Tuesday, April 14, 2009

daaa!!!so bowink laa today!!!

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 7:40 PM
uhuu!!bowink gler laa today!!!
euuwww!!!xda keja mok di buat..
keja ku shari tok..online jak keja ku...
sampai ari hujan kat luar pun x sedar smpei baju di sidai x ingat ku mok ambik...
kakakakkaa..
dengan x sdar ku yaa...
tiba2 ada satu suara dari MUMMY MONSTER memanggil nama ku..
SUUUUUUYAAAANNNGGG!!!!!
*
*
*
waaaa!!!tym yaaa baru ku ingat!!
yaaa tuhan!!!!
aku lupa angkat baju yang disidai!!!
nang mati laaa ku kena tiaw tok!!!
dengan semangat ku mcm 100 meter bha pegi ambik baju2 yaa..
huh..sambil ambik baju yaa aku dengar MUMMY MONSTER ku yaaa meleter!!!
huh!!!tensen!!!mun mummy ku yaa meleter abis laaa semua kisah lampau akan keluar..
zaman2 purba pun nya akan ungkit punya!!!
well tat ma mum!!!
da biasa daaa dengan leteran nya yaa!!!
yaa baru mami ku lum gik 2 gik adik beradik nyaa..
maa uncle yaji and ma anty selamai from brunei!!!!
euwww!!!tensen abis laa mun mereka tiga berkumpul!!!!
bergegar dunia di polah di cdak...
percaya laaa!!!
but mereka semua baik laaa juxx mulut jak jenis yang kalaku ckap bersuara besar!!!
klu mok tauk..isteri or suami mereka bertiga nie kan memang jenis pendiam laaa
yala kata orang klu suami/isteri jenis kasar suami/isteri mereka jenis pendiam...
like maa dad..x banyak karenah..
cool ol de tym and owang nya penyabar...
huh maa dad..nya tunjuk kasih sayang kat kami not from bermanja dengan kami but
dengan membeli barang yang kami mauk x kira apa laa..
nya pasti belikan..
hehehekxx..
ke lain plak ceta ku...
emo bha nie tu laa tiba2 lain plak ceta...
hehhekxx..yang sal maa mum and dad..lain hari ku ceta laaa...
*
*
*
hemss..sambung ceta ku tadi yaaa...
I"M SORRY!!!
lepas da kena tiaw..ku ambik anak buah ku nok kecik yaaa masok lam bilik ku..
apa gik keja ku tdo laa keja ku..
kul 5.30pm baru aku bangun..
then..tiba2 ku terdengar bunyi perut ku bergendang panggil ku gik makan...
GUA LAPAR BABE!!!
kakya ku twun gik dapur..aku makan mee hon...nok mami ku masak pagi tadi..
maalas mok makan nasi...xda lauk..ikan tamban jak mami ku goreng tek..
euwww..!!!
lepas yaa on9 laa keja ku...
eheheee..
begitu laa ceta nya dong..
on9..on9..on9..on9 la keja ku..
*
*
*
sebenanya ku binggung laaa apa mok ku polah persedian gik kuching tok..
uhhhoooo!!!help mee dong!!!
semua fotostat2 lum aku buat gik..kakakaka..
mls bha..ingat mok buat minggu depan tapi difikirin takut kelam kabut plak jadi nya...
so esok laa aku mok buat semua nie!!!
BTW esok gue pegi blaja memandu then lepak nan kawan for de laz..huhuhukxx
gonna mixx them!!!
uhuhuhukxxx..goodbye maa fren!!!
i love u ol!!!
i still mixx our memory at high skool!!!
so many sweet memory we been thru..
^^
^^
^^

ahahhakxx...lum gik jalan da mok sedih2..
hahahakxx...
muahahhakxx..
k tat ol rite now..
aku mok makan burger ku lok!!!
jangan jeles dong!!!
DAAAAAAAAAAAADAAAAAAAAAA!!!





0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea