Saturday, September 25, 2010

♥ SICK OF BEING NERD ♥

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 12:40 PM
Haiyoo!
Im really sick of studying now~
Oh Gosh!~ Everything just complicated to me~!
Study Study Study only in minds
Oiinaa Teidah juak eh~!
HAHAHA!~
FYI, Saya bukan Jenis akan belajar sekarang
Kerna saya ada penyakit Cepat Lupa~!
HAHA
so kalau la esok exam then arinie baru aku start belajar
tapi ada juga la revision sebelum tu juga
I mean study betul Harder punya la
Selama aku stay kat rumah sewa aku
Arinie ada la kali-2 aku stay ujung minggu kat Rumah sewa
coz Everyweek aku mmg akan balik rumah kakak ku
Malas plak balik minggu nie
cian abangku penat2 antar ambel aku dari shah alam nie
Apa plan nie di Rumah hah?

1. Keluar? ( boh lui larh)

Atuiyaa! Tensen nie Duit PT belum masok!~
FFFUUUCCCKK!
Benci ku eh!~ Mun ada duit tok da kuar nan LESBO tok tek
Bengang ku Arrrghh!!!!!!
Mok Makan pun Fikir 10 kali tengok duit dalam Dompet nie!
Fucker la kau Unihell Dan PT!!
Keja macam FUCKER!



0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea