Thursday, June 10, 2010

♥RESULT ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:07 PM
so as u knoe result aku bok kuar 8 JUN 2010
hurm keputusan macam FUCK!
aku dapat cgpa 2.58 jak!
then my anatomy get grade D-
what the FUCK!
aku kena repeat my anatomy!
shit aku benci mok ketemu lagi sama si IZREEN itu!
then aku yang lebih terkejut!
semua clasmate pompuan ku FAILED xpat masok NEXTSEM!
aarrrgghh! hanya tinggal aku sama ONN FADHLI and SYED AZREY!
whatt???
then only 3 and me the only gurl??
sedih nyaa!
i'm gonna mizz them soo much!
AJEERA( RARA )
ALYAH ( LALA )
KAISYA ( SASA)
nampak nya for de laz kita makan di SUBWAY adalah kita bergelar sbagai CLASSMATE!
huhuhuhuk!

then saya dapat lagi satu berita dari my besfren AYUNNI KAMARUDIN
pun sebok nak pindah dari unisel!
so angan kami tinggal di KONDO KRISTAL !
kenapa ko nak pindah juga?
DAYANG pun pergi BATANG BERJUNTAI!
MARDAEI pula pindah entah ke mana!
semua korang nak tinggal kan aku!
kornag buat aku nyesal besar masuk UNISEL!
kalau aku tauk aku da lama aku masok IKIP COLLEGE
tapi kalau minta pindah lagi memang kena tempeleng dari family aku
hahhahahahha!
tapi takper laa!
may ol my fren GUDLUCK and SARANGHAEYO!
aku pulak akan terus kan KERJAYAAN KU!
chayok fighting!
kawan2!
plez JANGAN LUPA FLO YANG CHUMEL nie keyh?
nampak nya hanya aku dan sya( JUSTIN) jer la yang stay kat kondo tu!
huhuhuhuk!

I MISS OL OF YOU!
sob..sob..sobb!

0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea