Saturday, May 30, 2009

bukan alang-alang!!!cuti suda datang menjemput ku!!!

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 4:26 PM
hehhehekx...ahernya holiday kan aku tunggu2 telah datang menjemputku...
waaaa..bukan alang2 itu...hehehkx..
walaupun hanya seminggu jak cuti asal terubat rindu ku dengan rumah ku,gitar ku,organ ku..
waaaa bukan alang2 itu*trademark baru*
hems...29.05.2009 pada jam 4.30pm saya telah bertolak dari kuching...
hemss...macam2 keja ku dlam bus tu..
sakit nya buntut aku duduk...
huh..bukan alang2 sakit nya..hahhakx..
dala perut ku mcam2 karenah..lapar laaa mok kencing la...
nasib baik mok melabor tidak ada..hahhakx..
then keja ku dlam bus aku buat berborak dengan kawan ku kat tepiku,blakang...
aku buuat bus tu mcm bapak aku yang punya bus...
hahhahakx..
ok baik laarh...hahhakx..
hems...smpai laa kul 11 mlm baru mulut ku berhenti bercakap...
hahhahakx...ertinya aku penat dan tidor laa...
adeh itu pun mauk di tanya...
hahhhakx...

********************************************
apa lagi mok bgtau ooo??
hemss lupa saya mok cakap...
kan aritu ku ckap kasut ku kena curi nie skarang hp sony saya W580i pulak rosak LCD nya...
aiya tenggong betul hp tu,,mok tukar salah2 juga..
terpaksa laa saya repair sahaja...
keypad dia lagi tak bgus..cepat rosak...benci2!!!
asyik2 nak minta duit!!!macam orang buta sahaja saya pakau itu tepon kerna aku main agak2 sahaja tekan mok main kan lagu...
aiz...klu ku kaya memang aku tikam jauh DI SANAAAAAAA!!!!!
hahahhakx...
*ada lagi ketawa tu kan???*
hemss sebenanya saya happy sngat da smpai miri nie...tpi blum smpai limbang lagi la...
esok baru balik limbang...
hems...doh...
rindu juga kawan2 kat twintech DI SANAAAAA!!!
saya tipu mereka yang saya terus pindah and tidak balik sana!!
huh..punya susah payah aku meyakinkan mereka...
tpi mereka nangis ooo bila mereka betul2 yakin dengan kata2 ku itu..
waaa bukan alang2 ble jadi plakon tuuu!!!

**************************************************

OK BAIK LAAA...
nanti2 lagi saya update saya...
ok harap maklum yaaa!!!
sekian terima kasih!!!



1 comments:

edenk said...

yoo..dakne mo cntact kalo hp rosak?

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea