Thursday, June 4, 2015

Bae

Posted by ♥Genevieve Floreyn Reysntty♥ at 10:58 AM
Hey its been a long time not writing here. Busy dengan semester 4. Well few more day nak abis da semester 4 aku. Yeayyyy banyak rintangan berlaku masa Semester 4 but Thanks God i did it finally. Apa mimpi aku tertiba nak tulis blog arini? Haha sekali sekala nak luah kan apa aku rasa dalam ni. Beberapa minggu banyak yg mganggu fkiran aku. Actually this post for someone special in my life. My Bae. Aku xtau kau penah stalk blog aku ka sik but maybe someday u will read this. Yeay this post will gonna be about you. Kenapa? Sebab kat luar aku xdapat nak luah kan apa isi ati aku and takkan penah aku luah kan. So im gonna tell u thru this blog. Taktau la kau akan baca ke tak tapi takpa. so complicated aite? 

Hey bae. its been a long time not talking with like we before. Yes aku rindu kita yang dulu. Dulu kau akan sentiasa senyum and tegur aku even jauh pun. Even aku jauh bdiri ka duduk ka kau akan datang approach just tegur aku. but now? Even dekat mana pon kita dua macam tak kenal satu sama lain. am i done wrong something to u? Aku rindu kau tanya aku da makan belum aku rindu aku bole mgadu dengan kau aku rindu aku bole drama dengan kau. Sekarang? i just dont know why seem different now. Or aku yang bfkir lebih? or aku yang expect too much from you? Tanpa kita sedar we r both been apart too far now. Kita macam kembali ke stranger. tapi bila fkir balik. bagus juga la kau buat aku macam ni. Dulu kita akan kontek ari2 without any attention. U know just kontek sbb kontek. Skrg kita akan kontek kalau kita ada hal nak cakap klu xda hal smpai berbulan bulan la x kontek. Maybe aku yang expect too much in this friendship aite? Walaupun hati ni tgh mbuak2 nak msej kau tpi aku takut nak kontek. aku takut kau xreply aku takut kau rasa annoying sbb aku fkir klu betul kau nak kontek aku mmg kau akn kontek aku. Few more day kita dua xkan jumpa lg macam dulu. U r no longer student and i will be here like always. Kau akan terus kan hidup baru. and im here continue my life as student. Kadang2 aku rasa aku yg lebih2 kan rasa kita adalah kawan rapat padahal kau anggap aku kawan biasa je kan? Maybe aku sorg je rasa khilangan ni. Maybe aku sorang je rasa sedih kita akn bjauhan lepas ni. Yes im waiting for ur text this few day before but nothing. Rasa macam orang bodo jak. I hv try ask u out but seem u dont give me answer masa ya la aku rasa oh betul la aku yang over rasa nak spent time together padahal kau xrasa apa2 pon. but its okayh. i should blame myself not you. Yeay why i feel this way? Yes i think im falling for u. When how why? I dont know the exactly answer for that. aku sendiri taktau kenapa aku bole suka kau macam mana kenapa semua tu aku xdpt nak jawab. bila? Aku xtau bila because bila aku rasa aku mula suka kau i keep denied it untill there a times i cant denied it anymore. Tapi sejak aku rasa aku suka kau juga la kau mula jauh kan diri dri aku. masa tu la kita start back being stranger untill now. i have done wrong for this. Im so sorry so much sorry i ruined this friendship because of my stupid feeling. sbb tu juga la aku rasa bagus juga kau buat aku macam ni. again im so sorry. i miss u actually. sebenanya ingat nak spent time together before aku balik Sarawak and kau pun da abis study tapi bila fkir balik lebih baik macam ni. Sejak kau jauh dari aku itu la goodbye antara kita dua. Thats the end about us. im so sorry for loving u untill i broke this friendship. sbb tu org cakap jangan pernah jatuh cinta dgn kawan kita sendiri. 

Maybe someday u will read this blog. no worries bae. maybe masa tu aku da bole move on kot and i will always pray for ur happiness. Moga awak dapat keja yang baik and dapat boss yang baik. Hehe moga dapat gaji yang lumayan so no more fkir asyik xda duit kan. Always give thanks and no more mrungut okayh. I hope u will find ur true love. No worries bout me. I know how to take care my heart and myself. Mybe lepas ni kita takkan kontek untuk masa yang lama but here i do always care for u. Im so sorry for everythings. sorry before ni slalu myusahkan. mybe ada yang aku salah cakap salah buat. i know u r good hearted person. im sorry for my annoying attitude. thanks for accepting me as ur friend before even how im ugly i am. lol. but now im pretty aite? Aku harap kau akan sntiasa simpan hadiah aku bg kat kau. I hope i always in your mind when u see the gift. Masih ingat note aku penah tulis dlm keta kau? Simpan leklok ek. Mybe itu simple note sbb tulis kat tisu but apa isi hati saya tulis dlm tu. Mybe kau x faham tapi hope masih simpan. Too fragile. Klu kau mula lupa sapa aku tgok la nota tu keyh. But i hope u dont forget me. even now pun kau macam lupa aku tapi takpa i pray the best for u. Maaf aku x kontek kau even hati ni nak msej kau tapi aku rasa lebih elok macam ni. Ingat nak cakap n jumpa kau before balik ni tapi seem u dont care so aku tahan hati juga. Take care and be good boy. I love u always and miss u always. Sorry and thank you for everythings.  u will always be my only one BAE. Tapi kalau suatu hari kau baca post ni hope so jangan penah rasa bersalah or apa2 and kau rasa xnak tgur. it will make me sad more. please act macam biasa je. okayh bae? No worries i will accept that aku bukan pilihan hati kau and aku takkan penah miliki kau. Well floriaq bah ni. Strong girl. God bless u bae. Comolot ciked. hehe (':

p/s : i love u bae



XOXO
Flowy'Lenglui

0 comments:

 

♥ Flowy'Reyn ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea