Monday, April 13, 2009

love story again and again!!!

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:12 PM
oooohaaiyooo!!!!
hemss...dengan tanggal 11 april 2009 sec
ara sah nya sya telah break dengan

YUSUF BIN LAUB
i'm sory yusuf!!!
i donk love u!!!like i did yesterday!!!
donk noe wat to say laa
a
nak kata sedih tuu tak laa juga...
coxx saya yang minta break..
mybe cinta aku kat dia da pudar...
nya kat sabah aku plak kat sarawak...
so susah laaa...
maybe ini laa jalan penyelesaian nyaa...
lagipun skang aku lebih suka dengan bergelaran SINGLE MENYINGLE!!!
well aku kan emang nya begitu!!!
dengan trux trang aku bgtau aku memang xda perassaan kat nya..
entah pahal aku ble trima nya..
mybe ntok menghilang perasaan ku terhadap yang mudah dikenali
mr.R!!
rasa begitu bodo juga kan..
sorie yusuf!!i donk mean it...
but thankxx to u...ko sowg yang memahami and baik sangat..
hanya tuhan saja mampu membalas semua jasa ko..
aku berdoa agar ko dapat yang lebih baik daripada aku yusuf!!!
i'm really sorie!!!
we still fren rite???
hope soo!!!donk love me anymore...!!pilxxx!!!
i juxx want to be single and enjoy!!!
soe to say!!!ewww!!!
love membuat aku beban!!
aku tau jahat lam hal nie but tixx good for us yusuf..
i donk want to lie u about ma feeling..!!!
i still love wif mr.R..sorie!!!

kenapa laa love tok membeban kan idup kita!!!
cinta tok macam2 rasa nya..ada manis,masam,pahit,tawar..
dui daaaa!!!!
bak kata pepatah!!!
bunga bukan sekuntum kumbang bukan seekor!!!
idup kita masih panjang..
umor masih muda so percintaan kita pun msih cinta monyet..
enjoy dulok..skola dulok..cari duit lok..
baru cari laki..
kan bagus!!!yeah!!!
mentang suda single!!!
hahhaaakxx..

by de way!!!!
i'm free!!!! yahooo!!!! no more love is painful!!! kita enjoy lorh!!!!

8 comments:

.anakBISAYA. said...

dui daa...EMO kawan....haha

antoo^edenk said...

hahha.. jiwang!!

doLp_fwiNa said...

aaaa..hihi..
ada juak lurv story eyh..
anywy, bena ya..
nang mmbebankn..hihi..

xpa2..nggu jak prince carming ko dtg keyh..
^^

Rebel'ous Xang Rodriguez said...

aiyooo.
chill syg.

cikeYda said...

no love no pain..
i like it..

aku sendri perna alami cinta begini..
so sad..

apa sekali pun enjoy ok Babe!~

.AzFaRuL. said...

nampak na u x suka ngan nya... siap njoy lpas break.. U GO GIRL! ;)

ToMToM iN WoNDeRLaND said...

takpe2!
hoho..ramai lagi jantan!
hahahah

aNak kImuk bisAya te2 mayAk teGUlu!! said...

hemsss...hemss entah aza fighting!!!

~bak kata pepatah kumbang bukan sekor bukan banyk berkuntum-kuntum!!!

~hehhehkxx..

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea