Friday, April 3, 2015

Hati

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 11:51 AM
Ohayo Holla Anneonyeonghaseyo

Marek ku cerita pasal Universiti baru ku kakya pasal housemate ku yang gila #YGG13. Now korang mok apa? Pasal crush? HAHA. Lupa mok padah marek Mestek tok kurang laki sebenanya. Nasib badan aku la hoh slalu dapat tempat study kekurangan laki. Hahaha. Aigoo. So crush pun limited la juak.

Persoalannya ada sapa2 ku minat d mestek tok? Haha bulak la ku padah mun xda nak? Ada jak cuma ya la limited semua nya. Lgpun ku asak cdak anggap aku nang boyish juak sbb mun nanga ku d mestek nang orang takut approach aku melainkan cdak kenal aku. haha muka ganas pakaian brutal jalan macam gangster rambut dye. Haha yala aku mun d mestek. Laki nanga pon lari kedakney mok dpt gerek. hahahahhahaha. Xkisah pon semua as long aku jd diri ku kdirek. Luaran maybe la nampak brutal bagai tapi bila korang kenal aku cair korang nanga aku. eh? haha

Dulok masa masok mestek punya bharap dapat nanga laki ensem sama kelas ka apa lol kali hampeh beribu hampeh. Pasrah rasa hati bila masok mestek. Punya la bharap dapat sama kelas ngan laki ensem ka apa. Rajin juak la ku mok gik kelas kan klu ada laki ensem dalam kelas ku. alu fkir mok bhenti mestek tukar campus lain. haha kunun la hoh? xpa mestek tetap d hati walaupun pinggiran highway walaupun kekurangan laki ensem. haha

xmok la ku crita lebih lanjut selanjut lanjutnya pasal crush tok. Lak kantoi ku minat nya lak. neytau la nya stalk aku juak nak? haha aku kan hotsetaff. Eh? puikkk hahaha. tggu ku da kapel ngan crush ku bok ku bgtau sapa crush ku ya k. LOL sampai ke sudah xda. Semua itu hanya mimpi mun ku dpt kapel ngan crush ku. Wahahahahaa. Semua benda crita dpt kapel ngan crush ya dalam movie dlm drama dalam komik jak. Reality hampeh.

Dear Crush, 
kalau kau stalk aku kan bagus. Eh? How are you crush? Penat hati saya tahan nak whtsapp awak sbb nak tggu awak whtsapp saya. hahahhahaa Hampeh indah ayat. Penat hati saya rindu awak crush. Kalau awak rindu saya seperti saya rindu awak kan bagus. Ayat forever alone. Klu awak baca ni tolong reply isi hati saya k? Kuang kuang kuang. 

Lol semua ya main2 jak k. Xda kaitan idup dan mati semua ya. Ku xkan penah tulis dakya utk crush. ewww aku pun geli ah. hahahhaa mana2 la asal orang ya trima ku dgn seadanya pun syukur. Suatu hari nnt pasti ada ya. Crush tok saja jak jd satu semangat jak utk trus kekal d mestek. haha.

Love
#Flowy'Reyn xoxo

0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea