Wednesday, May 26, 2010

❤ HOMESICK ❤

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:46 AM
yeah!
cutisem da bermulaaaa
limbang ooohh limbang
di situ la my lovely Hometown!
bermulaa laa my responbility
take care my mamy dady!
I ❤ mamy dady!
i promise i will take care both of you
sekarang aku malas jer nak kuar2 niee..
ngee!
keja ku dudok kat rumah on9 all the tym untill da bosan sangat!
aiyaakk!
keja ku kat rumah..
bangun tidor tidor lagii!
hahhaha
makan tidor kemas rumah teman mamy pegi pasar tengok tv
itu la keja ku?!
bosan rite?
tapi i'm happy doin that!
hahahha!
tak payah fikir pasal duit makan semuaa!
i loves stay at HOME!
waaaaa!

yang aku pelik mood mami ku sentiasa baek!
terkejut kan?
hahahhahaha
tapi abis badan aku kena gigit nyampuk!
rumah ku banyak NYAMUK!
cilakak!
hahahaa..
satu lagi kerja ku cuci keta ku ELITE!
waaa banyak sracth( xtahu spelling laa)
nggeee! ❤
i knoe sapa yang buat!
DADDDYYYYY!
i knoe u did it..
hahahhahaha
paling lawak bila my niece nenang yang cakap dady ku yang polah semua sracth
then my mum baking my dad..
ahahhahaa!
i knoe my dad memang mcm tu..

motosikal dia sendri pun dia ble langgar
hahhahaha.
that my DADDY!
my big HERO in my lifee!

my mum plak memang dikenali dengan membebel nyaa
waaaahhh sapa xtahan memang sakit aty
kata2 dia mmg menusuk jantung
tapi aku pelik kbelakangan nie mood dia cam baek jer!
waaa masa ini la aku BODEK diaa
hahhaha!
i got it
aku dapat kerinting my hair again!
yeah!
❤❤❤❤❤❤❤
i got new hair styleee!
yeah!
i love it!
my mum is my HEROIN!

❤❤❤❤




0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea