Saturday, May 15, 2010

٩(-̮̮̃•̃)۶ HAPPY NYERR ٩(-̮̮̃•̃)۶

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 7:23 PM
❤ YEAAAHHH EXAM DA ABISS ❤
ahernya selama dua minggu bertempung dalam exam aher nya OVER!
tapi happy kejap jak laa
lemah juga jantung ku menunggu result nie nanti

bak kata ajeera cuak dowh!
HAHHAHA
macam mana la result nie nanti hoh?
for me semua just okie just ANATOMY cilaka tuw jak down!
susah nak mamposs!
hish!
dala takda bgtau apa2 pun apa yang keluar
x macam kelas laen lect ada bgtau apa yang keluar
nampak nyaa nextsem jumpa larh lagi PUAN IZREEN!
damm!

forget about it
sekarang ahernya ku dapat la balik SARAWAK oh TANAH AIRKU
tidak sanggup lama2 kat SUCK CITY nie!
yeaaahh!
tapi kena tunggu lagi sampai 20 mei baru balik LIMBANG!
yeah tak sabar la nak jumpa mami dadi!
MISS u soo much MAMY DADY!

sampai limbang macam2 la aktiviti nie..
jumpa keta kesayangan ku ELITE!
then merayau jumpa kawan2 kat LIMBANG!
yeahh kawan2 aku da nak balik!!
apa2 plan kaaa?
rindu aktif kat GEJA ST.EDMUND!
here i am Lord! this is i Lord!

kawan2 ku ada pa2 plan ka?
K-Box ofcoz bila balik niee..
sediakan tenaga andaa keyh?
lepak2 kat X-planet!
yeah!
makan burger mbak anak buah!
terbaek punya anty la aku kan?
hahhahaha!
waaa semangat nya nak balik sarawak!

tapi sad laa tak jumpa my lovely kazen emmy liza!
aku balik limbang nya balik k-ell sudaa!
aiyaakak!
kazen kanapa la kau balik awal sangat hah?
rindu nyaaa samaa kamoo!
SAYANG KAMOO BOODOO!

kepada kawan2 ku di unisel!
❤ayuni ❤mardaei ❤dayang ❤ capeq ❤sya(tin)
i gonna miss ol of you soo much!
keep in touch keyh owez?
jumpa kamu nextmonth
jangan feeling2 keyh bak kata capeq
rindu sangat lepak dengan korang
pegi akuatik mesti akuatik rindu keriuhan kitaa
deng pun da sunyi takda kekecohan kitaa
hahahha!
aku rindu kamoo semua booddoo!

❤thankzz❤
❤fffffuuuuccckkk❤
❤pegiii maatii la kauu❤
❤tolong la faham❤
❤mar! BAEK ❤
❤babii saaii❤

itu la kata kamiii!
miss your trademark kaawn2 ku!
JANGAN CURANG2 keyh dengan aku!

0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea