Saturday, May 2, 2009

hahhahahaa...sambung lagi cetaaa!!!

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 9:01 PM









actually ceta tok tadik awal skali bhaa..
aku terlupa mok publish tadik...
ahhahakxx..soe actually ceta nie paling awal...daripada 2 yang ku post tuuu..
tpi ok laaa tuuu..
nie kira laz aku jumpa kawan ku duyen laaa jugaaak...not laz nak mati..
maksud ku laz b4 ku jalan gik kuching..
lepas kami jumpa nie xda lagi jumpa sbelum ku jaln pegi kuching...
hehhehekxx...
yang ku ingat ari nie ari tigaaa bhaa..kan JOSH???
yang kita 2 gilaa2 lam keta yang ko drive mok terbang tuu kan??
hahhahakxx..
ntuk kami 2 gik kedey kami 2 josh tumpang anty josh yaa!!
maa tutor ajar kereta!!ANTY DAYANG lorh!!!
hehhehkx..muka x tuk malu bha!!!

************************************************************

so smpai sia kami x sngka jumpa laaa si marlene..
kira lama suda x jumpaaa...
trux dtang trux melaram dengan bergambar!!!
kikikiki...
sementara menungu si antoo edenk and duyen and si budak kecik NANIE!!!
hahahhakx...sebut jak NANIe nang geli ati ku!!!
hahahhakx...
so kami pun berkumpul and makan2 kat kfc yaaa smbil dengan HU HA HU HA kami...
then lepas abis makan kami pun jalan2 laa round2 kat plaze limbang yang x seberapa yaaa..
macam keja...
keja kami ialah mencari baju yang SESUAI nan josh!!!
hahhahaxx..
namun x jumpaa cox semua bidak2 baju plaza yaa!!
so kami pun melaram laa lepak kat depan fiting room yaaa..
dengan bergambar..cox kami da bosan tahap dewa suda...
then kami pun berselerak balik umah!!!
duyen and si budak kecik nanie tumpang aku balik..


**********************************************************

yaaa jak cetaa yaa actuaaly...aku jux kongsi2 gambr jak...
hahhahakx....
hemss apa lagi ceta ku mok post ooo?
oooo iyaa...sal ma secind trip to funfair lagi!!!kejap laagi yaaa...
*CAPEK-CAPEK DEH*
hahhahakx...trademark ayat si BUDAK KECIK NANIE...



1 comments:

cikeYda said...

syiokkk jalan ngan kenkawan kan..
miss dat oredy..

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea