Tuesday, April 14, 2009

i got tagged again from sis XANG!!!

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 9:39 PM

( What Do You Say)

1. Kalau anda jadi orang terkaya di dunia?
~waaa bes nyaa..tentu laaa mula2 aku akan derma duit ku ntok owg yang memerlukan..buat apa yang ku ingin selama nie~

2. Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?
~klu ku jadi seksi?ble jadi kaa??dui daaaa...amen mun ku jdi seksi lam dunia tok..ku akan jadi seksi lagi mengalahkan angelina jolie~

3. Kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
~soe naik lori laa ku mok terjun..mak bapak ku susah payah besar kan ku mok terjun korban kan nywa..nang paloi laa yaa..ya trux trang ku pdah tat not LOVE~

4. Kalau orang kata blog anda teruk nak mampus!
~well suka ati nya laaa nya..alah dengki laa tuu!!!xpa MAY GOD BLEXX U..
maafkan laa dia kerna dia xtau apa diperlakukan nya~

5. Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda. Kira perkahwinan yang ditetapkan keluarga lah?
~entah laa..no komen..tapi klu aku memang membantah laa..haiyoo zaman purba bha tuu pkey jodoh2 tuu..eeee...love will come alone laa..~

6. Kalau tiada lagi hari esok?
~apuuu!!!we must ready dari awal..so kena enjoy ari2 larh..so x nyesal xpat nangga esok lagi..
bertobat laa dari skarang..hahahkxx..~

7. Kalau orang yang anda benci berada di depan anda?
~hemss wat bodo je..suka ati nya laa mun benci ku..janji ku BAHAGIA!!!

8. Kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
~hahhakxx..dui daaaa..trimas kasih jak laa..xda ku mok masok..~

9. Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
~apuu!!!tolong laaa..tolong laa jangan..aku masih muda and need them~

10. Kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati?
~entah laa tlampau bnyak ku minat xtau mana satu..tapi kalau ble aku mok jumpa SIMPLE PLAN larh..~hahahxxx..i love them~

11. Kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
~hahaahakxx...entah laaa xtau ku..tak baik membunuh walaupun kena bagi lesen..~
we must love each other

12. Kalau orang kata anda kacak/cantik?
~well kambang laa..smpey seluar dalam pun koyak~
~hahahahkx..~

13. Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
~waaa!!!bertobat ku..neytau sok lusa mati suda~

14. Kalau anda berpeluang menikmati makan malam yang romantik?
~waaa..sama si zirafah mok ku..adududud..gla laa..mesti ku mok~

15. Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
~klu perlu y not..cinta tak semesti nya kita harus miliki~

16. Kalau anda memenangi anugerah? Dan anugerah apa yang anda inginkan?
~huhuhukzz..entah laa xtau laa..mybe anugerah orang paling bijak di dunia kali~
hahahahakxx

17. Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing? Bangsa asing mana yang anda inginkan?
~hahahakxx..ofcoz korea or jepun..klu x owg putih kali..ehehee..klu laaa~

18. Kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
~waaaa..plixx donk..coz saya suda merasa itu..sangat pedih~

19. Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
~WATEVER WHO CARE~

20. Mengenai orang yang tag kamu ni?
~opsss sis XANG...she sweet and good..nice blog..nya tok laa slalu bagi aku tagged~thankxx sis...love ur blog..

21. i'm tagging
~JOSH~
~DOLPINA~
~ANTOO EDENK~
~CECELIa BETHANY~
~and smua owang rasa tagged nie bes mok buat~

0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea