Saturday, May 2, 2009

~yeeeeeezaaaa story long tym agoo!!!~

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:34 PM





ewww!!!soe ya boh sakarang menceta kan apa ka keja ku ntok membuat tabiat ku semassa cuti!!!
hahhahakxxx...macam2 keja ku buat..
tpi pling banyak keja ku melepak kan dirik ku nan JOSH!!!
ko akan nangga muka nya lam any pixx tok kelak...
asyik2 muka nya jak laaa..nya kdak digi yaaa bhaa...
"I WILL FOLLOW U"
kdakya laa nya!!!

^^

^^

^^

hhemmmsss...1st aku ceta sal aku(suyenkx),JOSH(akuanakbisaya.blogspot.com) and grace..
actually it jux me and josh saja..tiba2 ariya aku mbak josh raound area2 umah ku sia...
kali aku tunjuk laa umah grace..punya laa terkejut josh and dengan persaaan terkejut nya yaaa..
nya pun truxx kol si garce anik!!!
dari sana bermulalaaa...kami 3 lepak kat umah aku..dudok main komputer..
daaa borink2 kat rumah so plan laaa si garce ni bawa gik swimming pool!!!
then...
jalan la kami 3 and maaa parent and 3 anak buah ku pun ikut gik swimming but xsama kami 3 la...
kami 3 pkey moto...2 moto je..josh lum tauk keyh moto lagi...
hahhahakxx.x..gelak kan dia!!!!

then i think dalam kul 5 lebih kami smpey swimming pool...
so keja kami 3 mandi menyelam menyeberang ke ssana ke sini...
then da nak balik melaram la kami 3 ambik gmbr..
bawah hp msok swiimming pool!!!
kcian hp aku masa tuu..kesejukan nyaa!!!
then b4 kami balik...kami 2 grace bawa josh tdo ngan kami...
actually tdo kat umah grace but ada ckit kerumitan aku xpat tdo umah grace..
josh pun xmok juak tdo kat umah josh.so nya tdo kat umah aku...
tpi punya laa lama kami fikir and bincang sapa tdo kat sapa..
aher nya dengan keputusan muktamad kami 2 josh tdo umah aku laaa...
kcian grace...

^^

^^

^^

oooppppsssss!!!
lupak aku...
hemss balik dari swimming pool semua kami kelaparan!!!
ahahhahakxx..
so josh nie bawa laa segala bahan2 spagethi nya gik umah ku...
hhahakxx...so keja kami 2 masak mee spageti laaa...
yang paling banyak makan laa GRACE!!
then lepas makan baru laa kami lepak gik umah grace!!!
sampai laa pkul 12 lebih...
ngantok mataa!!!
then berakhir laaa kisah kami pada mlm yaaa....


*then to be conluded!!*hahahhakxx..*continue*
mlm yaa kami berjanji juak yang ke'esokan arinya kami 2 josh ada reunoin budak st edmund!!!
so kami pun bawa laa si grace cox xda transport!!!
then kami plan lepas reunion gik funfair!!!
hah sal yaaa laaa akan to be continue ceta tok!!!
*CAPEK-CAPEK DEH*
hahhakxx...

*soe laaaa baru sakarang nak update ceta nie kat blog*
so malas bha nak buat masa yaaa
ari nie aku rajin itu hal aku ceta kan nie
hehehhehkxx.......



3 comments:

antoo^edenk said...

hi..
mengulat da ka ceta tok kt otak ko,bok ko mok kuar kan lam blog.hahha..
check my blog..
ngee

aNak kImuk bisAya te2 mayAk teGUlu!! said...

aididiididd...aku nang da lama mok tulis tpi mls bhaaa..hahahhakxxx...aritok ku ajin ckit tek..aku nang sengj polah dakyaaa...ewww!!!kacak blog ko!!!

edenk said...

pok,da dpt komen kt entry ku.
hehe
stadi bek2..
papai :]

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea