Friday, May 1, 2009

~ewww~new life at new place!!!

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 4:53 PM
me and christie!!!

me and tania!!saje je!!!

kat depan waterfront!!hahahkxx..keja bodo!!
buang tabiat kat waterfront!!

dari kiri slyvia,me and christie!!

me wif tania and vel!!

nanie and de geng!!

nie smua pelajar baru yang sama aku dtg yaa!!!
baru balik melawat kat entah laa nama tmpat yaa..
malas mok kisah!!!

ewww tixxx maa hostel yang kdai tuu!!!

pintu entrance hostel ada cctv!!!

~ewww maa hostel here~
tat maa room ada erro yaa!!!

"kuching bha towk"

tixx gambar aku ambik tym "CT tUaR"

blog class kuliah!!!

tat maa kolej canteen!!!

tixx laa ma kolej!!!so small!!!


naaaa...now i have new lifee...
idup aku akan bermulaaa dengan kehidupan berdikari...
coxx now i odie further study kat kuching...
kat KOLEJ TWINTECH/UTM..
huhukxxx...
semua kehidupan enjoy aku beberapa bulan dengan maa fren JOSH,EDENK,YELL, and ADHWA!!!
i mixx tat tym..but aku suda kat kuching..

*
*
*

bermulaa kisah ku di sini!!!
aku pergi ke kuching masa tuu pada 25 APRIL 09.
then daftar 27 APRIL 09..

then aku pergi tengok hostel aku masa 27 APRIl tu juak...
ewww!!!terkejut aku...cox hostel tu bukan apa yang ku fkir kan upa nyaa..
but nevermnd laaa...even macam tuu..barang2 dalam tuu semua complete and mencukupi..
and satu lagi yang aku terkejut ialah ewww maaa kolej punya kawasan...
aku ingat laaa nya besar kaa apa..
but dia kecik jee kawasan nyaaa..besar lagi skola menengah ku dulok.3 kali ganda besar...but bgus juga kecik macm tuuu cox tak penat aku berjalan..hahhakxx...
janji class kuliah ada aircorn OK LAAA TUU!!!
hahahkxx..

*
*
*

hemss but 27 april tuu aku belum lagi masok hostel coxx maa mum go back 28 april yaaa...so 28 april baru masok hostel...
aku jux booking katil jak 27 april yaaa...
katil pkai 2 tingkat yaaa..aku kat bawah laa..
kalau aku kat atas mati jak orang bwah yaaa..hahahkxx..
si budak nanie kecik yaa laaa tidor atas katil aku yaaa..
tym masok 28 april yaaa waaa nerves gilaaa..macam2 brang aku bawa..
macam nak pindah terus kan sia..hahhakx..

*
*
*

then ma mum go back..ewww!!!
HUJAN LEBAT BHA!!!
hahhakxx..ma mum nangis abis and de most aku x sangka laa ma dad...
cox i never see maa dad nangis kecuali masa kakak saya ninggal arituu..
aku apa lagi nang lebat sangat laa hujan..well..1st tym berjauhan nan parent ku...
then rasa kekok juak tym yaaa nak kawan dengan orang..
but THANKX GOD ol maa roomates peramah...
but aku cept lupa laa nama mereka..hahhakx...

*
*
*

then..kami ada orentasi dua ari..29 and 30 april yaaa..
29 april sakit burit aku dengar ceramah cdak yaaa...eww!!
benci!!!then lepas yaa kami ada ice breaking..bes sangat!!!
30 april 09 kolej kami buat aktiviti round kat kuching.."city tour"
bes sangat laaa..masa tym nie laa aku rapat dengan dua owg kawan nama christie and slyvia..sweet gurlxx..
buat masa nie macam yaa kehidupan aku kat kuching!!!
uhuhukxx..
mix ma home and maa fren at lymbank there!!!
tat ol onie about maa hostel and ma kolej rite now!!!
later have new story aku chetaa!!!

*soe laamaa x update!!!malas ku buat and kcian juga tangok blog nie not update..*
so today i do ma blog laa...
rindu juga!!!


2 comments:

Shitsurei shimashita said...

selamat menempuhi alam pembelajaran semula.
keep on blogging k..wish u a good day ahead.

suyenkx said...

~oooo thank yaaa bro!!!

~yaaa i will keep bloging if i have tym..

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea