Friday, June 26, 2009

~GOSH~tommorow bermula lagi hidup baru di "KUALA LUMPUR"

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 2:27 PM
"ADUH MENGAPA"
hems...masa 18 june aku telah brenti skool kat
"KOLEJ TWINTECH KUCHING"
hemss...dalam satu hari saja aku membuat keputusan ntok brenti skool
kat sia...walaupun berat aty mok tinggal kan..
tpi my future lagi pentink..
becox kat twintech aku hanya ambik jurusan diploma in akauntan..
kat becoming new skool at KL or "KOLEJ UNIKOP"
or dia under "UITM" punye kolej..
kat sana saya ambil jurusan "DIPLOMA SAINS"
jurusan yang memang saya mahu..
so peluang kat depan mata so pegi jak laa..
lagipun ma parent pun sokong keputusan saya..
lagipun sana senang sikit..my sister ada kat sana..
but yang saya risau laa sesangat nie..
takut alone2 je kat sana nnt..mula2 masok tu laaa..
palak aku nie blur sangat...
lagipun..aku mengharap laa sesangat skool tuu mcm campus betul2..
and most important de hostel kena bgus laa..
yaaa ampun asak mok gugok jantung ku fikir kan yaa..
hahhahahahxk...
*aduh mengapa*
rasa2 nya "AKU BOLEH"
risau juga diploma sains nie kena blaja balik bio,kimia smua tuu..
mati2 pecah laa otak ku niee nnt...
 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea