Saturday, May 2, 2009

de continue od tat story lorh!!!

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 2:16 PM











ehehehekxxx..kesambungan cerita tadi...hhahakxx...
weelll actually tix story dda lon tym ago bha..
but masa tuu aku punya laaa malas tahap dewa nak buat blog ku so mals laa nak post..
ari nie disebabkan aku punya sangat borink dudok umah anty ku...
aku buat la blog nie..
cilakak punya kazen ku JEFFRIZIO!!!
aku kat umah nya plak keluar umah!!ngok!!
kcian deh sama aku...
terpaksa ku jadi ANAK PEREMPUAN anty ku tok...
hahahhakxxx...
nasib baik laaa umah mereka tok ada internet...
ble laa aku melaram ckit..
mata ku tok sakit daa x exercise!!
gilaaaa!!hahhahakxx...
tym kat hostel mata ku ari2 exercise..hahhakx...
welll aku bhaa tok...
***********************************************
^-^

^-^

^-^

hemss lain plak cetaaa...
k laaa smbung ceta pasal gambar atas yaaa..
hemss aku pun ingat2 lupa bha..
aku ceta besa2 je laaa..
yang ku ingat kami 2 grace pergi ambik si babey JOSH nie..
then trux gik tempat reunion yaaa kat petiambun sia...
on de way tempat yaa memang seram..
aku bagi signal kat dua ekor grace and josh supaya laju
tpi x juak faham2 msih perlahan..
lepas yaaa aku pun race laju2..
bok cdak duak ikut smbil ketakutan
cox tempat yaa memang amat laa seraamm...
then smpai laa umah si kawan kami si hazlinda-mami rock yaa..
hhahhakxx..then kami jumpa2 laa kawan2 lama2 yaaa..
makan lepas makan kami pun mgmbil sesi bergambar...
ewww...
lepas yaaa kami pun ajak2 laa mereka tadi gik sama funfair...
ewwww!!!punya laa terkejut tengok funfair ya
coxx masa umorr ku 6 year je ku penah pergi funfair

*************************************
^^

^^

^^

tixx was maa second tym...
ewww..banyakk nye orang tym tuuu..
datang2 sia kami naik yang amat ku trauma sampai skarang iaitu APOLLO ya!!!
hemss mula2 yaa cool kami makin lama makin truk..
klu aku jerit lagi memang ku muntah...
smbil menahan muntah aku sempat lagi ketawa dengar kawan sebelah ku marlene menjerit minta tolong and mok nangis!!!
hahhahahkxx...!!!
"NGAI KU MAMI"
yala nya sebut berkali-kali!!!
da abis main yaa nang pucat muka ku mok muntah..
hehehehkxx..hanya josh je tauk macam mana aku masa yaaa..
w/p dlm kepeningan sempat kami main bumper car..
hahhahakxx...
lepas yaaa aku minta balik awal coxx xdapat tahan lagi kepeningan ku...
x puas ati ku actually tym yaa cox x banyak aku main..
cilakak punya APOLLO!!hahhahxk...
memang x banyak gmbar ku ambik tym laz2 yaaa cox da amat penink nak mampus!!!
1st and laz aku main benda ya gik!!!
hahhahkxx...
dengan x puas ati aku pun balik...
makan penadol!!then tdo memang aher ku bgun!!!
begitu laaa ceta aku pada ari yaaa!!!
dengan x puas ati aku ajak lagi kawan2 ku len jalan gik skali for de laz b4 aku gik kuching!!!
hah masa yaa bok bes cox aku x main APOLO bodo yaa!!!
yang sal yaa kelak ku cetaaa....
wait and tunggu yaaa!!!

*******************************************************
<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


*buat masa tok..yala kisah ku aku gik funfair yaa*
*I HATE TAT APOOLO*
i tell u..jangan naik main benda yaaa!!!
mun sapa ingin jadi angkasawan ble laaa!!
dipersila2kan naik!!aku alu2 kan kamu semua!!!
sedia kan beg plastik yaa!!!
coxx tempat yaa susah mok cari tempat muntah!!hahahkxx..


1 comments:

Aliph said...

hey. i saw arshad there
he was my friend
i can't find him anymore
he is missing
lol

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea