Monday, June 3, 2013

SO ? SO ? SO ?

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 5:20 PM
Tup tup ni title. So ? Wooooo m'yerap darah ku mun orang jawap or komen or balas ku dengan perkataan "SO" tok. Mun tok " so macam mana " xdahal tapi paling xsuka ngan cgek word "SO" tok. Nang makan penumbok la namanya. Mun depan aku orang jawab aku kedakya kan nang ku lompat pegi duduk kat kepala nya kedak orang thailand slalu berlawan ya kakya pusing kan kepala gik belakang. Fuh lega ! And tok gik mun orang jawab aku " So perlu kah " Tok ku polah terajang pasya smack down kakya sepak muka nya laju2. Fuh gilaaa ganas. Ok semua itu hanya imagination semata-mata. Aku nak lompat gik belakang orang duduk kat bahu nya rasanya sangat mustahil. Lompat pagar olahraga pun fail. HAHAHHAHAA. Cuma aku xsuka orang kurang ajar gila menggunakan ayat "SO" ya. Jaga perasaan orang. Note to myself too. Xkira kita tua or muda kena respect perasaan orang.

So we ends up this topic by here. Sama2 kita merenungkan macam mana ku mk lompat pegi bahu orang ya and pusing kan kepala nya. LOL XD

Love
#Flowy'Reyn xoxo

0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea