Wednesday, June 9, 2010

♥ having fun with my gays kazen ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:39 AM
hahhaha!
selama seminggu aku bercuti bersama keluarga ku ke KUCHING,SARAWAK!
fuhh!! wat the fffuucckk!
sangat2 penat our journey
mengambil masa 2 hari baru sampai
actually satu ari pun sampai sudah tapi parents ku *GEDIK* mok singgah2!
haik! xpa laa mu terus2 journey nang penat gilak! nang xda burit sampai kuch!
ehehhee!
so mula2 plan nak stop kat sri aman saja
tapi memandang kan ari da gelap so kami pun sempat sampai di SARIKEI!
sarikei bandar nya lebih kurang macam LIMBANG la juga..
not small not big!
so kami tdor2 rehat2 di sarikei!
pagi2 bangun gik breakfast makan MEE GORENG UDANG GALAH!
fulamak! sedap hingga makan mangkuk! hahhaa!
then kami pun terus kan perjalanan ke KUCHING!
eh lupa nak bagitau..
perjalanan kami bermula dari
LIMBANG-MIRI-BINTULU-SIBU-SARIKEI-SRI AMAN-KUCHING
fuhh! penat kan?
so kami pun arrived kuching dalam kul 6 petang macam tuu
rehat minum petang dulu pegi rumah anty ku kat BATU KAWA!
bila sampai kuching waa macam2 kenangan wif my late sister
nak cakap pun susah
my mum non stop talking about our memories taking my late sista to chck up at kuching from limbang using our car UNSER QMF 169!
at that time no word "TIRED" 'in our life!
so memang macam2 kenangan! tapi tahan jak laa
lagipun banyak juak kenangan dengan kawan2 kat kuching bila further study kat kuching last year!miss u my TWINTECH!
hehehe!
sampai rumah anty..anty2 ku suda menunggu dengan anak2 ribena!
saya ada kazen paling kecik umor 1 years plus!
hehhee!
x sangka kan??
itu sebelah my dad..
my mum side aku paling BONGSU!
hhehehe!
so dengan excited turun dari keta jumpa kazen bengong aku JEFRIZIO!
entah betul ke x nama tuu?
hahhahaa!
tapi sekejap jak jumpa coz kami terus kan perjalanan mencari rumah anty sorang lagi
so balik mlm sangat ngantok penat sangat!
bangun awal pagi!
mami cakap" YANG, BANGUN MAKAN MEE LAKSA"
hahahah! makan jak keja ku!
well agik idup agik makai!
hahahhahahah!
sluurpppss! dua pinggan ku hentam! sedap siot!
paling sedap LAKSA di kuching!
then jalan2 di indian street beli belah di sana!
hush! penat melayan karenah mami ku sebok membeli kain batik sarawak di sana!
so malam juga kami balik..
tapi time ku balik ya my kazen jef xda..only another kazen lagi JERRY JAY!
my crush on upon a time agoo!
hehehhehe! kantoii!
so ceta2 la dengan nyaa! sambil menunggu kazen ku jef balik dinner
fuhhh lama menunggu dala mata mengantok
so dalam kul 12.30 am dia pun sampai..
kami semua pun tidor coz kletihan!
then next pagii kamii bangun pagi lagiii!
kalii nie pergi ke SERIKIN!
xkan miss pegi kuching kalau x gik SERIKIN!
my kazen jef x join tapi JERRY JAY jak join
kami duak x rapat pun jadi rapat!
ngeee!
punya panas di sana smpai sunburn muka!
tapi kami duak jerry soo sweet kongsi payung wif sama colour t-shirt!
ehehehehe!
then kami duak beli same binicap!
cantek! dia aku pilih..yang aku punya dia pilih!
rapat plak! then kami duak ambek2 gmbr together!
soo sweett! as a kazen keyh?
hehhehe!
then malam plak gik makan MEE CHAP!
waaa sedap sluurrpp!
kali ni JEF ada! kami pun gila2 jak keja!
so banyak gambar kamii!
nanti2 saya upload!
ngeee!
begitu la ceta!
overall cetaa!
HOLIDAY BES SANGAT AND PENAT LELAH!

0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea