Tuesday, May 26, 2009

deeeehhh...suyenkxx is coming back!!!GEGAR!!!

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:30 AM
waaa...rindu bangat deh sama blog ini...
by de way sowie bangat doh...
i'm really bz wif ma skool stuff lorh...
lagipun ngak ada wireless doh...
then bcox terlalu amat merindu kan menulis blog ini saya telah membeli
CELCOM BROADBAND doh!!!
hehhhekx...waaaa..hilang baget gue deh....
hhahahakx...
hemss..taknak tanya apa life ku kat TWINTECH COLLEGE nie ke?
hemss..nak kata sedih tuu ada laa juga...
nak kata happy and enjoy kat cnie ada juak....
entah i donk my feel here..
besalarh kata owg..khidupan dengan family lain..
hidup berdikari lain...
hemss cnie kena fikir pasal duit,skool assigment and banyak lagi laa...
kat rumah...hemss even borink tpi idup msih senang!!
betul-betul-betul???
hehhekxx...

*****************************************

waaaa....pling gempak laa news kat skool ku...

MY SHOES NIKE HILANG!!!

bodooo!!!aku sumpah ko seumor idup mandul xda kurunan...
idup ko susah sumo idup!!1
cinabank betul ambik kasut NIKE aku!!!
NIKE tuu babe!!!klu murah tak juga aku kisah!!!
waaaaaa!!!!sedih nyaa!!!waaaaaaa!!!
satu mlm aku tak tidor k fikirkan khilangan kasut ku!!!!
miskin sngat ka nak ambik kasut aku!!!
kasut aku berbau aku pun ko mok ambik ka???
waaa cilakak sial siot nak mampus!!!
mun ku tauk ko sapa nang aku SMACK DOWN ko smpai mati!!!!!!!!1
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa@!!!!dammm!!!
then de most i hate laaaa my fren here!!!
aaaaaaaaaaaaa!!!tengong!!!i mixx my fren flow,mek,edenk,duyen,beth!!!
hemss macam jux now make no mood to see them!!!
aaaaaaaaaaaahhhh but wat to do..wat bodo jak laa...
simpan je dalam aty!!!mereka ckap main lepas jeeer!!!
apa ingat dirik kowg perfect sangat kaaa???
eloe!!!watever!!!da laaarh getek nak mampus..
(getek=gedik)
eewww!!!make me feel dammm jak tengok muka mereka!!!
nasib baik laptop ku ini menemani ku melepas geram!!!
ewwww tak sabar laa nak balik 29.05.2009 nie!!!
yahooo!!!meet ma fren again klu jumpa mereka juga!!!hems...

*****************************************************

waaaa i really so sad laa today!!
macam2 masalah menimpa aku ari nie doh!!!
macam mana laa aku mok bertahan nie...
i really need some one!!!
but i'm feel alone rite now!!
i donk noe where i should tell ma problemm!!!
ooooooooo dear god!!!
help meee!!!!
how could tix happen to meee?>??>>>???

1 comments:

edenk said...

ilek!!!mana ko??
xblit ka??
kta lpak puas2..

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea