Wednesday, July 8, 2009

"TIRED+KEPAK=LELAH"

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:08 AM
woooo!!baru beberapa ari start kelas..
da mula malas nak gik kelas!!
apa nak jadi??
hahahhahxkk...
nak tauk apa keja arian ku kat kolej unikop??
hemsss..pagi kelas kul 9 slalu start so bgun kul 8 lebih..
mandi2 siap2 smua yaa..
kakya gik kelas cox kelas ku belakang hostel ku jak..
hahhahalx...
then tak smpaey 2 minit da smpai kelas jux the problem kena cari kelas...
but thankx god kelas dalam satu blok jak..
begitu laa..lepas kelas balik hostel..
barink2 sementara nunggu masa kelas sterusnya..
petang xda kelas cox kelas ku pling lewat pukul 6 jak..
kawan2 ada kelas mlm smpai pukul 10 mlm...
hahhahakx..kita gelak mereka!!
jaik kan?jahat kan?memang pun!!
aku dilahir untuk menjadi kejam!!
hahhakx..
kita kutuk mereka!!
hems lepas tuu petang dalam bilik je..tgok dari tingkap nangga laki!!
wahahhahakx..
itu dia!!
aku cari pencuci mata ku!!
di mana2 pasti ada pencuci mata ku!!
my "EYE MO"
akhir nya ku jumpa 3 owang laa kira..
but the problem aku tak tauk nama mreka tuu..
antara tiga sowang jak ku tauk nama nya "MR.LESLIE"
mybe kot..tuu pun ku dgr kawan nya panggil nya kdakya..
kbetulan terdengar..
yang dua ekor tuu??
sowang ku panggil "BUDAK KACA MATA"
sowabg lagi "MBIAK MINTA PUJI"
hahhhakx..
but mreka dua tok sporting tauk..
mreka dua suka tegur ku...
mreka tauk nama aku tpi ku xtau nma mreka dua..
hahhahhalkk..
cox setiap kali bertegur mereka dua yang banyak cakap.
so xsmpat laa nak nanya nama...
then..
pada tanggal 7 julai 2009
so kira baru semalam laa terjadi..
aku nan kawan roomate ku and sowang kawan dari sarawak
gik makan kat gerai depan hostel ku yaa jak..
ku terserempak mereka dua..
but yang "budak minta puji' ya sebelah meja ku makan yaa..
aaaannnnndddd!!!
ku tengok dia duduk nan awek nya!!
fuhhh!!frust nya...
tpi yang yang lawak nya..
sempat juak mok tegur ku..
ok laa tuu...
then yang "BUDAK KACA MATA"
nya dudok nan awek2 di hujung meja ku makan yaa..di saaannaaa!!
mybe dudok nan awek kot..
hems..skali lagi hancur aty ku..
wahahhahakx..
kcian..
"NORUBAT PIGINAWAAN"
tapi biar pun hujung di saaaannaaa!!
nya berdriri then tegur aku!!
"HAI FLO-RI-DA"
hahahhakx..
yala nama glamour ku kat ctok!!
kcian kan?
okie laa tuu!!
so walaupun ada awek ke takde ka..
aku tetap minta mreka tiga yaa..
buleee bha kan klu minat??
it okie ba..bunga bukan sekuntum kumbang berekor-ekor lagi..
hahahhahakxxx...then itu je alkisah
"AKU,BUDAK KACA MATA,BUDAK MINTA PUJI,MR.L"
hahahakx..
conclusion of here is
"NORUBAT PIGINAWAAN"
hahahhakx...

0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea