Tuesday, October 12, 2010

♥ FINAL EXAM ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:19 PM
11 october 2010

Final Exam da pun bermula!~
Then aku plak langsung x sedia lagi
and FYI 1st day of my exam adalah Paper Anatomy 1 & 2!
Damm in 1 Day i need do 2 paper?
Da la kena jawab 2 paper kena Kuarantin lagi!~
Kan ka bengang di buat nya!
aku rasa seperti duduk dalam bilik TELETUBIES! LOL
duduk seharian dalam sia tanpa makan tanpa hiburan seperti MY HANDPHONE!~
Ooo Tidak!~ Separuh Tiang jak rasa time tuu!~
Kul 4pm then baru balik Rumah and NO KUARANTIN anymore!~
Dan muka aku time tu macam orang gila and mati suami jak asak!
But aku betul2 risau nie result Anatomy ku!~ Oh NO!~

My next Exam on 14 Oct, 19 oct And 21 oct!~

Then Im free for a while dan xlama tu pasti kuar result!~ Oh man!~ Sekarang suda rasa nak gugur jak jantung ku! Oh Lord! Plez Help me!~ Aku betul2 risau nie~! Mampu ka diriku? Aku macam tak ada semangat da nie (@_@)

26 October 2010
I will back to LIMBANG! Damm i can't wait for that!~ Plez fast the Time!~ But Slow the Time when im at LIMBANG! Miss my Home so much my lovely Car my Parents For ofcoz!~ Miss mamy dady so much!~ ♥ u my Mummy Daddy!~ Saranghaeyo!~ >_<

0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea