah makan..
semua da kelaparan tym tok.


nie smua ajk-ajk yang menolong membahagi makanan kat peserta...
huhukx..

eheee..serius juak muka lai..
hahhakx..
haus ku nie...cepat!!!

ewww!!si JOSH ni lagi..
muka kedak apa!!
hahahalx..tym nie bebday nya...
happy bebday JOSH!!!
JOSH AND RICKY!!

oppss tixx YELL..rajin nolong budak tuang kan air...
thankx to her oso banyak tolong..

semangat bha muka kami membahagi makanan yaa..
aku cantik2 sia..ada ke patut budak tu cakap
"THANK U ANTY"
elooooooo!!!i'm not ANTY k...
muda kali aaaahhh!!!!

hah..yang hidung besar nie nama nya BRO.SEBASTIAN@BADANG
memang rajin laa nolong kami angkat2 barang nie..
THANKX BADANG!!hahahkx..
masih available nie..
sesiapa mok isi borang dipersilakan..
hahhakx..promosi gik yaa!!!

disiplin kan..beratur gitu semua...
i think peserta tahun nie memang berdisiplin..sangat2 bagus!!!
chayo!!!

tok ma besfren MEK@CARENA..
gamabr laz sebelum nya smbung skul kat penang!!!
i gonna mixx her!!!

nie plak gambar me and ma twin FLO!!!
huhukxx..gonna mixx her too..
grenti lama xjumpa yaa..
she maa BESFREN EVER!!!
JOSH AND FLO..
kat depan kenangan skola rendah kami..
skola ST.EDMUND..
sayang aku xpat join gambar coxx aku yang ambik gambar nie..

me and josh tengah nunggu fotostat kat SONG SENG!!
ehehhee...
sempat lagi tuu...

yell and josh..
sama gik style yaa!!!kakkaka..
apuu!!!
muka!!!kami 3 tok laa yang slalu sama2 walau di mana pun semasa eather camp tok..

huhukzz..ya jak laa gambar ku dapat share!!maybe tixx will maa laz aktiviti kat limbang..
cozzz tixx 25 april i'm gonna go further maa study at kuching odie..
so i will gonna take long tym not update maa blog..
so bye maa fren blog!!!
uhuhukkx...
gonna mixx update maa blog..
KITA ENJOY!!!
GOOD BYE MAA BLOG!!!
tixx will maa laz blog i will post!!!
gonna mixx u oll!!!


2 comments:

doLp_fwiNa said...

uih..bez korg eyh..
rugi aku xda d limbang masa tk..
xpat join..
huhu~

aNak kImuk bisAya te2 mayAk teGUlu!! said...

huhukxx.yala ku pdah balik ctok ko..tapi ku da mok smbung skool kat kuching laa powk!!huhukxx..jarang laa ku on9 tok udah..

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea